Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

Son düzenleme:
cnm bn kızmadm bnm listemde 2tane arkadasım var ztn bni bilen biliyo ama bilmeyen arkadslar vardır fln daha fazla dillendirmessek iyi olur diye düşünüyorm:97:

benim de ödüm kopuyor beni biri tanıcak burda diye
sonuçta yazmadığımız şey kalmıyor..
ama insan üşenir gelip başkasının rutinini okumya yaa...

benim için de pek önemi yok, bi çok yerde söylüyorum ben adımı tatlım...

kendimi suçlu hissettim köşeye sıkışmış

kızlar merhaba
ben de 9 aylık evliyim ama çok mutsuzum... 9 aydır sürekli kavga ediyoruz annesi sürekli hayatımızın içinde ben çıkarmaya çalıştıkça kendisi inatla içine girmeye çalışıyor.... eşim sürekli içki içmeye başladı bana saygı duymamaya başladı sürekli bağırışlar çağırışlar... artık ne benim ona ne de onun bana saygısı kaldı ama gerçekten ne yapacağımı hiç bilmiyorum... gruba biraz kötü bir giriş yaptım galiba ama bunları birileriyle paylaşmam ve fikir almam gerekiyordu ve bunun en doğru adresinin burası olduğunu düşünüyorum... kızlar kafanızı şişirdim kusura bakmayın ama görüş ve önerilerinizi bekliyorum...

majörcüm üzülme kuzu yaaa..yazdıkların sayfalar arasında kaynar gider...hem tüm hayatımızı döktük tanıcak biri olsa isime kalmaz zaten...

canım hoşgeldin..üzüldüm durumuna
eşinle konuşmayı denedin mi..o farkında değil mi annesinin sizi olumusuz etkilediğinin?
saygınızı korumaya çalışın .. sonra telafisi olmayabilir kırgınlıkların..
eğer seviyorsan yeni bi sayfa açmaya çalış...
bilemedim başka ne diyim

hoşbuldum canım
Kaç sefer konuşmayı denedim konuştum da anlamış gibi yapıp 1 hafta sonra aynı adama dönüştü... ne yapacağımı hiç bilmiyorum artık öyle bir raddeye geldikki ağıza alınmayacak sözler söylüyor bana küfürler hakaretler... 3 hafta önce yine aynısını yaptı küfürler etti sonra ben bütün eşyalarımı topladım çıkıyordum evden yalvardı yakardı önümde ağladı bir şans daha istedi ben de dayanamam öyle şeylere tamam dedim ama içimden artık hiç gelmiyor... yani güzel bir söz bile söyleyesim yok... değiştiğini bana ispatlamaya çalışıyor ama ben inanmıyorum çünkü artık beni çok kırdı... annem çık gel buraya hayatını mahvetme diyor ama ne yapacağımı hiç bilmiyorum...

Canım bi evliliği de bitirimek hiç kolay değil ama arada saygı kalmayınca da zor yürütmek..
sonuçta ömürlük birşey bu..1-2 sene olsa sabret dicem de
snin düşüncen nedir?ne yaparsan daha mutlu olursun?

saol canm cook iyi geldii vallaaa

cnm öncelikle hoşgeldin..durumuna üzüldüm..tartışmalar belki çözülebilir ama alkol alması cok kötü olmuş bırakmadığı sürece bnde annen haklı ailen destek oluyorsa kendini hiç yıpratma bnce

şimdi bi de kahve iç benim yerimee
ben de yemeğe çıkıyorum şimdi...okullar tatil ya bugün benim kociş öğle yemeği ısmarlıcakmış bana yaşasınnn
çıkma evden dedim ama gelicem dedi...
bu arada aşağıda asenin görüyorum sanki hem de bu saatteeee
asencikim bu gün hep sizleyim ben yaşasınnn

Testlerinn son durumunaaa sevindiim düşünmüyorsunuz daha diye kızlaar :) İnşallah yanlış değildir

Allah kolaylık versin.Öyle tam giderken canım cicim dediği için dönme derim,birşey yapıyorsan arkasında dur ki aklı başına gelsin,ben nasılsa kandırırım demesin Şimdi ne git ne kal deme lüksüm var ama şöyle birşey anlatayım.Çok yakın akrabam evlendi kızcağız,8. ayında fln hamile kaldı istiyordu çok,o zaman bilmiyordum çok detaylı ama kaynanaları sandığımdan daha çok hayatlarındaymış,hamileyken kavgalar çoğaldı şiddete bile maruz kaldı doğum yaptıktan 2 ay sonra fln bir gece yine şiddet olunca polise şikayetçi olarak ayrıldı evden.Sonra annesinde kaldı mahkeme başladı.Eşi ilk zamanlar aynıydı kapılara dayanıyordu dönecek sandı hep.6-7 ay kadar geçti şimdi 1 ay oldu tekrar birleştirler evlerindeler.Şimdi geçen annesine gittik hepbirlikte adam taa nerden işini bırakıp gelip aldı soğuk diye.Normalde de böyle olmalı zaten ama şimdi böyle,herkese karşıda tavrını koydu adam Tabi ki çok kırıldı,üzüldü kız,hele bebekle hiç kolay değil o savaş.Şimdi hayatlarında kaynanaları yok,önceden ona sormadan para harcamayan adam şuan ev alma peşinde.Demem o ki tavrını koyuyorsan tam anlamıyla senin niyetini anlasın çok daha sen sıkıntı çekmeden birşeylerde daha fazla kopmadan.Çok çok zor yaşadığın şey,umutlarının üstüne pişmanlıklar koymak kötü ama şans vereceksende vermeyeceksende niyetini kırgınıklarını tam anlamıyla belli et derim. Allah yardımcın olsun.

canım üzücü ya,çok üzücü.... 9 ay da bu denli kötü ilerlemesi... annesi ile yakın mı oturuyosunuz? bir de eşin annesinin müdahaleci halinden haberdar mı ve tepkisi nasıl?bene sen kv ile pek muhattap olma eşin halletsin

kızlarrr ben geldim ama gitceeemmm bugünn kuaföre gidip şu orman kaçkını tipi bi toparlatmam lazım sonrada arkadaşımla buluşup azıcık sosyalleşiyim dimi
hayırlısı olsun sivitcimmmm allahım istediğin anda nasip etsin inşallahh tatlışkommm
ben demiştim sana olmayacak diye

ya ben şüpheleniyorum sadece evim evim güzel evimde topik açtım ya evimle ilgili eşim eşimin ailesine söylemişti kaynım fln bakar diye korkuyorum açıkcası

oyyy ne romantik bi kocan var kız nenoşşşş allah bozmasınnn

tatlımmm çok sevindimmmm bugün ben yokum ama önümüzdeki günlerdede burda lursan mükemmel oluurr

ben geldiiimmm hamile değilimmmmyaniii tek çizgiii
Allah'ım herkeze istediği zmn nasip etsin...biraz üzüldüm azıcık alışmıştm bu düşünceyee ama daha erkennn cok şükür istediğim olduu

allahım istediğin andaşıpıdak versinn yavrutom sana şöyle güzel bi bebişcikk hayırlısı olsunn
yok tatlım suçlu hissetme söyledik bilerek zaten benim için de sorun yok

oooo süpper bugün koclar ne romantik tatlışkom maşallaahh
bende geçmişi okudum şimdi kocişi kaldırcam kahvaltı yapcazz
öptümçok siziii

of be canım çok zor böyle şeyler bu kaynanalar neden oğullarının evlenipte artık ayrı bir yuvaları olduğunu kabullenmiyorlar anlamıyorum. Bırak evladın evlenmiş eşine alışsın evliliğine alışsın. yani şimdi siz ayrılsanız daha mı mutlu olacak kv anlamıyorumki. eğer ailen seni destekliyorsa bunu kullan bence canım çünkü o da annesiylesenin arandaki mesafeyi korumayı bilmeli. Bende kv'yle oturuyorum o da çoğu zaman müdahale etmeye çalışıyor ama ben izin vermiyorum. hep bizimle zaten bide onun isteklerine boyun eğemem yani. ama bu küfür olayları can yakıcı olmuş sen kendin için en doğru kararı vermelisin. burda yazılanlar seni daha çok eşinden ve evliliğinden soğutmasın kafanı karıştırmasın canım.

ben öğle yemeğimi yedim sen kahvaltıdan bahsediyorsun asen ya neyse afiyet olsun.

günaydın sana asencim

bu gün de ben burdayım kimse yok

neyse sen biraz sosyalleş kendine gel kuzucum..
iyi eğlenceler..

sekerim bak şimdi
Amaya -->> Ayşegül
Ayprensessi -->> Ayşe
Asen7 -- >> Ayşen
oo ben unuturm valla nicknameler daha kolay hic kafami karistrmayayim kafiyeye bak sen:)

romantik koca iyidir :)bazen benimkide not kağıtları bırakır çok da hoş olur
Ya romantik mi kocam bilmyrm guzelvsozler soyler ne blim bn romantik seyler hazrladgmda eslik eder keyf kacrmazda ole cicek almaz daha da hc almadi topige ilk geldgnde bundan muzdariptim demirbaslar bilir:))
Saol kuzus :)))
Kadinlar erkeklere gore daha duygusal ve romantik ayrica detaycyiz her sey 4/4luk olsun osteriz
prensess kızdın mı banaaa? ben Nena öyle sorunca söyledim siz zaten yazmıştınız diye :26: :26:
:))evet evet nena sordu

ben özel bir firmada yönetici asistanıyım malesef canım.

çok şükür işmiz var kuzu..ben de sevmiyorum işimi ama napalım
bu arada arabanız nasıll geziyormusunuz :46

Dun gsnin juventus maci iptal olmustu simdi basladi kizlar oturdum heyecanli bi sekilde isliyorum kocis izleyemedi cok uzulcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…