- 25 Eylül 2010
- 1.202
- 93
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #2.481
asentoşum yaaa çok özürr dilerimmmm
ben sesin hamile OLDUĞUMUZU söylüyor diye okudum bak psikolojim bozulmuş
inşallah ses doğru söylüyodur...barıştık mıı
inş o ses bnm için doğru söylüyordurr...
bnm sankii sadece gguslermde şiişlik var gibi ama acıma fln yok.bugun de karnm ağrıyo üsttüm sanırm sabh lv giderken bnde gelir diye saat başı gidiyorm ama yoookyarn mutlaka sonucu yazz öğlene kdr bnde eğer ağlma krizine girmezsem yazıcamm
Insallah tatlimmmsivit bence istemiyo gibi gorunuyo ama bence istiyooo
Ne zaman kusustuk ki bebetoom :)) merakla bekliyoruuuummm ikinizdende sonuclariii :)))
asentoşum yaaa çok özürr dilerimmmm
ben sesin hamile OLDUĞUMUZU söylüyor diye okudum bak psikolojim bozulmuş
inşallah ses doğru söylüyodur...barıştık mıı
ne bileyim asenn yazıp kızgın adam koydum ya haksız yere..pis sivit önce düzgün oku dimi
asencim tuhafım gerçekten...istiyorum bi bebişim olsun ama çok erken..daha yeni toparlıyoruz maddi durumumuzu..daha öncede yazdım ya gezip dolaşıcak çok yer var..şubat tatilinde e.şehire kaçıcaz hadi gelinama hamile kalırsam bütün herşeyim kısıtlanıcak..bi de çevremde herkes başlıcak daha yeni evlendin bekleyemedinmi falan..en azından arkamdan söylenicek bunlar ki bu huyumdan nefret ederim ama çok etkileniyorum ben çevremden
ayhh eğer hamile değilsem boşuna meşgul ettim sizii..
Ne zaman kusustuk ki bebetoom :)) merakla bekliyoruuuummm ikinizdende sonuclariii :)))
kız ben de sürekli wcdeyim..bi de işyerinde kılıf uyduruyorum çok su içtim diye gidiyorum faln diye halbuki meraktan geldimi diye...
yarın söz işe gitmeden yazıcam size tabiki senin bitirdiğin gibi bitiriyim ağlama krizine girmzsem
inşallah berber güleriz kuzu seneye yaz sonu da sevinçten ağlayarak test sonuçlarımızı paylaşırız inşallah
ne bileyim asenn yazıp kızgın adam koydum ya haksız yere..pis sivit önce düzgün oku dimi
asencim tuhafım gerçekten...istiyorum bi bebişim olsun ama çok erken..daha yeni toparlıyoruz maddi durumumuzu..daha öncede yazdım ya gezip dolaşıcak çok yer var..şubat tatilinde e.şehire kaçıcaz hadi gelinama hamile kalırsam bütün herşeyim kısıtlanıcak..bi de çevremde herkes başlıcak daha yeni evlendin bekleyemedinmi falan..en azından arkamdan söylenicek bunlar ki bu huyumdan nefret ederim ama çok etkileniyorum ben çevremden
ayhh eğer hamile değilsem boşuna meşgul ettim sizii..
Aynen tatlim azcik gezip dolasmak lazimm bencede erken cocuk icin :/ ama sen 5 aylik evlisin hani yinede arkandan laf edilcek kadar erken degil bence :)
Ben sanirim sonraki sene anca dusuncem gibi eger doguya gidersek duzeni oturtmak fln :// ama insan evlendikten sonra otomatikman bebis istemeye basliyo :)
aynen kuzu bebek kıyfetlerine falan içim gidiyor...
prensesin kocası geldi galibaa..
saat 1 olmuşş
uyumak istemiyorummm..bi huzur var içimde bu gece..
bu arada kızlar iyiki varsınız yaa..çok sevdim ben hepinizi..kimseye anlatamadım şu hamilelik şüphelerimi falan..ama sizle konuşunca gerçekten rahatladım her iki sonuca da hazırım..yerim ki siziiii
Ay niye komik olsun tatliss:)) her yaramazlik yapan kisinin basina gelebilir :))))inan bnde cok meraktayımmm:18:
amiiinnnnn
aynen bnde aynı duygu ve düşünceler içindeyimm hamile değilsekkk komik olurrr:97:
aynen kuzu bebek kıyfetlerine falan içim gidiyor...
prensesin kocası geldi galibaa..
saat 1 olmuşş
uyumak istemiyorummm..bi huzur var içimde bu gece..
bu arada kızlar iyiki varsınız yaa..çok sevdim ben hepinizi..kimseye anlatamadım şu hamilelik şüphelerimi falan..ama sizle konuşunca gerçekten rahatladım her iki sonuca da hazırım..yerim ki siziiii
daha gelmedi cnm kardan dolayı rotarlı bu gece :) ama cıksam ii olur artık...bn uyuyamam gerçiii ama telden girerim belkii..
bnde cok panikim konuscak kimse olmassa napardım bilmiyorumm iyiki varsınızz
öpuyorum sizi ve gidiyormm
daha gelmedi cnm kardan dolayı rotarlı bu gece :) ama cıksam ii olur artık...bn uyuyamam gerçiii ama telden girerim belkii..
Ay niye komik olsun tatliss:)) her yaramazlik yapan kisinin basina gelebilir :))))
Valla bencede iyiki varsiniz tatliskolar insallah topigimiz hic samimiyetini kaybetmezz :))) cok seviyorum ben siziiii :))
iyi geceler prensesim yarın sabah haberleşiriz
kuzumm bulduk birbirimizi bırakmayız artık..
ben de yatayım yavaş yavaş yarın heyecanlı başlıcam güne
sabah işe gitmeden yazıcam size şok olmazsam
öptüm hepiciğinizii
Günaydın tazecikler :)
prenses ve sweat nerdeee????
merakla bekliyorum ne oldu sonuçlar?
bakalım yeni annelerimiz var mı :)
sonunda gül de olcaktı ama neyse zaten hep böle diyolar :))))
eeefeeennnndiiiimmmmmmmmmmmm
efndmmm
sen ayşegülmüsünbnde sadece ayşee
bende ayşeeeeeeennnnn
günaydınn kızçelerrrrrr
domajor burdasın galiba sana özel günaydın
sonundaa başarıyla test yaptımmmm
sonç negatif yani teyze olamıyorsunuz
verdiğim geçici rahatsızlıktan ötürü özür dilerim
ayprenses inşallah senin de istediğin gibi çıkar
asen içindeki sese selam ben onu baştan yanlış anlasam da haklıymış
inşallah Allah istediğimiz zaman bebişmimize kavuşmayı nasip eder-amin-
bu arada dışarıda kar tutmuş..nasıl gidicem ben işeee
öptüm hepiniziii
ben yazarken sen de yazmışsın kuzu
henüz bi anne adayı yok merakla prensesi bekliyoruz..
ayy ben işe geç kalıcammm
öptüüm tekrardaann
günaydınn kızçelerrrrrr
öptüm hepiniziii
ayy kızlar ya sizde hemen dökülmüşsünüz :) o gelipte ayşeeee diye bağırıp kaçan arkadaş kimdi acaba ve neden öyle bir şey yaptısonrasında siz neden ayşegül, ayşe ve ayşen olarak döküldünüz asen hem senin nick'i birileri öğrenmişti hani şimdi kesinleşmiştir.
hehehe bnde olmadgini tahmin ediodum yavru kus alemsnz prensesle ikiniz aksam yazsmalarnizi smdi uyanip okudimda cok guldumgünaydınn kızçelerrrrrr
öptüm hepiniziii
Kim ayse kim aysegul isimlernizimi solednz hey allam ya kizlar cok komik topik olmaya basladikayy kızlar ya sizde hemen dökülmüşsünüz :) o gelipte ayşeeee diye bağırıp kaçan arkadaş kimdi acaba ve neden öyle bir şey yaptısonrasında siz neden ayşegül, ayşe ve ayşen olarak döküldünüz asen hem senin nick'i birileri öğrenmişti hani şimdi kesinleşmiştir.