Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
inş o ses bnm için doğru söylüyordurr...

bnm sankii sadece gguslermde şiişlik var gibi ama acıma fln yok.bugun de karnm ağrıyo üsttüm sanırm sabh lv giderken bnde gelir diye saat başı gidiyorm ama yoook :KK43: yarn mutlaka sonucu yazz öğlene kdr bnde eğer ağlma krizine girmezsem yazıcamm:KK14:

kız ben de sürekli wcdeyim..bi de işyerinde kılıf uyduruyorum çok su içtim diye gidiyorum faln diye halbuki meraktan geldimi diye...

yarın söz işe gitmeden yazıcam size tabiki senin bitirdiğin gibi bitiriyim ağlama krizine girmzsem :KK14:

inşallah berber güleriz kuzu seneye yaz sonu da sevinçten ağlayarak test sonuçlarımızı paylaşırız inşallah:KK8:

Insallah tatlimmm :KK66: sivit bence istemiyo gibi gorunuyo ama bence istiyooo :p

Ne zaman kusustuk ki bebetoom :)) merakla bekliyoruuuummm ikinizdende sonuclariii :)))

ne bileyim asenn yazıp kızgın adam koydum ya haksız yere..pis sivit önce düzgün oku dimi :KK52:

asencim tuhafım gerçekten...istiyorum bi bebişim olsun ama çok erken..daha yeni toparlıyoruz maddi durumumuzu..daha öncede yazdım ya gezip dolaşıcak çok yer var..şubat tatilinde e.şehire kaçıcaz hadi gelin :KK52: ama hamile kalırsam bütün herşeyim kısıtlanıcak..bi de çevremde herkes başlıcak daha yeni evlendin bekleyemedinmi falan..en azından arkamdan söylenicek bunlar ki bu huyumdan nefret ederim ama çok etkileniyorum ben çevremden :KK50:

ayhh eğer hamile değilsem boşuna meşgul ettim sizii..

asentoşum yaaa çok özürr dilerimmmm :KK31:

ben sesin hamile OLDUĞUMUZU söylüyor diye okudum bak psikolojim bozulmuş :KK9:

inşallah ses doğru söylüyodur...barıştık mıı :KK16:

ne bileyim asenn yazıp kızgın adam koydum ya haksız yere..pis sivit önce düzgün oku dimi :KK52:

asencim tuhafım gerçekten...istiyorum bi bebişim olsun ama çok erken..daha yeni toparlıyoruz maddi durumumuzu..daha öncede yazdım ya gezip dolaşıcak çok yer var..şubat tatilinde e.şehire kaçıcaz hadi gelin :KK52: ama hamile kalırsam bütün herşeyim kısıtlanıcak..bi de çevremde herkes başlıcak daha yeni evlendin bekleyemedinmi falan..en azından arkamdan söylenicek bunlar ki bu huyumdan nefret ederim ama çok etkileniyorum ben çevremden :KK50:

Aynen tatlim azcik gezip dolasmak lazimm bencede erken cocuk icin :/ ama sen 5 aylik evlisin hani yinede arkandan laf edilcek kadar erken degil bence :)
Ben sanirim sonraki sene anca dusuncem gibi eger doguya gidersek duzeni oturtmak fln :// ama insan evlendikten sonra otomatikman bebis istemeye basliyo :)

Son düzenleme:
Ne zaman kusustuk ki bebetoom :)) merakla bekliyoruuuummm ikinizdende sonuclariii :)))

inan bnde cok meraktayımmm:18:

kız ben de sürekli wcdeyim..bi de işyerinde kılıf uyduruyorum çok su içtim diye gidiyorum faln diye halbuki meraktan geldimi diye...

yarın söz işe gitmeden yazıcam size tabiki senin bitirdiğin gibi bitiriyim ağlama krizine girmzsem :KK14:

inşallah berber güleriz kuzu seneye yaz sonu da sevinçten ağlayarak test sonuçlarımızı paylaşırız inşallah:KK8:

amiiinnnnn

aynen bnde aynı duygu ve düşünceler içindeyimm hamile değilsekkk komik olurrr:KK17::97:

Aynen tatlim azcik gezip dolasmak lazimm bencede erken cocuk icin :/ ama sen 5 aylik evlisin hani yinede arkandan laf edilcek kadar erken degil bence :)
Ben sanirim sonraki sene anca dusuncem gibi eger doguya gidersek duzeni oturtmak fln :// ama insan evlendikten sonra otomatikman bebis istemeye basliyo :)

aynen kuzu bebek kıyfetlerine falan içim gidiyor...
prensesin kocası geldi galibaa..
saat 1 olmuşş :KK31:
uyumak istemiyorummm..bi huzur var içimde bu gece..

bu arada kızlar iyiki varsınız yaa..çok sevdim ben hepinizi..kimseye anlatamadım şu hamilelik şüphelerimi falan..ama sizle konuşunca gerçekten rahatladım her iki sonuca da hazırım..yerim ki siziiii :KK17:

bu arada kızlar iyiki varsınız yaa..çok sevdim ben hepinizi..kimseye anlatamadım şu hamilelik şüphelerimi falan..ama sizle konuşunca gerçekten rahatladım her iki sonuca da hazırım..yerim ki siziiii :KK17:

daha gelmedi cnm kardan dolayı rotarlı bu gece :) ama cıksam ii olur artık...bn uyuyamam gerçiii ama telden girerim belkii..

bnde cok panikim konuscak kimse olmassa napardım bilmiyorumm iyiki varsınızz:KK16:

öpuyorum sizi ve gidiyormm:KK54:

inan bnde cok meraktayımmm:18:

amiiinnnnn

aynen bnde aynı duygu ve düşünceler içindeyimm hamile değilsekkk komik olurrr:KK17::97:
Ay niye komik olsun tatliss:)) her yaramazlik yapan kisinin basina gelebilir :))))

Valla bencede iyiki varsiniz tatliskolar insallah topigimiz hic samimiyetini kaybetmezz :))) cok seviyorum ben siziiii :))

daha gelmedi cnm kardan dolayı rotarlı bu gece :) ama cıksam ii olur artık...bn uyuyamam gerçiii ama telden girerim belkii..

bnde cok panikim konuscak kimse olmassa napardım bilmiyorumm iyiki varsınızz:KK16:

Iyi geceler tatliskomm :)) ben de telden giriyorumm otur otur belim agridi :))

iyi geceler prensesim yarın sabah haberleşiriz :KK34:

Ay niye komik olsun tatliss:)) her yaramazlik yapan kisinin basina gelebilir :))))

Valla bencede iyiki varsiniz tatliskolar insallah topigimiz hic samimiyetini kaybetmezz :))) cok seviyorum ben siziiii :))

kuzumm bulduk birbirimizi bırakmayız artık..

ben de yatayım yavaş yavaş yarın heyecanlı başlıcam güne :KK52:

sabah işe gitmeden yazıcam size şok olmazsam :KK9:

öptüm hepiciğinizii :KK16:

iyi geceler prensesim yarın sabah haberleşiriz :KK34:

kuzumm bulduk birbirimizi bırakmayız artık..

ben de yatayım yavaş yavaş yarın heyecanlı başlıcam güne :KK52:

sabah işe gitmeden yazıcam size şok olmazsam :KK9:

öptüm hepiciğinizii :KK16:

Tamam tatlim mmm iyi geceleer bende uyuyorummm optum coookkk :*

Günaydın tazecikler :)
prenses ve sweat nerdeee????
merakla bekliyorum ne oldu sonuçlar?
bakalım yeni annelerimiz var mı :)

günaydınn kızçelerrrrrr :KK16:

domajor burdasın galiba sana özel günaydın :KK34:

sonundaa başarıyla test yaptımmmm :KK52:
sonç negatif yani teyze olamıyorsunuz :KK8:
verdiğim geçici rahatsızlıktan ötürü özür dilerim :KK17:
ayprenses inşallah senin de istediğin gibi çıkar
asen içindeki sese selam ben onu baştan yanlış anlasam da haklıymış:KK1:
inşallah Allah istediğimiz zaman bebişmimize kavuşmayı nasip eder-amin-
bu arada dışarıda kar tutmuş..nasıl gidicem ben işeee:KK31:

öptüm hepiniziii :KK16:

Günaydın tazecikler :)
prenses ve sweat nerdeee????
merakla bekliyorum ne oldu sonuçlar?
bakalım yeni annelerimiz var mı :)

ben yazarken sen de yazmışsın kuzu :KK52:

henüz bi anne adayı yok merakla prensesi bekliyoruz..

ayy ben işe geç kalıcammm :KK31: :KK1:

öptüüm tekrardaann :KK16:

Son düzenleme:
sonunda gül de olcaktı ama neyse zaten hep böle diyolar :))))

eeefeeennnndiiiimmmmmmmmmmmm

efndmmm

sen ayşegülmüsün :KK70::KK70: bnde sadece ayşee

bende ayşeeeeeeennnnn :KK70: :KK52::KK52::KK52:

ayy kızlar ya sizde hemen dökülmüşsünüz :) o gelipte ayşeeee diye bağırıp kaçan arkadaş kimdi acaba ve neden öyle bir şey yaptı :KK1: sonrasında siz neden ayşegül, ayşe ve ayşen olarak döküldünüz :KK1: asen hem senin nick'i birileri öğrenmişti hani şimdi kesinleşmiştir.

ben yazarken sen de yazmışsın kuzu :KK52:

henüz bi anne adayı yok merakla prensesi bekliyoruz..

ayy ben işe geç kalıcammm :KK31: :KK1:

öptüüm tekrardaann :KK16:

ohh günaydın tatlışkom olsun allah hayırlısıyla istediğin bir zamanda bizi teyze yapsın :)
kolay gelsin sana öptüüümm :KK16: :KK16:

hayrlı sabahlar arkadaşlar sweatfebruary27 do_major nasılsınız? bende 4 aylık evliyim bebek düşünüyoruz ama nasib bakalım,benden 1 ay sonra evlenen arkadaşım hamileymiş Allah bizlere de nasib etsin :KK16: bir kuralı felan yok dimi bu işin arkadaşlar :) her ay adet olunca şaşırıp kalıyorum :26: Allah hepimize o güzel duyguyu tatttırsın :KK17:

günaydın canlarrrr :KK66:)

ben de bu sonuçtan emin gibiydim anlattığın kadarıyla, hatta prenses de muhtemelen-eğer daha önce de bi yaramazlık olmadıysa tabi- muhtemelen psikolojik olarak(korkudan) öteliyo regl tarihini.... benim hiç şaşmayan reglim 10 gün şaşmıştı, çok umutlanmıştım.... :KK52:
ayy kızlar ya sizde hemen dökülmüşsünüz :) o gelipte ayşeeee diye bağırıp kaçan arkadaş kimdi acaba ve neden öyle bir şey yaptı :KK1: sonrasında siz neden ayşegül, ayşe ve ayşen olarak döküldünüz :KK1: asen hem senin nick'i birileri öğrenmişti hani şimdi kesinleşmiştir.

o arkadaş prensesin arkadaşıymış, hatta eşiyle prensesi tanıştıran arkadaşmış:KK34: o prensese seslenmiş ama adında ayşe olanlarda üzerine atlamışız:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: galiba adımızı söyleyesimiz varmış bastırmaya çalışıyomuşuz

Son düzenleme:

hehehe bnde olmadgini tahmin ediodum yavru kus alemsnz prensesle ikiniz aksam yazsmalarnizi smdi uyanip okudimda cok guldum

Kim ayse kim aysegul isimlernizimi solednz hey allam ya kizlar cok komik topik olmaya basladik

Herkesr gunaydnlar bn smdi uyandim valla ama sicak yataktan henuz cikmadm kocis ustume battaniyeler atmis sanrm doglagazi yukseltmks perdemide acmis uyandgm da manzara gorim die bide basucumua cicek koymus seni sevyrm prensesm yazms ustundeki kagida ben onu bu sabah yolculayamafm kalktgni bile hssetmedm ki:KK43:

Son düzenleme:
X