Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Nena ve sweatcim nedense yazdıklarınızı bir türlü alıntılayamadım böyle yazayım artık.

Araba güzel canım dün akşam annemleri almaya gittik arabayla bize getirdik çok iyi oldu :) giderkende eşim eve bıraktı üşümediler :)
daha gezmelere başlamadık zaten hafta içi iş güç zaman olmuyor yoruluyoruz

Nena benimkide bana çiçek almıyor bende istiyorum çiçek

Alah kazasiz belasiz kullaanizi nasip etsiin cnm.ya niz cicegi isteye diralim onlarda hemen alir hihh ben daha istemiom banane

Alah kazasiz belasiz kullaanizi nasip etsiin cnm.ya niz cicegi isteye diralim onlarda hemen alir hihh ben daha istemiom banane

sağol canım amin inşallah :) aynen bende istemiyorum artık en son doğum günümde almıştı düşünün Mart'ta

galiba bende hamile olsam en çok tatil olayına sevinirdim sivitoş :)
bizim nikah 3 ağustos'ta olmuştu bende o zamana kadar yeni bir iş bulup burdan ayrılmayı düşünüyorum tazminatımıda alırım iyi olur:)
3 yıl oldu burda çalışalı bir değer göremedim

evet yaaa bazen nenaya özeniyorum, hatta sanırım bu ara kocam özenmeye başladı. çalıştığı yerin pek geleceğini göremiyo bi yandan iş aramaya başladı bi yandan da ne var yani bi ay evde yatsam, sen bana baksan, hem borçları da kaparız azcık, sonra bulurum iş bana iş mi yok diyo(yaşadığımız yer küçük bi ilçe olunca çok tanıdık ve hiç işsiz kalmamış 17 yıldır)

benim de 4 yıl olucak nerdeyse..
iyi tazminat alırım aslında ama daha iyi bi iş bulamam
ben halkla ilişkiler ve reklamcılık mezunuyum bizim sektör istanbulda..ki eşim zaten reklam işinde falan çalıştırmaz benigece yarılarına kadar çalışıyorlar..o yüzden mecbur çalışıyorum..kpss ye hazırlanıım diyorum ama kitap zor okuyorum
napalım kaderimse çekerim
1 sene dişimi sıkıp doğum iznimi bekliyim...sonra yine sıkılınca 2.yi yapar nefes alırım 10 senem dolmuş olur alışırım heralde ..
ne uzun planlar yaptım bee

Ayy yazik enisteye dinlenmek mi istedi:)))ama ona ara vermek yok erkek milleti ara verdmi tembellige kolay alisio is bulsun ole ciksin:)ama sen dinleneblrsn amayaa sana izin verdm

Hahah cok guldum planin detayina bakarmsn:)iyi bolum okumusua zor bo sektor bankacilik idir gris cikisin tatilin her seyn belli

Amaayya ben de sana özenmiştim dün
hem işin ilginç-güzel geldi hem de devlet memurusun ya 5te çıkıyorsun ne güzel...gerçi bizim de şeytan kulağına kurşun diğer ankalara göre çıkışımız iyi

Hahah cok guldum planin detayina bakarmsn:)iyi bolum okumusua zor bo sektor bankacilik idir gris cikisin tatilin her seyn belli

o yüzden devam ediyorum zaten..eşim de memnun..daha ne olsun diyip avutayım kendimi

nenacık sen de inşallah evinin dibinde gönlünce iş bulursun

Bende işte çıkkmadan ahh evde olsam diyordum.Balayından sonra hemen işe başlayınca evin tadını hiç çıkaramamıştım.Sonra bebeğe karar verince çıktım şartlar yoğundu ve kışı orada geçiremezdim.Şimdi eskiye döndüm karakalem yağlıboya çok seviyorum,el becerilerim fazla çok şükür şuan ay sonu için bir düğüne elbisemi ve kışlık kabanımı dikiyorum,paylaşırım bitince :) Sonra da keçe kumaş karışımı birsürü şey yapacam bebek takı yastığı kapı süsü vs vs hazırlıklar başlayacak :) Şimdi salep elimde dışarıda kar camın önüne puf'a uzun oturmuş bi sizin yazdıklarınıza bi annelerin yazdığı topiğe bakıyorum :)

valla hayalimi anlatı plojovic..bir yudum da benim için iç salepten

ne güzel el becerilerin var..ben çöp adam çizemem

bitince paylaş yaptıklarının fotolarını...ben de kıskanayım

Hemserim sen hamaratmssin baya ben becerikszm elisi konusunda bide usengecimdr sanirim bilmedgmdrn:) bendr disariya karsi kusburnu iciyorim ohhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…