Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Bu arad regl günüm bu gün ama içim rahatlasın diye test yapıcam :18:
inşallah rahatlar tabii
gerçi sabah yapmak daha garanti olurmuş..neyse şimdi yapayım sonra yine yaparım..
çok heyecanlıyımm

Gunaydinnn kizlaarrr)
Tatlimmm niye korktun o kadar kiyamamm en azindan kocan var yaninda bak ne guzell :))
Aman gelmeyen kendi kaybederr bosveer :)) ne kafana takiyosun
inşallah rahatlar tabii
gerçi sabah yapmak daha garanti olurmuş..neyse şimdi yapayım sonra yine yaparım..
çok heyecanlıyımm

Anooommm sivitcaaan aninda yaz sonucuuu bugun cikar mi bilmem amaaa cok heyecanliiiii :)))))

gez kuzu gez bebiş doğunca bi müddet evdesin bebişinle..
şehirlerarası gezme fikrine nasıl bakıyor doktorlar?yolculuk yasak mı?

Şuan hiç yasağım yok :) Çok şükür şikayetimde olmadı şu zamana kadar benim o yüzden serbest herşey.Çok pipirikli bir tipde değilim,6-7. haftamda Sarımsaklı,Cunda,İzmir gezdik biz Tabii ağrım sancım tehlikem yoktu ondan.Ama bazı arkadaşlar var bayramda ailelerinin yanına gidemeyenler oldu doktorları izin vermedi uzun yola,tehlikeli olabileceği için.Size bağlı yani riske göre değişiyor.

inşallah rahatlar tabii
çok heyecanlıyımm

uuuuu çok heyecanlııı,bekliyoruuuummm

aa aasen erken uyanmışşşş

of yaa heyecanla test yaptık geçersiz çıktıııı
idrar testi yaptım şu eczanelerde satılanlardan..
tek yada çift çizgi çıkması gerek ya..benimkin de hiç çizgi çıkmadı sonuç geçersiz
akşam bi daha alırım olmadı napıyım

Son düzenleme:

Hiç sevmiyorum zaten o testleri,pehh..Akşamada çok var ben bile heyecanlandım Hayırlı haberler inşallah

Hiç sevmiyorum zaten o testleri,pehh..Akşamada çok var ben bile heyecanlandım Hayırlı haberler inşallah

sağol canım hayırlısı olsun inşallah..bence de çok var akşama..
saat 1de bilgisayarda sınavım var ..çalıştığım yerin kıyağı olarak arada bir öğle tatillerinde sınav oluyoruz
yetiştiririsem 1:30a kadar belki yine alırım...

huhu sivitcan gittinmiii hanimiş bebiş nerdeymişşş koş al testiniii paylaş bizimle insan 3-5 tane alır zaten yaramazlığı seviyosunuz daha çok lazım olurdu

huhu sivitcan gittinmiii hanimiş bebiş nerdeymişşş koş al testiniii paylaş bizimle insan 3-5 tane alır zaten yaramazlığı seviyosunuz daha çok lazım olurdu

asen yaaa bi problem var ben de
gittim bi tane daha aldım o da geçersiz çıktı
korkuyorum ben yaaa..
daha önceden yaptım ama böyle çıkmadı kiii

niye ki tatlım allah allah o zaman sen bence yarın sabah dene kalkınca bide:44:
en kötü kan testine gidersin zaten

ayyhh cinnet geçiricem şimdi..
zaten aklım testte..akşam eğer yapıyorlarsa özele acile gidicem kan testine..bizim banka anlaşşmalı şu eczanedekilrden daha ucuza gelicek
neyse banka nasıl yoğun anlatamam bi de kayınoeder gelmesin mii..çay söyldeim ama pek ilgilenemedim bi işlemi vardı onu yaptık sonta gitti
ayıp oldu sanki..ama napıyımmm ya insanlar tepemde bekliyordu off
neyse kızçeler vakit geldi benim gidiyorum...
bu gün tam leylayım test olayına
öptüm hepinizi..
dua edin de hayırlısı çıksın..

aynen benimde lisedeki arkadaşlarım ve lise dışından olan arkadaşlarım gelmişti ama ben aynı odayı 2 yıl paylaştığım aynı sınıfta okuduğum arkadaşlarımıda bekliyordum

inşallah rahatlar tabii
çok heyecanlıyımm

hadi bakalım sivit merakla bekliyor olacağız :)

olsun tatlım yoğunsun ayıp olmaz niye olsun çayını söylemişsin
git yavrutomm bakalım ne çıkacaakk merakla bekliyoruzzz

Ya korktum hep tikir tikir sesler var di sonra kocisinde uykusunu kacrdm yatagb icinde oflayip piflamaktan aldi beni koynuna ama uyuyamdm yine
Korktum ama sabaha karsi uyudum 10da uyandim heheh ,ya gelmeyen gelmez tabi ama bi cok kiside gelmedi kinamda 350kisi den fazla vardi sanrm cunku meyve sulari ve cerezler yetmemis erkek tarafina en fazla 350se tane hazrlayn demstm onlarda ole yapmis ama yetmemis,nikahta da 250-300civari vardi kocamn bi salonda cok azi bostu liseden benim kadim dostlarm yalnz brakmadi sagolsinlar eski is arkdslarm vs hep vardi
kızlarr yılbaşında ne gibi planlarınız var?
eşinize ne hediye alacaksınız ya da alacak mısınız?

majorcum ben yeni yilda hediye almicam esim bana alirmi bilemiyorum esimin 6ocakta dogum gunu ona onumzdeki hafta profesyonel foto mak alicam bayada bi tuzlu yil sonuna dogru daha inmesni bekliyorum heralde onumzdeki hafta soni alicm onu ona o sebeple yeni yila progrm yapmadm ve hedoyede alamicam ama cok sik bir sofra hazirlicam hindi sarap vs aldm gecen gun hos bir sofra surprizi yapicam ona,zaten dogm gunundede yine evde basbasayiz ama yine ozel surproz yapicam yatak odasni ciceklerle falan suslicem:)))falan filan sen bsy alickmsn enisteye

hmmm yatak odasını çiçeklerle süsleyeceksin demekkk ya benimde yok aslında bir hediyem bilmiyorum zaten biz ailece kalabalık olacağımız için öyle özel sofrada hazırlayamam. ben evliliğimi hiç böyle hayal etmemiştim ya evde birileri olunca istediğin gibi sürprizler hazırlayamıyorsun malesef :44: bilmiyorumki ne yapsammm

biz arkadaşlarımızla dışarda kutlayacaz inşallah tatlım ben yılbaşı sevgililer günü gibi günlede hediye almayı sevmem istememde manyak mıyım neyim

benimde en çok lise arkadaşlarım vardı bir de ünideki dostum geldi diğerleri gelmedi aman napalım gelmesinler

Selam yaklaşık 4 aylık evliyim bende :) Yeni evliler olarak çok tatlıyız bence :))

hoşgeldin tatlımm taze evliii taze annee

haklisin majorcum napican bazen sartlar istedgn gibi gelismio ama uzulme kalabalik kitlamakta keyfli bnmde ailem kalabalik bizi cagrdilar ama yeni evlym ilk seyleri hep kocamla basbasa olmak istyrm,guzel yanlarndan bak bosver.bide illa hediyelesmk zorinda dilsnzki opun brbrnizi yeter ben bazen bu hediyelern hep fasa fiso oldgnu dusinuyrm esimin bana sarilmasi opmesi bi kac guzel cumlesi her seye bedel

Kizlar esim kizartmayo cok sevio karisik kizartma yapiorum kendi evmde ilk defa butun mutfagm yag oldu iste bu yuzden sevmiom yapmai ya offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…