- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #2.361
Tatlimmm niye korktun o kadar kiyamammKizlar ben bu saate uyandm siz artk.oglen 12de anca burda olursnuz.bilmiyorum uykum kacti istanbulda sel firtina bi ugultu varki anlattmam bina ucucak sanki kocise sokuldm onun hic bsyden ruhu duymuo baya korktim wcye bile gdemiom tek gozum kapali uyuyim die bissuru dua okudum banamsn demio napsamki yermden kalkabilsem tv izlicem ama korkudan kalkamiom bi yandan kombi sesi,dier yandan mutfak camina kombi icin delik aciolar ya beyaz plastk bsy takilio biz onu daha takmadk o kdis kapiya esio bam gum ses gelio labus gibi bi gece,bu vesileyle kinami nikahimi dusundum aksilik tler vardi ufak tefek ona tepem atto smdi snra gelmeyenler neden gelmedi die takildin aman uykumda kacti siz kocislern koynunda misil misil uyuyun guEl gelinler ben sabah yine yazrm belki aize
Bu arad regl günüm bu gün ama içim rahatlasın diye test yapıcam :18:
inşallah rahatlar tabii
gerçi sabah yapmak daha garanti olurmuş..neyse şimdi yapayım sonra yine yaparım..
çok heyecanlıyımm
gez kuzu gez bebiş doğunca bi müddet evdesin bebişinle..
şehirlerarası gezme fikrine nasıl bakıyor doktorlar?yolculuk yasak mı?
inşallah rahatlar tabii
gerçi sabah yapmak daha garanti olurmuş..neyse şimdi yapayım sonra yine yaparım..
çok heyecanlıyımm
Gunaydinnn kizlaarrr)
Tatlimmm niye korktun o kadar kiyamammen azindan kocan var yaninda bak ne guzell :))
Aman gelmeyen kendi kaybederr bosveer :)) ne kafana takiyosun
Anooommm sivitcaaan aninda yaz sonucuuu bugun cikar mi bilmem amaaa cok heyecanliiiii :)))))
aa aasen erken uyanmışşşş
of yaa heyecanla test yaptık geçersiz çıktıııı
idrar testi yaptım şu eczanelerde satılanlardan..
tek yada çift çizgi çıkması gerek ya..benimkin de hiç çizgi çıkmadı sonuç geçersiz
akşam bi daha alırım olmadı napıyım
Hiç sevmiyorum zaten o testleri,pehh..Akşamada çok var ben bile heyecanlandımHayırlı haberler inşallah
aa aasen erken uyanmışşşş
of yaa heyecanla test yaptık geçersiz çıktıııı
idrar testi yaptım şu eczanelerde satılanlardan..
tek yada çift çizgi çıkması gerek ya..benimkin de hiç çizgi çıkmadı sonuç geçersiz
akşam bi daha alırım olmadı napıyım
huhu sivitcan gittinmiiihanimiş bebiş nerdeymişşş koş al testiniii paylaş bizimle insan 3-5 tane alır zaten yaramazlığı seviyosunuz daha çok lazım olurdu
asen yaaa bi problem var ben de
gittim bi tane daha aldım o da geçersiz çıktı
korkuyorum ben yaaa..
daha önceden yaptım ama böyle çıkmadı kiii
niye ki tatlım allah allah o zaman sen bence yarın sabah dene kalkınca bide:44:
en kötü kan testine gidersin zaten
majörcüm benim de ünv ark.larım gelmedi düğüne
çok kırıldım ben de..
ama lise arkadaşlarımdan görüştüklerimin hepsi geldi..
lisedeki dostluklarım daha sağlammış demekki..
neyse insna anlıyor kimin ne olduğunu..
inşallah rahatlar tabii
çok heyecanlıyımm
ayyhh cinnet geçiricem şimdi..
zaten aklım testte..akşam eğer yapıyorlarsa özele acile gidicem kan testine..bizim banka anlaşşmalı şu eczanedekilrden daha ucuza gelicek
neyse banka nasıl yoğun anlatamam bi de kayınoeder gelmesin mii..çay söyldeim ama pek ilgilenemedim bi işlemi vardı onu yaptık sonta gitti
ayıp oldu sanki..ama napıyımmm ya insanlar tepemde bekliyordu off
neyse kızçeler vakit geldi benim gidiyorum...
bu gün tam leylayım test olayına
öptüm hepinizi..
dua edin de hayırlısı çıksın..
Ya korktum hep tikir tikir sesler var di sonra kocisinde uykusunu kacrdm yatagb icinde oflayip piflamaktan aldi beni koynuna ama uyuyamdm yineahh kıyamammm çok mu korktun sen Nenacıkvalla ben uyumuşum sabaha kadar. bende bazen senin gibi kına gecesi ve düğüne gelmeyenleri düşününce sinir oluyorum aslında düğünde kınada çok kalabalıktı ama ben o kalabalığı değil gerçekten sevdiklerimi yanımda görmek isterdim. mesela ünideki arkadaşlarım gelmedi diye çok üzülmüştüm
Korktum ama sabaha karsi uyudum 10da uyandim heheh ,ya gelmeyen gelmez tabi ama bi cok kiside gelmedi kinamda 350kisi den fazla vardi sanrm cunku meyve sulari ve cerezler yetmemis erkek tarafina en fazla 350se tane hazrlayn demstm onlarda ole yapmis ama yetmemis,nikahta da 250-300civari vardi kocamn bi salonda cok azi bostu liseden benim kadim dostlarm yalnz brakmadi sagolsinlar eski is arkdslarm vs hep vardiGunaydinnn kizlaarrr)
Tatlimmm niye korktun o kadar kiyamammen azindan kocan var yaninda bak ne guzell :))
Aman gelmeyen kendi kaybederr bosveer :)) ne kafana takiyosun
Anooommm sivitcaaan aninda yaz sonucuuu bugun cikar mi bilmem amaaa cok heyecanliiiii :)))))
kızlarr yılbaşında ne gibi planlarınız var?
eşinize ne hediye alacaksınız ya da alacak mısınız?
majorcum ben yeni yilda hediye almicam esim bana alirmi bilemiyorum esimin 6ocakta dogum gunu ona onumzdeki hafta profesyonel foto mak alicam bayada bi tuzlu yil sonuna dogru daha inmesni bekliyorum heralde onumzdeki hafta soni alicm onu ona o sebeple yeni yila progrm yapmadm ve hedoyede alamicam ama cok sik bir sofra hazirlicam hindi sarap vs aldm gecen gun hos bir sofra surprizi yapicam ona,zaten dogm gunundede yine evde basbasayiz ama yine ozel surproz yapicam yatak odasni ciceklerle falan suslicem:)))falan filan sen bsy alickmsn enisteyekızlarr yılbaşında ne gibi planlarınız var?
majorcum ben yeni yilda hediye almicam esim bana alirmi bilemiyorum esimin 6ocakta dogum gunu ona onumzdeki hafta profesyonel foto mak alicam bayada bi tuzlu yil sonuna dogru daha inmesni bekliyorum heralde onumzdeki hafta soni alicm onu ona o sebeple yeni yila progrm yapmadm ve hedoyede alamicam ama cok sik bir sofra hazirlicam hindi sarap vs aldm gecen gun hos bir sofra surprizi yapicam ona,zaten dogm gunundede yine evde basbasayiz ama yine ozel surproz yapicam yatak odasni ciceklerle falan suslicem:)))falan filan sen bsy alickmsn enisteye
kızlarr yılbaşında ne gibi planlarınız var?
Ya korktum hep tikir tikir sesler var di sonra kocisinde uykusunu kacrdm yatagb icinde oflayip piflamaktan aldi beni koynuna ama uyuyamdm yine
Korktum ama sabaha karsi uyudum 10da uyandim heheh ,ya gelmeyen gelmez tabi ama bi cok kiside gelmedi kinamda 350kisi den fazla vardi sanrm cunku meyve sulari ve cerezler yetmemis erkek tarafina en fazla 350se tane hazrlayn demstm onlarda ole yapmis ama yetmemis,nikahta da 250-300civari vardi kocamn bi salonda cok azi bostu liseden benim kadim dostlarm yalnz brakmadi sagolsinlar eski is arkdslarm vs hep vardi
Selam yaklaşık 4 aylık evliyim bende :) Yeni evliler olarak çok tatlıyız bence :))
haklisin majorcum napican bazen sartlar istedgn gibi gelismio ama uzulme kalabalik kitlamakta keyfli bnmde ailem kalabalik bizi cagrdilar ama yeni evlym ilk seyleri hep kocamla basbasa olmak istyrm,guzel yanlarndan bak bosver.bide illa hediyelesmk zorinda dilsnzki opun brbrnizi yeter ben bazen bu hediyelern hep fasa fiso oldgnu dusinuyrm esimin bana sarilmasi opmesi bi kac guzel cumlesi her seye bedelhmmm yatak odasını çiçeklerle süsleyeceksin demekkkya benimde yok aslında bir hediyem bilmiyorum zaten biz ailece kalabalık olacağımız için öyle özel sofrada hazırlayamam. ben evliliğimi hiç böyle hayal etmemiştim ya evde birileri olunca istediğin gibi sürprizler hazırlayamıyorsun malesef :44: bilmiyorumki ne yapsammm