Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

yok ya hediye olaylarını bende sevmiyorum ama ne bileyim içimden almak geliyor :) kalabalık olmak güzel ama bazı şeylerinde özel olmasını istiyorum. mesela sizin yaptığınız çok güzel bence :)

Kizlar esim kizartmayo cok sevio karisik kizartma yapiorum kendi evmde ilk defa butun mutfagm yag oldu iste bu yuzden sevmiom yapmai ya offf

sürekli alıntıladım ama neden böyle yaptıysam :) kolay gelsin tatlım bende kızartmanın kokusuna bayılıyorum valla :)
tavanın üstünü kapatmak için tel gibi bir şey oluyor yağların sıçramasını engelliyor kullanıyor musun ondan?

slm kzılarr ben geldimmm sabah 10da kv.lere gittik az once geldık..

asen yaaa bi problem var ben de
gittim bi tane daha aldım o da geçersiz çıktı
korkuyorum ben yaaa..
daha önceden yaptım ama böyle çıkmadı kiii

ayy cnm yaaa bnde tedirginimmm..bn daha test yapmayı düşünmedim gelicek diye ama tık yok napcazzz:18::18:

kızlarr yılbaşında ne gibi planlarınız var?
eşinize ne hediye alacaksınız ya da alacak mısınız?

bn eşimle ewde olmak istiyorum 2008 yılında mezuniyetimden beri bekletiğim viski var onu bitirmeyi planlıyoruzzz ama aileler ne yapcaz fln diyolar bilmiyorum yaniii ne olucak.hediye almayız herhaldee

yok ya hediye olaylarını bende sevmiyorum ama ne bileyim içimden almak geliyor :) kalabalık olmak güzel ama bazı şeylerinde özel olmasını istiyorum. mesela sizin yaptığınız çok güzel bence :)
Haklisin cnm ya insallah ileride size ozel olir her sey bilemiyrm kv de niraz dusuncesz ne denebilrki
Yok cnm ya ole telden falan haberm yok bi arastrm
hayır ne gemisi ben sana bildiğin patates kızartması resmi gönderdim :)

Aman ne blim cok fazla reklam dusuo tablettn grdgm icin resim acamyrm hayatim.

oyyy tatlımm 2 bebiş aynı anda heee her ay bi gelinciğimiz hamile kalsa peş peşe de doğururuz aslında
nasıl kv tatlım iyidir inşallah

Switos heyy nerdesn bida test ne zaman yapican hani bzim yegenimiz hani

iyi insan lafının üzerine gelirmişş..ya daaaa.....

ya akşama gidicektim ya hastane ya misafir geliyor bize. ..kaldı kan testi
eve giderken asenimin tavsiyesiyle 3-5 test alıcam artık
yarın sabah kalkar kalkmaz yaparsam daha garanti olurmuş..
eğer pozitif çıkarsa üşenmem sabahın köründe pcyi açar yazarım teyzelerine...

bu arada gelenler karı koca 2 kişi tabu oynamaya geliyolar
siz de olaydınız keşkeee

ben geçmişi okuyup geliyorum...coşmuşunuz sankim

oyyy tatlımm 2 bebiş aynı anda heee her ay bi gelinciğimiz hamile kalsa peş peşe de doğururuz aslında
nasıl kv tatlım iyidir inşallah

yaa ne demezsinn...:18:bnm planlarım var daha hamile kalmamam lazm
saol cnm.kv iyi dikişi fln yok ztn ama dinleniyo ewde

He al al cokca test sabah yap bakalom cidden merak ettm zaten riskli hareketlere griosnz :)her an bir bebis daha gelebilr. Bu arada yeni gelen arkdslarmz hgmisler hamiste var sanirin allah saglikla licgna almai nasip etsin asos yemege naptin bakim

kızlarr yılbaşında ne gibi planlarınız var?
eşinize ne hediye alacaksınız ya da alacak mısınız?

hala bi planımız yok başbaşa oluruz ya da arkadaşlarla çıkarız gece sonunda annemlere uğrarız-çok yakınlar bize-..
ben de yılbaşı-sevgililer günü vb hediye almıyorum hiç 18 aralık d.günü dünyanın hediyesini aldım 1 sene idare etsin
kuzu sen de üzülme sakın..yatakodanızı süsleyebilirsin mesela...orda dünya kurun kendinize

Kizlar esim kizartmayo cok sevio karisik kizartma yapiorum kendi evmde ilk defa butun mutfagm yag oldu iste bu yuzden sevmiom yapmai ya offf

ben de hiç sevmiyorum yaaa..özellkile patlıcan kızartma konusunda çok başarılı değilim
ama annem süper yapar domates soslu sarımsaklı yoğurtlu falan..bak canım istedi...yoksaaa

prenses yaaa hakkatten napıcaz biz
benim de bisürü planım vardı...araba alalım şehir şehir gezicektik..daha boluya gidip asenle göl kenarında kahvaltı yapıcaktık

ahh ahh hayırlısı..

bndemi test yapsamm ama bnm neden gelmiyor.daha 3 gün oldu riskli halii

oyy tabu candırr bi çay demlersin artıkk ohh daha ne olsun böyle zahmetsiz misafirlere bayılıyorumm
al yavrum al lazım oluyo sana
minareyi çalan kılıfını hazırlar hesabı yaramazlık yapan testini hazırlar demek istiyorum sana

yaa ne demezsinn...:18:bnm planlarım var daha hamile kalmamam lazm
saol cnm.kv iyi dikişi fln yok ztn ama dinleniyo ewde

oyy o zaman prensescan sana yaramazlığa hayır demek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…