Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Kocisten gelen tepki karicigim efendm dedm eve geldik yuzumuze bakmiosun almissin eline tableti dio smdi opup koklim azck yakisiklimi
kocalar ihmale gelmez nenacık
ben de arada ona dönüp sarılıp gönlünü yapıyorum sonra yine buraya aynı anda tv ve puzzlela da ilgileniyorum tabi..ahtopot gibiym
sütün ısısını tutturursan tamamdır

amaya yaa en amatör benim yoğurt konusunda..şimdi kaç lt süte kaç kaşık yoğurt karışıtırıyoruz

Ya bnde surekli opuyorum askocuk askocuk diorimda beni sizden kiskandi hadi artk tamamen bnm ol dio heheh hala cekistirio beni hahahah arada kaldm. Seni dusunemiom sivit yerde oturuosndr smdi puzzle onunde tv saginda habire donup bakion dimi

az önce anlattığım 1,5 litre süt için şekercim. benim ailem köyde yaşadığından annem kazanla yapıyodu yoğurdu genelde de annem gönderir zaten yapıp, tereyağ süt yoğurt bahçe sebzeleri falan.... ama arada bende yapıp öğrendim. ilkinde sulu oldu sordum ısı önemli dedi annem. sonrasını tutturdum mis gibi de oldu... yaparsın sendeeeee

Son düzenleme:
Ya bnde surekli opuyorum askocuk askocuk diorimda beni sizden kiskandi hadi artk tamamen bnm ol dio heheh hala cekistirio beni hahahah arada kaldm. Seni dusunemiom sivit yerde oturuosndr smdi puzzle onunde tv saginda habire donup bakion dimi

hahaa aynen öle nenacım ..şaşkoloz oldum bi oraya bak bi buraya..
benim de koca sizi kıskanıyor..dün de asenle bahsettik..tutturmuş erkek vardır orda diye
içinizden birinin erkek olduğunu düşünemiyorum

benim de koca sizi kıskanıyor..dün de asenle bahsettik..tutturmuş erkek vardır orda diye

aynen bende düüşünemiyorum
bıyıklarım çıktı ama erkek değilim
yarın söz gidip aldırcam

Slm kizlar,ben yeni gelin degilim 10 sene oldu evleneli ama topigniz cok güzel,üsenmeden 100 sayfaya kadar okudum,ama devamini okutmadi kuzucuklarim ...

bnde geldim 5 aylık ewlıyım :) yepyenıcık

aynen bende düüşünemiyorum
bıyıklarım çıktı ama erkek değilim
yarın söz gidip aldırcam

bende bi an bu soğuk esprimden ötürü herkes kaçtı sanmıştım sivitoşş
ayh ben çok daraldımmmm :18: niye bilmiyorum ama içim şişti otur otur yaa

yok kız ne kaçması bildiğin kahkaha attım ben

puzzle gelince rahatlarsın..2 saatte -tv,pc derken-5 parça anca koymuşumdur
buarada prenses yok bu gece annesine mi gidicekti kii?

tatlışş işlerimi yaptım vee geldim
içmişsindir sende kahveni zatenn
ne güzel yaa hergün annene gidiyosunnn kv kıskanıyomu hiç tatlım??

geldim majorcummm napıyosunn

yok canmm kıskanmıyo bi orda bi burdayız ztn.. yarın sabhda annem bişi yapcakmıs kahvaltıya gitcez

valla asen bn annemde ablamdan kalma goblen var onu yapıyorum ewde bişi yapmıyorum tebmel tembel oturp oyun oynuyorm...ama puzzele almk istiyorm

Hahah erkek mi zuhahhahaha cok guldum.asos kiz biyiklarin mi cikti pala rrmzi gibimi oldun yoksa kocisle yataga grdk herifim uyudu ben kahkayi patlatnca korktu cocuk alemsn yahu oldum gulmekten askm napion sen dio bana smdide gulmeye devam etmemek icin dudaklarmi sikiom aradan pispis die sesler gelio basicam yine kahkahayi

Hosgeldnz bayablar topifgmz eglenceldr boz variz die demiom ama gulmekten catlama ihtimalinz yuksek. bu aksam 3ledik asos switos nenos dierlero kayiplarda hihhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…