- 25 Eylül 2010
- 1.202
- 93
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #2.321
sütün ısısını tutturursan tamamdır
kocalar ihmale gelmez nenacıkKocisten gelen tepki karicigim efendm dedm eve geldik yuzumuze bakmiosun almissin eline tableti dio smdi opup koklim azck yakisiklimi
sütün ısısını tutturursan tamamdır
kocalar ihmale gelmez nenacık
ben de arada ona dönüp sarılıp gönlünü yapıyorum sonra yine burayaaynı anda tv ve puzzlela da ilgileniyorum tabi..ahtopot gibiym
amaya yaa en amatör benim yoğurt konusunda..şimdi kaç lt süte kaç kaşık yoğurt karışıtırıyoruz
kocalar ihmale gelmez nenacık
ben de arada ona dönüp sarılıp gönlünü yapıyorum sonra yine burayaaynı anda tv ve puzzlela da ilgileniyorum tabi..ahtopot gibiym
amaya yaa en amatör benim yoğurt konusunda..şimdi kaç lt süte kaç kaşık yoğurt karışıtırıyoruz
Ya bnde surekli opuyorum askocuk askocuk diorimda beni sizden kiskandi hadi artk tamamen bnm ol dio heheh hala cekistirio beni hahahah arada kaldm. Seni dusunemiom sivit yerde oturuosndr smdi puzzle onunde tv saginda habire donup bakion dimi
merhaba arkadaşlar
yeni evlenen arkadaşlar; evliliğe,yeni evinize,eşinize,eşinizin ailesiyle ve kendi ailenizle ilgili sorunlarınızı,sevinçlerinizi paylaşabilirsiniz.
hahaa aynen öle nenacım ..şaşkoloz oldum bi oraya bak bi buraya..
benim de koca sizi kıskanıyor..dün de asenle bahsettik..tutturmuş erkek vardır orda diye
içinizden birinin erkek olduğunu düşünemiyorum
bnde geldim 5 aylık ewlıyım :) yepyenıcık
aynen bende düüşünemiyorum
bıyıklarım çıktı ama erkek değilim
yarın söz gidip aldırcam
buralarda yenıyım ama pek bı sevdım desem
buralarda yenıyım ama pek bı sevdım desem
hoşgeldin canım da asene katılıyorum ce deyip gitme çok eğleniyoruz biz burdabnde geldim 5 aylık ewlıyım :) yepyenıcık
yarın söz gidip aldırcam
hoşgeldin canım da asene katılıyorum ce deyip gitme çok eğleniyoruz biz burda
aseenn bi gün gülmekten öldürücen beni
bnde geldim 5 aylık ewlıyım :) yepyenıcık
yarın söz gidip aldırcam
bende bi an bu soğuk esprimden ötürü herkes kaçtı sanmıştım sivitoşş
ayh ben çok daraldımmmm :18: niye bilmiyorum ama içim şişti otur otur yaa
tatlışş işlerimi yaptım vee geldim
içmişsindir sende kahveni zatenn
ne güzel yaa hergün annene gidiyosunnnkv kıskanıyomu hiç tatlım??
geldim majorcummm napıyosunn
yedik yavrutom biz 5-6gibi yiyoruz genelde
bendee mercimek çorbası pilav ve körili kremalı tavuk yapmıştım ayıptır söylemesi
şimdi napsam diye düşünüyorum yaa çok sıkılıyorum örgüde becerememtv karşısında yapılacak bişi söyleyin yahuu
Hahah erkek mi zuhahhahaha cok guldum.asos kiz biyiklarin mi cikti pala rrmzi gibimi oldun yoksa kocisle yataga grdk herifim uyudu ben kahkayi patlatnca korktu cocuk alemsn yahu oldum gulmekten askm napion sen dio bana smdide gulmeye devam etmemek icin dudaklarmi sikiom aradan pispis die sesler gelio basicam yine kahkahayihahaa aynen öle nenacım ..şaşkoloz oldum bi oraya bak bi buraya..
benim de koca sizi kıskanıyor..dün de asenle bahsettik..tutturmuş erkek vardır orda diye
içinizden birinin erkek olduğunu düşünemiyorum