Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Valla kizlar istanbul buzzz ayrica feci firtina var huu die seslee r gelio ruzgardan grdm sicak yatgma kocam yanmda oh misss ne darlanicam totom donat bnm disarda

Valla kizlar istanbul buzzz ayrica feci firtina var huu die seslee r gelio ruzgardan grdm sicak yatgma kocam yanmda oh misss ne darlanicam totom donat bnm disarda

bence de en sıcak yer kocişinin yanı
ben de ikna ettim kocişi şimdi çıkıcaz dışarı..bebiş falan olmadan rahat rahat gezelim karda kışta
iyi geceler kknın tatlı bayanları

veee darlanmamı dışarda bırakıp geldimm evde otur otur içim şişmişti yahuu depresyona tam giriyodum ki dışarıya çıkınca rahatladım eee evden çıkmayınca bıyıkta bırakırım tabi
Slm kizlar,ben yeni gelin degilim 10 sene oldu evleneli ama topigniz cok güzel,üsenmeden 100 sayfaya kadar okudum,ama devamini okutmadi kuzucuklarim ...
hoşgeldin tatlım bizden baya tecrübelisin evlilkte güzin alamız ol sen bizim yol göster bizee

ay ne güzel kıskanmıyosa valla bizde azıcık oluyo sanırım
bu arada göblen ne tatlışım ?

geldim tatlış ahah güldürdüysem ne mutlu bana
bende kimse yazmayınca çok soğuk bi espri oldu diye düşünmüştüm
eşini de korkutmuşsun yazık alacak tableti elinden görcen o zaman

ayy ne güzelllll..karadayı bitsin ben de kocaya beni gezdir diyim kıskandım

dönünce yaz bize..öptük çokk

ben de ikna ettim kocişi şimdi çıkıcaz dışarı..bebiş falan olmadan rahat rahat gezelim karda kışta

dayanamadın dimi tatlışkom attın kendini dışarılara aman dikkat edin bu sefer arabaya
gel emi dönünce 5 dk

eşimi bekliyorum gelsin diyee gözlerim acıdı biraz uykum geldi sanrm hayretm şaştı sen napıyosun? yatmıyomusun sen?

az kaldı tatlışş gelir biraz sonra eşinnn uyursunuz mışıl mışıl
bizde yatarız birazdan 2 gecedir erken yatıyoruz da ne oluyo yine 2 de uyuyoruz

Kizlar ben bu saate uyandm siz artk.oglen 12de anca burda olursnuz.bilmiyorum uykum kacti istanbulda sel firtina bi ugultu varki anlattmam bina ucucak sanki kocise sokuldm onun hic bsyden ruhu duymuo baya korktim wcye bile gdemiom tek gozum kapali uyuyim die bissuru dua okudum banamsn demio napsamki yermden kalkabilsem tv izlicem ama korkudan kalkamiom bi yandan kombi sesi,dier yandan mutfak camina kombi icin delik aciolar ya beyaz plastk bsy takilio biz onu daha takmadk o kdis kapiya esio bam gum ses gelio labus gibi bi gece,bu vesileyle kinami nikahimi dusundum aksilik tler vardi ufak tefek ona tepem atto smdi snra gelmeyenler neden gelmedi die takildin aman uykumda kacti siz kocislern koynunda misil misil uyuyun guEl gelinler ben sabah yine yazrm belki aize

Günaydııııınnn
Kara kışta,soğukta ne kahvaltılardan ne gezmelerden eksik kalmadım,bebeği alıştırıyorum gezmeye
Akşamları ara ara bakabildim,maşallah size Allah neşenizi bozmasın :)
Aşım dün'e ertelenmişti ilaç kullanıyorum diye,dün sabah oldum,tabii gündüz gezerken iyiydi gece pek iç açıcı geçmedi ağrıdı çook,dönüp duramadımda Hala niye uyumuyorsam

günaydın taptazecik gelinlerrrrr

anaaaammmmm gecenin yarısı bu kar kış kıyamet soğuk da üşemediniz mi yaaaa..... kocam istese ben oturturum eve herhalde hiç sevmiyorum soğuğu kışı, hele de o rüzgar sesi var ya, o varsa hava ılık da olsa korkumdan çıkamam ben dışarı.... aman üşiycem diye :))))

ahh kıyamammm çok mu korktun sen Nenacık valla ben uyumuşum sabaha kadar. bende bazen senin gibi kına gecesi ve düğüne gelmeyenleri düşününce sinir oluyorum aslında düğünde kınada çok kalabalıktı ama ben o kalabalığı değil gerçekten sevdiklerimi yanımda görmek isterdim. mesela ünideki arkadaşlarım gelmedi diye çok üzülmüştüm

tünaydın gelinciklerrr

kıyamam nenam korktun mu sennn..ben de o saatte uyanıktım..bir baş ağrısı tuttu anlatamam.ağlıcaktım valla 4ten 5e kadar uyuyamadım
ağrı kesici içince hafifledi de uyuyaklamışım..pc tv ve puzzle 3lüsü yaramadı bana sanırm bileydim gelirdim buraya iki lafın belini kırardık gecenin bi vakti..gerçi ışık daha çok etkiliyor baş ağrımı migren mi var ne

gez kuzu gez bebiş doğunca bi müddet evdesin bebişinle..
şehirlerarası gezme fikrine nasıl bakıyor doktorlar?yolculuk yasak mı?

ben de ateşilimiyim neyim çok sıcağı sevmem
eşim de sıcağı sever..ben yatakodasının kaloriferini kapatırım o açar oyun oynuyoz sanki

majörcüm benim de ünv ark.larım gelmedi düğüne
çok kırıldım ben de..
ama lise arkadaşlarımdan görüştüklerimin hepsi geldi..
lisedeki dostluklarım daha sağlammış demekki..
neyse insna anlıyor kimin ne olduğunu..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…