Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

bence de artık yaramazlığa hayırrr
kocaya da kızdım beni yoldan çıkardığı için o da suçu bana atıyor sen risk yok dedin ama bebek gelse fena mı olur sevinçten ağlarım valla diyor..o sevinçten bennnn??

aynen kuzu benim de en sevdiğim misafir tipi giderken hazır bişeyler alıcam bi çay ohh miss..hem iş arkadaşlarım hem de aynı sitede oturuyoruz..

ben yavaştan çıkıyorum kocayla dışarda yemek yiyip eve koşucaz...inşallah misafirlerden önce evde oluruz

öptüm hepiciğinizi gece gelirim yatmadan..

Kizlar ya kv daha bana nezaman siron vermsti karadenzliler bilr kendi yapip kuruttu bnde koycak yer bulamaynca dern dondurucuya attm kociste sevio brazck ona yapim dedm okadar teryag koymama ragmen yumusamadi katir kutur kesin yiemicek cop olcak yafff beceikszde degilim ama neden olmadiki acaba buzliga koydgm icinmi

aynen tatlım bide ikiz olduğunu düşünsene çifte vurgunn
hadi git tatlışşş ben hep buralardayımm

benim de bugün olması lazım ama normalde de gecikebiliyor..düzenli olmamasına rağmen bendeki de ne u cesaret anlamadım kiii

prenses senin gecikirmiydi normalde?
yok maşallah düzenlidirr normaldee 6ekm 5kasm arlık yoookkk:26: dün gelicek gibi oldu belim ağrıdı gelmedi sevindm eşime bebek ipal oldu aşkm dedm.yeniden yaparız dedi uyuz :) ama gelmedi halaa

Galiba artık bende telefondan girebiliyorum kızlar :)

hayırlı olsn..

asen yaaa bi problem var ben de
gittim bi tane daha aldım o da geçersiz çıktı
korkuyorum ben yaaa..
daha önceden yaptım ama böyle çıkmadı kiii
neresine damlatıyon şeker, ilk baştaki kutucuğa damlatcan... hadi hayırlısıııı
ben cevap veriyim bari nenacım yine sana :)))) azcık da karadenizliyimde....

önce bi su geçir üstlerinden sorun çözülür :) yaaa şey gibi süzgece koy sudan geçir tepsiye diz tereyağ falan sonra hoooppp fırına

yok maşallah düzenlidirr normaldee 6ekm 5kasm arlık yoookkk:26: dün gelicek gibi oldu belim ağrıdı gelmedi sevindm eşime bebek ipal oldu aşkm dedm.yeniden yaparız dedi uyuz :) ama gelmedi halaa

hayırlı olsn..

oooovvvv.... kuzum stres yaptığından da gelmiyor olabilir ama sanırım 4-5 aralık gibi regl olman gerekiyordu ve 5 gün geçmiş gibi sankiiiii :)))))) hadi hayırlısııııııbebişle gezersiniz artık

Ya olemi yanlismi yapti kuzum ben hic htrlamiom kv sicak su doktuguna dedgn mantikli yarin ole drnim saol tatlisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…