- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #2.301
şimdi baktım tatlımsanırm muthiş olmamış daha doğrusu anneminkine pek benzememiş
hatta beğenmedim
keşke gönderebilseydim şekerler yaa..hemi de tam 7 kase 2şer size 1 tane de benim kocaya
ben çok sevmiyorum sütlaç ..çikolatalı tatlıların delisiyimdir
asencikkkk benim kociş ev yoğurdunun hastası..hatta normal yoğurt pek yemez..kv mayalıyor bize hep
bakbakalım güzel olmuş mu?bana da anlatsana nasıl yaptığını?yapıyım da kocanın midesi şenlensin.ömür boyu kv yapmaz heralde
Cok kotu oldgnu sanmiyorum anneninkiyle kiyasladysan begenmemen normal ilk yapisinsa da normal zamanla puf noktalarni ogrrndkce guzel yaparsn sicakta durmasi gerekiodu ustunu falan masaortusuyle sardnmi,bnde ahkam kesiom cok yaptm sanki bnde ilk defa yapocm sokak sutcusu bulursamşimdi baktım tatlımsanırm muthiş olmamış daha doğrusu anneminkine pek benzememiş
hatta beğenmedim
keşke gönderebilseydim şekerler yaa..hemi de tam 7 kase 2şer size 1 tane de benim kocaya
ben çok sevmiyorum sütlaç ..çikolatalı tatlıların delisiyimdir
Bnde severim cikolu tatlilari ama sutlavida severm,bnm kociste ev yogurdnn hastasi bnm kocam evde yapilmis ne varsa onu daha cok sever biraz klasikci anneden ole gormus :)
asencikkkk benim kociş ev yoğurdunun hastası..hatta normal yoğurt pek yemez..kv mayalıyor bize hep
bakbakalım güzel olmuş mu?bana da anlatsana nasıl yaptığını?yapıyım da kocanın midesi şenlensin.ömür boyu kv yapmaz heralde
Cok kotu oldgnu sanmiyorum anneninkiyle kiyasladysan begenmemen normal ilk yapisinsa da normal zamanla puf noktalarni ogrrndkce guzel yaparsn sicakta durmasi gerekiodu ustunu falan masaortusuyle sardnmi,bnde ahkam kesiom cok yaptm sanki bnde ilk defa yapocm sokak sutcusu bulursam
tatlış ilk denemem çok başarılı sonuçlanmadı iyice öğreneyim de öyle vereyim tarif
sulu olmuş biraz tadı yoğurda benziyo ama
Hahahahaha ne basortusu masa ortusu dedm yahu,nese battaniyede iyidr sulu olsun bizim bosnaklarda suyu ayri icilir onun seven sever ama sen dokme suyunu yogurt bttikten sonra dokersin.guzeldr guzeldrkızzz ne başörtüsüübattaniyeyle sardım kalorifere yakın yere koydum 10 saat uyuttum
ya sulu oldu baya
Cok kotu oldgnu sanmiyorum anneninkiyle kiyasladysan begenmemen normal ilk yapisinsa da normal zamanla puf noktalarni ogrrndkce guzel yaparsn sicakta durmasi gerekiodu ustunu falan masaortusuyle sardnmi,bnde ahkam kesiom cok yaptm sanki bnde ilk defa yapocm sokak sutcusu bulursam
benim kocişe anlattım senin yoğurt deneyimini..bizimki yoğurt gurmesi olaraktan sana tavsiyeleri varmış
nasıl yaptın bilmiyorum ama tatlışım benplimkinin kvden öğrendiği kadarıyla sulu olmaması için en az 2 gün beklemesi gerekiyormuş bi de plastik kaplarda camlara göre daha güzel oluyor diyor bi de kalın plastik olcakmış
aa ben yoğurdu kocaya yaptırıyım benden daha çok vakıf konuya
Hahahahaha ne basortusu masa ortusu dedm yahu,nese battaniyede iyidr sulu olsun bizim bosnaklarda suyu ayri icilir onun seven sever ama sen dokme suyunu yogurt bttikten sonra dokersin.guzeldr guzeldr
ben celik tencereye mayaladımm:44::44:
2gün çok değil mi yahuuekşimezmi yoğurt:44::44:
bencede tatlış sen kocana yaptr yoğurduudaha hevesli ve istekli yapar
bnde bnm kocaya anlattm o da ilk denemesiyse normal dedi bidakne daha lezzetli olur dedi :)benim kocişe anlattım senin yoğurt deneyimini..bizimki yoğurt gurmesi olaraktan sana tavsiyeleri varmış
nasıl yaptın bilmiyorum ama tatlışım benplimkinin kvden öğrendiği kadarıyla sulu olmaması için en az 2 gün beklemesi gerekiyormuş bi de plastik kaplarda camlara göre daha güzel oluyor diyor bi de kalın plastik olcakmış
aa ben yoğurdu kocaya yaptırıyım benden daha çok vakıf konuya
ben celik tencereye
2gün çok değil mi yahuuekşimezmi yoğurt:44::44:
bencede tatlış sen kocana yaptr yoğurduudaha hevesli ve istekli yapar
yaparım dedii kıyamam ben ona yaaa
yok başkası duyarsa çok dalga geçerler kocişimle..ben bi deneyim o zaten duramaz öyle yap böyle yap başlar başımda..
yoğurt dedik yaaa hiç yoğurt yemeyen ben gittim bi kase kv yoğurdunu yedim afiyetle..
yoksa yoksaaa hayırrrrrrrrrrr
ciddi çok korkularım var bu ay..nena siz de yaramazlık yapıosunuz ya korkmuomusun hiç
afyet olsin goturdun yogurdu :)cnm bnm korkum olmaz olurmu bu aralar tehlikeli sularda yuzuoz her an karnmda bi ceee eee olck die odum kopuo ama bugun kocisle onu konusuoduk ben 2-3 sene yapmamaya karar verdim hayat sartlari malum yaniyaparım dedii kıyamam ben ona yaaa
yok başkası duyarsa çok dalga geçerler kocişimle..ben bi deneyim o zaten duramaz öyle yap böyle yap başlar başımda..
yoğurt dedik yaaa hiç yoğurt yemeyen ben gittim bi kase kv yoğurdunu yedim afiyetle..
yoksa yoksaaa hayırrrrrrrrrrr
ciddi çok korkularım var bu ay..nena siz de yaramazlık yapıosunuz ya korkmuomusun hiç
afyet olsin goturdun yogurdu :)cnm bnm korkum olmaz olurmu bu aralar tehlikeli sularda yuzuoz her an karnmda bi ceee eee olck die odum kopuo ama bugun kocisle onu konusuoduk ben 2-3 sene yapmamaya karar verdim hayat sartlari malum yani
nazarlara geldik majorcüm
o zaman bi ssürrüü nazar boncuğu gelsin bize
ben de bu yoğun ve soğuk ptesi gününü geride bırakmanın heyecan ve sevinci içindeyim
dün akşamdan yemekler var bu da diğer mutluluk sebebim
benimki sütlaç istiyordu üşenmezsem yaparım..her hafta yapıyorum bıkmadı yaw
Allahtan ben sevmiyorum da diyeti bozmıcam
bu akşam karadayı var..belki giremeyebilirim pür dikkat izliyorum
ama yatmadan bi iyi geceler derim kknın en güzel hatunlarına ..
öptüm şimdilik...
h
tatlımm sen adliyede mi çalışıyosunn :44:
ilk iş gününü atlattın nasılsa artık gerisi kolay olur
amayaaa ne ilginç ve güzel işin var..kpss deki puanına bakıp klavye hızını ölçüyorlar o sınavla mı girdin?
bu arada ne güzel eşin senden önce geliyor eve... bizimki karşılıyor beni her akşam tabi sızmadıysa tv karşısında
Hahaj iyi kaptrmissinz kendinizi iyi be.bazen Kacamak yapmak iyidir.bn daha hic bakmiyorum ole seylere allah nasip etsn hepimze bnde 1yili doldurunca istiodum vazgevtmo zaman çıkın o tehlikeli sulardan kuzuuu
biz zaten hazirandan sonra düşünüyorduk..şimdi erken ama işte kaçamak yaptık risksiz günlerdeama belli olmaz ki tıbben mümkün yanii..kocişle iyice dalgaya aldık bu gün öğlen aradı bebiş napıo dio..iyi dedim babasını özledi
h.sonu avmlerde oyuncaklara falan baktık kaptırdık kendimizibi de istesek neolcak hacaba
bende çk seviyom bi yandan izliyom bi yandan okuyom siziiiii :))))
adliye değil milli eğitim deyim. ne alaka demeyin, 657 ye tabi herhangi birini şikayet eden olursa başka kurumdan önincelemeci görevlendiriliyo, mesela sağlık bakanlığındaki bi çalışan hakkında bi şikayet olur yada muhtarı şikayet eden olur kaymakama gelir şikayet, o da bizim müdürü görevlendirir, müdür gider konuyla ilgili bi kaç kişiyle görüşür fikir alır, sonra şikayet edileni çağırır belge falan varsa alır, bi rapor hazırlar, derse ki yargılansın ondan sonra mahkeme açılır yoksa suç unsuruna rastlanmadığından dava açılmamıştır diye şikayet edene yazı gider.
yani kısacası adliye de değilim. 2007 de 87 ile atandım ben... 2 yıllık mezunum.
kuzum kocam benden 1,5 saat sonra geliyor. ama bugün iş çıkışı müdürle toplantı yaptık o yüzden 17.30 gibi çıktım. bi de yavaş yürüyorum 15 dk ya eve geldim. normalde 8 dk sürüyo....
bir deee yoğurt meselesine gelelim. çelik tencere de üzerini fazla örtmeyin evet sıcak tutulması lazım ama aşırı sıcak olmayacak. benden tavsiyeler.... mayalarken dikkat etmen gereken ısısı, eğer biraz fazla sıcaksa sulanır azcık. ben serçe parmağımla kontrol ediyorum ısıyı. ve da no ne marka yoğurtla mayalama bence tadı çok farklı oluyor. süt a ş iyidir. bir tatlı kaşığı yoğurt al bi çay tabağının içine, mayalayacağın sütten bir iki kaşık al yoğurdun üzerine güzelce karıştır. sonra hepsini çelik tenceredeki süte karıştır güzelce. üzerine sofra bezi ile kaptman yeterli fazla sarıp sarmalama. mesela eğer akşam yemeğinden sonra yaptıysan sabah kalktığında buzdolabına koy hemen akşama yemeğe hazır hale gelecektir canımcım.
ben bildiğin sarıp sarmaladım tatlım
hatta kalorifere yakın yere koydum
allahımm öğrencem heralde 2 3. mayalayışımda inşallahh