yemeğimi yedim fırında sütlacımı yaptım vee geldimm..sütlaç bereketliymiş bu sefer 7 büyük kase çıktı..haydin bize gelin
Ohhh afyet bal olsun yarasin masallah dokturmussun sutlac bereketlidr bnde sokak sutcusu bulamiom bulsam alcam 5kg yogurt mayalicam bide sutlac yaparm pastorizelerle olmaz
amayaaa ne ilginç ve güzel işin var..kpss deki puanına bakıp klavye hızını ölçüyorlar o sınavla mı girdin?
bu arada ne güzel eşin senden önce geliyor eve... bizimki karşılıyor beni her akşam tabi sızmadıysa tv karşısında
oo menüs süpermiş nenacım ev hatunluğu yaradı sana pek hamarat oldunn
Menu iyidi evet :)kociste cok begendi elimden optu karata
kuzucum tam alıntıladım puzzleın gelmedimikii onu yap dicektim aşağıda gördüm ki puzzle yanlış gelmiş..kıyamam sana insan hevesleniyor bi de...neyse ki jenga yerine okey göndermemişler
ben de zamanında ne atkılar ne şapkalar örmüştüm...ama hevesim yok artık bıktım galiba..bi de yüne çok ellemyemiyorum hele ıslaksa içim çook kötü oluyor.şu an bütün tüylerim dikenlendi
bi arkadaşa gittik geçen gün banyo paspası örüyordu..tüylü ipi vardı ama yün gibi değil pamuk gibi..düz örgü haroşemiydi neydi işte belki ben de başlarım ondan..ben de boşkalamam tv karşısında..mesela birazdan karadayı+puzzle ikilisi beni bekliyorr