Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
ne izliyosun tatlımm biz fiks yetenek sizsinz zaten haftasonu 1 erkek 1 kadınında finali varmış bu akşam bi yandanda gece kahvesi içiorum:KK1::KK1:

soğuk valla tatlışımmm buz buzzz :KK53:
oo süperr aynen hizmet mutlu ediyo tabi onları :KK9:
bende ederim kaldırmam hiç birinipek ama kv sağolsun yardım eder gelince bulaşıkları fln kaldırır makinaya bende gittiğimde ona yapıyorum :KK1:

oyy bizim kv de küçük gelini pek sever kaçırmadan takip eder :KK9::KK9::KK9:
ne çok benzedilerr :KK9::KK9:

biz de 1erkek 1kadını bekliyoruz heyecanlaa..ünv.deyken eşimle internetten izlerdik sabaha kadar..oy gençliğimiz oyy :KK1:

kız asoş bizden sonra kv'ler de benzeşti bak :KK9:

yarın iş var ama bu gün 1de uyanınca hiçç uykum yok.. ama şimdi uyumadığım her dakika için yarın sabah kendime çook kızıcaamm :KK50:

Bnm kvde de izliyor o diziyi. Gndşi beklerkeni izlyorm

Bnde sıkı diyete baslıcam hamiş olursam daha ck alırım

ben de aynı düşünce ile başlıyorum diyete prenses..hamile olursamm bu iştahım daha da açılırsa dağlara taşlara sığamamm :KK9:
belki de artık çok geçtir...hayırrrr...olamazzz:KK50:

bütün kv ler aynı diziyi mi izliyo yahuu:KK9::KK9:
bende stv fln izleyemiyorum önceden bi ara dedeler çıkıyodu bikere izlemiştim çok korktum ondan beri izlemem :KK9::KK9:

asen yine gece gece güldürmeyi başardın beni :KK9:
demek dedelerden korktun hee :KK52:
ben de bayılırm böyl dedeler,kalp gözü falan..eşim kızmasa oturup izleyebilirim..değişik bi ruh var içimde :KK53:

ben de aynı düşünce ile başlıyorum diyete prenses..hamile olursamm bu iştahım daha da açılırsa dağlara taşlara sığamamm :KK9:

ben de bayılırm böyl dedeler,kalp gözü falan..eşim kızmasa oturup izleyebilirim..değişik bi ruh var içimde :KK53:

Kızlar başlamış 1erkek 1 kadın başlamış.ndn finalki. Bebek yapıyolar ne guzel konu çıkardı

biz de 1erkek 1kadını bekliyoruz heyecanlaa..ünv.deyken eşimle internetten izlerdik sabaha kadar..oy gençliğimiz oyy :KK1:

kız asoş bizden sonra kv'ler de benzeşti bak :KK9:

yarın iş var ama bu gün 1de uyanınca hiçç uykum yok.. ama şimdi uyumadığım her dakika için yarın sabah kendime çook kızıcaamm :KK50:
ahaha insan öyle oluyo dimi :KK1: sabah uyku çok güzel oluyo böyel uyanıp hele tekrar uykuya dalmak en güzeli hatta çoğu şeye bedel :KK9::KK9:

Aynn bnde izlemiyorum stw fln bn kanal d fox arada star tw izlrm.
ayenn tatlımm bende kanal d star atv :KK1:

aynen tatlım bide çocukken çaki vardı ya :KK1: 6-7 yalarında onu izlemiştik annemlerle ben 13 14 yaşıma kadar oyuncak bebeklerle aynı odada uyuyamamıştım:KK1::KK1::KK1:
öyle bi insanım ben :KK1::KK1::KK1: biraz tırsağım:KK1::KK1:
sen de maşallah hiç korkmuyosun heralde :KK1::KK1:
ü
bu arada kızlar öncesi sonrası resimlerinzi bekliyorum haa :KK1::KK1:

ahaha insan öyle oluyo dimi :KK1: sabah uyku çok güzel oluyo böyel uyanıp hele tekrar uykuya dalmak en güzeli hatta çoğu şeye bedel :KK9::KK9:

ayenn tatlımm bende kanal d star atv :KK1:

aynen tatlım bide çocukken çaki vardı ya :KK1: 6-7 yalarında onu izlemiştik annemlerle ben 13 14 yaşıma kadar oyuncak bebeklerle aynı odada uyuyamamıştım:KK1::KK1::KK1:
öyle bi insanım ben :KK1::KK1::KK1: biraz tırsağım:KK1::KK1:
sen de maşallah hiç korkmuyosun heralde :KK1::KK1:
ü
bu arada kızlar öncesi sonrası resimlerinzi bekliyorum haa :KK1::KK1:

bizim de kanal d star atv bi de show arada..diğer kanallarda ne var diye bakmayız bile çoğunlukla..
beni korkutan tek şey gece evde tek başımayken uyumak:KK50: o çıtırtı sesleri var ya gecenin sessizliğinde beni bitirir.. eğer necbur kalıp tek kalıcaksan ışıkları yakarım mutlaka..
bu arada asencim öncesi-sonrası fotoları iyi fikir..ama zayıflamadan koymam :KK9: gerçi göbeğimi içime çekince o kadar da sorun yok ama unutunca s.o.s veriyorum resmen :KK9:
asencik sen zayıfsın galiba..yani fotolarda çok çıtıpıtı duruyosun maaşallah :nazar:
ben hiç öyle olamadım :KK31:hep iriydim küçükken bile :KK47:

Walls ya ewe girer girmez acmayayım laf eder dedim kendi oturdu hemen gıcık

bizim de öyle oluyor..ben açmazsam o oturur sahibinden.coma bi dalar ben de otururum popomun üzerine :KK9:
şu arabayı alsak da kurtulsak..
o yüzden artık hemen ben kapıyorum pcyi :KK9: sizi kıskanıyor arada:KK9:
bi de ikidebir soruyor erkek yok dimi orda diye..adı üstünde"kadınlar kulubü"..yok erkek girermiş de kadın gibi yazarmış..oyhh çok film izliyor benim koca..:KK1:

Son düzenleme:
bizim de kanal d star atv bi de show arada..diğer kanallarda ne var diye bakmayız bile çoğunlukla..
beni korkutan tek şey gece evde tek başımayken uyumak:KK50: o çıtırtı sesleri var ya gecenin sessizliğinde beni bitirir.. eğer necbur kalıp tek kalıcaksan ışıkları yakarım mutlaka..
bu arada asencim öncesi-sonrası fotoları iyi fikir..ama zayıflamadan koymam :KK9: gerçi göbeğimi içime çekince o kadar da sorun yok ama unutunca s.o.s veriyorum resmen :KK9:
asencik sen zayıfsın galiba..yani fotolarda çok çıtıpıtı duruyosun maaşallah :nazar:
ben hiç öyle olamadım :KK31:hep iriydim küçükken bile :KK47:

yok tatlımm aslında zayıf değilim öyle ama düğün zamanı nasıl olduğnu anlayamadan baya 5 kilo verdim:KK9:
ama şimdi yavaş yavaş alıyorum aslında benmde yapmam lazım ama hiç ben diyet yapamam daha çok yerim stres yapıp :KK9: bizde 2 geedir erken yatmaya başladık belki böylece yediklerimizi azaltırız :KK9:
bende evde tek asla yatamam:KK9: evlenmeden önce odada tek olduğum için genelde ışık açık yatardım :KK9: yüz bulsam eşimden yine ışık açık yatcam ama eşim yüz vermiyoo:KK53:

bizim de öyle oluyor..ben açmazsam o oturur sahibinden.coma bi dalar ben de otururum popomun üzerine :KK9:
bi de ikidebir soruyor erkek yok dimi orda diye..adı üstünde"kadınlar kulubü"..yok erkek girermiş de kadın gibi yazarmış..oyhh çok film izliyor benim koca..:KK1:

yavrum kara kış geldi bahaa alırsınız arabayı :KK1: size kar gelmedimi yahuu :KK53:
aynen benmkocada öyle diyo erkek vardır orda neden resim ekliyosun diyo başta biraz korktum ama sonra saldım gitti :KK52::KK52::KK76:

yok tatlımm aslında zayıf değilim öyle ama düğün zamanı nasıl olduğnu anlayamadan baya 5 kilo verdim:KK9:
ama şimdi yavaş yavaş alıyorum aslında benmde yapmam lazım ama hiç ben diyet yapamam daha çok yerim stres yapıp :KK9: bizde 2 geedir erken yatmaya başladık belki böylece yediklerimizi azaltırız :KK9:
bende evde tek asla yatamam:KK9: evlenmeden önce odada tek olduğum için genelde ışık açık yatardım :KK9: yüz bulsam eşimden yine ışık açık yatcam ama eşim yüz vermiyoo:KK53:

yavrum kara kış geldi bahaa alırsınız arabayı :KK1: size kar gelmedimi yahuu :KK53:
aynen benmkocada öyle diyo erkek vardır orda neden resim ekliyosun diyo başta biraz korktum ama sonra saldım gitti :KK52::KK52::KK76:

kışın arabalar ucuzluyormuş ondan ocakta alıcaz :KK52:burda da hafiften kar başladı ..ama severim ben karı ama işe giderken değil:50
bu kocalarda nasıl kıskanç yaa..benim kocaya kalsa herkes beni görmek için dışarı çıkıyor,herkes beni tavlamaya gelmiş buraya :86:

bu aradaaaa kkda hamilelik belirtilerini okuyorum daaa uyuyor sanki yaaa :KK14:

Son düzenleme:
kışın arabalar ucuzluyormuş ondan ocakta alıcaz :KK52:burda da hafiften kar başladı ..ama severim ben karı ama işe giderken değil:50
bu kocalarda nasıl kıskanç yaa..benim kocaya kalsa herkes beni görmek için dışarı çıkıyor,herkes beni tavlamaya gelmiş buraya :86:

bu aradaaaa kkda hamilelik belirtilerini okuyorum daaa uyuyor sanki yaaa :KK14:

aaa o zaman süperr daha uygun oluyosaa hayırlısıyla alırsınız inşallah tatlışkomm:KK16:
seviyo işteebırak kıskansınn:KK9::KK9:
oyy yavrummm şafak kaç :KK9::KK9: ne zaman belli olcaktı 13ümüydüü :KK9:

Ayy bnm kocada ne konusuyorsunuz dio suanda delirdi göbk atıyor nansy bnm oyun gitti diye

Bizde mayis gibi alıcz sanırm kcam da şimdi alcaz birde kar lastiği mi alcz diyo =)=)

aaa o zaman süperr daha uygun oluyosaa hayırlısıyla alırsınız inşallah tatlışkomm:KK16:
seviyo işteebırak kıskansınn:KK9::KK9:
oyy yavrummm şafak kaç :KK9::KK9: ne zaman belli olcaktı 13ümüydüü :KK9:

yokk 18iydi.. :KK16: ama 18ine kadar benden ses gelmezse kesin hamişimdir.çünkü ayıptır sölemesi benim şeyler çok şiştii :KK17: acıyor bi de...regl öncesi de olurdu ama 1 haftadır devam ediyor :KK31: normalde 10unda gelmesi lazım..sakın geç kalma erken geeelll aman geç kalma erken geelll :KK52:

Ayy bnm kocada ne konusuyorsunuz dio suanda delirdi göbk atıyor nansy bnm oyun gitti diye

Bizde mayis gibi alıcz sanırm kcam da şimdi alcaz birde kar lastiği mi alcz diyo =)=)

kar lastiği mi ?evet onu da düşünmek lazım off çok masrafı oluyır arabanın..
ayrenses sen regl oldun mu?

bu arada eşim biraz bakıcak internete ..ben gelirim yatmadan..yani inşallah :KK53:

vallaha bizim lastik yok kışlık kabak lastiklerleeve zor geldik :KK1::KK1:
ne oyunu tatlışım :44:

yokk 18iydi.. :KK16: ama 18ine kadar benden ses gelmezse kesin hamişimdir.çünkü ayıptır sölemesi benim şeyler çok şiştii :KK17: acıyor bi de...regl öncesi de olurdu ama 1 haftadır devam ediyor :KK31: normalde 10unda gelmesi lazım..sakın geç kalma erken geeelll aman geç kalma erken geelll :KK52:

bu arada eşim biraz bakıcak internete ..ben gelirim yatmadan..yani inşallah :KK53:

Yok tatlım daha gelmedi stresten diye tahmin ediyorum kv amlyt oldu diye. .

vallaha bizim lastik yok kışlık kabak lastiklerleeve zor geldik :KK1::KK1:
ne oyunu tatlışım :44:

Mac yaa

aayy bakalımmm 10unu geçersee gerilim başlıyorrrr demektirr:KK53::KK53::KK53:
tatlışkolaaar ben gidiyorum 2 gecedir erken yatıyoruz uyuyamıyorum oayrı yine 1 de kalkıyorum ama olsun:KK76::KK76:
ben gittiimm sizi seviyoreee :KK54::KK54::KK54:iyi gecelerrr tatlı riyalaaaar kocişkolarınızın yanındaaa :KK76::KK76:

X