- 25 Eylül 2010
- 1.202
- 93
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #2.101
bnde cok begeniyorum ama bn yapamadım çimler ıslaktı maalesef cesaret edemedim
amiinnn sevenler sevdikleriyle hep mutlu olsunn di mi :)
çok hoşsun tatlımm çok yakışmışsınız bu arada iki gelin çiçeğin var sanıtım nikahta kullandığın gelin çiçeiyle benim gelin çiçeğim sanırım aynı
bende çok yerlere yatıp çekinmek istemiştim ama bigün önce yağmur yağdığı için yerler ıslaktı içimde kaldı :26:
bnde cok begeniyorum ama bn yapamadım çimler ıslaktı maalesef cesaret edemedim
amiinnn sevenler sevdikleriyle hep mutlu olsunn di mi :)
kaderimiz aynıymışş
evet canım nikah düğünden önce olmuştu o yüzden nikahtada çiçek kullanmak istemiştim hala duruyor evde :) çok sevmiştim onu bütün gün elimden hiç düşmemişti :)
ikinizede üzüldümmalesef bizim düğün zamanı öyle sıcaktı ki ayakkabılarımı çıkarıp çimlerin üstüne basarak serinlemiştim :)
ayakkabılarım aa onları koymamışım :) onlarda böyleydi :)
aynen napalımbide benim düğünümde yağmur yağdı bütün hafta iyiydi hava kına günü bi bozuldu
düğünümde kır düğünüydü o yüzden içeri taşıdılar herşeyi :26: olmayınca olmuyo
üzülme cnm fotolarım cok hoş oldular yinedeee mutluyum bn yanii :))
yağmur mu yağdıııgüldüm kıss kuzenimin kınasında da dolu yağmıştıı ne kdr iyi gelinmiş diye espiri yapmışlardı :))
şaka yapıyorum tabii..alınma
çok şükür bnm kına ve düğünde hava cok güzeldi ama gece kırağı yağmış sanrım..o yuzden çimler ıslaktı.
yok tatlış üzülmüyorum kii benimde fotolarımı çok seviyorumm
kına içerdeydi sorun olmadı düündede pastayı kesmeye bahçeye çıkıldı yine o da içimde kalmadı
benimde herşey içime sindi allahıma şükürrr
üzülme cnm fotolarım cok hoş oldular yinedeee mutluyum bn yanii :))
yağmur mu yağdıııgüldüm kıss kuzenimin kınasında da dolu yağmıştıı ne kdr iyi gelinmiş diye espiri yapmışlardı :))
şaka yapıyorum tabii..alınma
çok şükür bnm kına ve düğünde hava cok güzeldi ama gece kırağı yağmış sanrım..o yuzden çimler ıslaktı.
ewt cnm kendi rengi düğünde de hiç boya fln yoktu doğal gelin olayım ddim
canm yanlıs anlamzsan bişi sorcam 2-3kez dikkatımi cektii sen nerde çalsıyosun maaşın yuksekmi?
herşey sağlık gerçekten düğün nişanda böyle hatıralar olunca her nişan kelimesi sana onu hatırlatır...geçmiş olsn
amayaa tatlım çok hoşsunuz sizdee
bu arada pastalı resminizi gördüm aklıma kendi düğünüm geldi eşim koca pasta kekini ağzıma sokmaya çalışmıştı bende kremadan verdim akıllı soktu kocaman keki milletin önünde benim rezilliğimi bi görseniz peçeteye felan saldırdım artık yutabilmek içinkendisine yetmeyecek olacakki 2. çatalı aldı akıllım
bu arada do major ben senin resimlerini göremediimm :44:
kızlarr bende onuda ekliyim bunuda ekliyim derken bir baktım bir sürü eklemişim :)
nişan, nikah, kına, düğün hepsi var :)
canım bankacıyım ben..olmaz olsaydımmaaşım fena değil..yani bana göre iyi..zaten beni bankada tutan tek sebep para..çıkarsam aynı maaşla başka iş bulamayabilirim..bi de eşim güvenli falan diye pek memnun senin nerde dikkatini çekti nasıl bahsettim kimbilir..
ayhh çok güldüm asen eşineben de düğünden önce bi video izlemiştim belki siz de rastlamışınızdır facede falan gelin-damat birbirlerine kadehten içiriyorsun ya bunlar bi türlü tutturamamışlardı çok komikti video..benim de tam pasta kesildi aklıma o geldi biz de yapamıcaz diye çok korktum
neyse başarıyla tamaladık yedirip içirmeyi...ama çok büyük heyecan yaa..
domajor arkadaşlık gönderdim kabul et beniii
ben de göreyim o güzel fotolarıı
ben geldim yine kimse yok
birazdan çıkarım gelir herkescikle
eve gidince yemek yapıcam uzun zamandır yapmadım eşim de dün şaka yollu yüzüme vurdu ben de küstüm onahaksızmıyım bakın şimdi?
dedim ki buna ben uzun zamandır x yeneğimi yapmıyorum farkında mısın?-isim vermedim hamişimiz var topikte- bu ne dese beğenirsiniz?sen uzun zamandır yemek yapmıyosun ki.. gıcıkk kendisi diyor dışarda yiyelim diye zaten bi akşam annemlerde bi akşam kvde de uzun zamandır yapmamış olabilirm tabi ben de gıcık oldum bulaşık mak.boşaltılıp bi kaç bardak falan vardı onlar yerleştirilicekti -hiç sevmem bulaşık kalsın-ama yapmadım al dedim bundan sonra bulaşık da yıkamıcam..6 gibi evde oldu benimki ama eminim o bulaşıklar tezgahta çoğalmıştır bile
bir şeyi de aklı etse ben demeden yapsa..deyince yapıyor hayır demiyor ama demeden bardağını kaldırmaz
ne çekmişim ben beee
Benimde dün bir ay oldu ama keske olmasaydı diyorum evlendigimizden beri her gün kavga ediyoruz hicbir konuda anlasamyoruz severek evlendik 4 yıl ćıktık yeni evlendik a sanki tanıyamyorum ayrılmak istiyorum cok seviyorum ama olmuyor. Çalışan bir bayanım ev işlerinin hepsini bana yüklüyor yardmcı olmuyor kavga ettim olmadı küstüm olmadı konuştum olmadı. Dünde kavga ettik konuşmuyoruz hala. Yani kısacası biz hic yeni evli gibi deiliz romantik ya da kahkaha dolu bir günümz olmadı sagolsun misafirlerimizde hic eksik olmadı napcam bilmiyorum
canım bankacıyım ben..olmaz olsaydımmaaşım fena değil..yani bana göre iyi..zaten beni bankada tutan tek sebep para..çıkarsam aynı maaşla başka iş bulamayabilirim..bi de eşim güvenli falan diye pek memnun senin nerde dikkatini çekti nasıl bahsettim kimbilir..
ayhh çok güldüm asen eşineben de düğünden önce bi video izlemiştim belki siz de rastlamışınızdır facede falan gelin-damat birbirlerine kadehten içiriyorsun ya bunlar bi türlü tutturamamışlardı çok komikti video..benim de tam pasta kesildi aklıma o geldi biz de yapamıcaz diye çok korktum
neyse başarıyla tamaladık yedirip içirmeyi...ama çok büyük heyecan yaa..
domajor arkadaşlık gönderdim kabul et beniii
ben de göreyim o güzel fotolarıı
aynen tatlım o biçim oldu bizimkide gerçi düünde hadi neysede bi nişan resmi var görsen yarım saat gülersin benim azıma çatal ters girmiş ben eşimin ağzını bulmayaçalışıyorum
sanırım biz bu işleri pek beceremiyoruz
haklısın tatlım bence çünkü şu saate kadar çalışıyosun sanada yazık :26: bide en iyisini yapıyosunuz 1 orda 1 orda yiyerekeşine desen hergün yemek yap bakalım yapabilecek mi
ama büyütülecek bi sorun değill allah büyük dert vermesin tatlışımm
çok güzel bir duygu ikiz olmak, daha öncede demiştim, arkadaşa ihtiyacın olmuyor... Yarın gidicem mesela , yeğenimi sevicem, ikizimle sohbet edicem falan... Güzel şeylertatlım ikiz misin sennsüperrr nasıl bi duygu ikiz olmak :44: ben tekim hiç kardeşim yok
bu arada bizim de seneye başlıyo bakalım ne yapcz kyk yı
Benim saçlar uzun , kürek kemikleri hizasında diyebiliriz aslında, ve bakır karamel tonlarında... Nişanda kuaför azizliğine uğradım, saçlar yanmaktan son anda kurtuldu, düğünden sonra kestireyim diyordum , kıyamadım... Yarım saatte maşa yapıyorum hop hazırımbu arada saçımı boyatıcam ama renkte kararsız kaldımm..
bi kendi rengine döneyim diyorum-ama hamile kalmama yakın düşünüyorum bunu daha çok-
sonra bakır yapayım diyorum-ama koyu bakır hürrem kadar iddialı değil-
sonra çok az balyaj mı attırsam ya da koyu sarı mı yapsam diyorum....
diyorum...diyorum.....
aklımdan bütün renkler geçiyor..
sizin saçlar nasıll
Bn gorumcemle oturuyoruz cnm suan.cvp vermem istdm daha once asgari ücret alanlar nsl geciniyo demiştn daha snrA yazarm uzun uzun yemek konusunda nnde duydum bu hafta laf snra anlatcam
çok güzel bir duygu ikiz olmak, daha öncede demiştim, arkadaşa ihtiyacın olmuyor... Yarın gidicem mesela , yeğenimi sevicem, ikizimle sohbet edicem falan... Güzel şeyler
Benim saçlar uzun , kürek kemikleri hizasında diyebiliriz aslında, ve bakır karamel tonlarında... Nişanda kuaför azizliğine uğradım, saçlar yanmaktan son anda kurtuldu, düğünden sonra kestireyim diyordum , kıyamadım... Yarım saatte maşa yapıyorum hop hazırım
evet kızlar kocişimle buluştum nihayet... Geldiğimde beni çiçekle karşıladı , çok mutlu oldum... Böyle küçük küçük 5 tane falan hediye almış , çok hoşuma gitti... Çok romantikti ... 3 yılı aşkın süredir tanışıyoruz, söz , kız isteme olayları dışında çiçek almışlığı yoktu....
bugünde ben sabahtan beri temizlik yaptım, dip köşe... Kapılara kadar sildim .... Belim çok ağrıyor... Temizlikçi tutacaktım bu civarda yok, kime sorduysam bilmiyoruz dedi... Herkes kendi temizliğini yapıyor anlaşılan
Şimdi de kocişe harika bir sofra kurdum, o da bana masaj ve Türk kahvesi yaptı.. Birazcık enerji toplayayım, ütü yapıcam...
Haftasonu hiç bir iş yapmak istemiyorum
Bu arada düğünde başımıza gelen olaylardan konuşulmuş... Eşimin dedesi tam kınagecesi gününün sabahı vefat etti... Kayınpederim gelemedi haliyle... Gelin almaya bile gelemedi... Cenazeyi kaldırmaları gerekiyordu... Farklı illerde olduğumuzdan zor oldu... Ama düğün geri kalmasın dedi... Kınagecesi çok güzeldi de düğünde çok oynayan yoktu... Neyse gelip geçiyor işte ....
amayaa tatlım çok hoşsunuz sizdee
bu arada pastalı resminizi gördüm aklıma kendi düğünüm geldi eşim koca pasta kekini ağzıma sokmaya çalışmıştı bende kremadan verdim akıllı soktu kocaman keki milletin önünde benim rezilliğimi bi görseniz peçeteye felan saldırdım artık yutabilmek içinkendisine yetmeyecek olacakki 2. çatalı aldı akıllım
bu arada do major ben senin resimlerini göremediimm :44:
çok güzel bir duygu ikiz olmak, daha öncede demiştim, arkadaşa ihtiyacın olmuyor... Yarın gidicem mesela , yeğenimi sevicem, ikizimle sohbet edicem falan... Güzel şeyler
Benim saçlar uzun , kürek kemikleri hizasında diyebiliriz aslında, ve bakır karamel tonlarında... Nişanda kuaför azizliğine uğradım, saçlar yanmaktan son anda kurtuldu, düğünden sonra kestireyim diyordum , kıyamadım... Yarım saatte maşa yapıyorum hop hazırım
evet kızlar kocişimle buluştum nihayet... Geldiğimde beni çiçekle karşıladı , çok mutlu oldum... Böyle küçük küçük 5 tane falan hediye almış , çok hoşuma gitti... Çok romantikti ... 3 yılı aşkın süredir tanışıyoruz, söz , kız isteme olayları dışında çiçek almışlığı yoktu....
bugünde ben sabahtan beri temizlik yaptım, dip köşe... Kapılara kadar sildim .... Belim çok ağrıyor... Temizlikçi tutacaktım bu civarda yok, kime sorduysam bilmiyoruz dedi... Herkes kendi temizliğini yapıyor anlaşılan
Şimdi de kocişe harika bir sofra kurdum, o da bana masaj ve Türk kahvesi yaptı.. Birazcık enerji toplayayım, ütü yapıcam... Haftasonu hiç bir iş yapmak istemiyorum
ay teşekkürler şekercim yaaa.... biz evlenmeye karar verdiğimde abimin eşinin ilk sorusu "düğün yapcak mısın" oldu.... bana hep çok sıkıcı gelmiştir. hatta öyle gelinlik hayallerim falan hiç olmadı ama işte napcan aileleri de memnun etmek lazım... hatta ben arkadaşımın gelinliğini giymek istedim-giydim de- tutturdular gelinlik de alalım içinde kalır sonra falan. ya dedim eşime bi gece giyeceğim bi elbiseye o kadar para veremem ben. yok illa alalım, peki dedim o zaman istediğim gibi bi şey olsun bari, toz pembe diz hizasında, böyle kabarık kabarık bi şiii olur olacaksa dedim. eşim ikna oldu peki almayalım dedi
yaşasın romantizmmmmm
bi de resimler konusuna gelelim, ben resim çektirmekten de hiç hoşlanmamhiç dış çekimim yok o yüzden.... düğün albümüm içinde 15 dk da çekildi resimler
ben geldim yine kimse yok
birazdan çıkarım gelir herkescikle
eve gidince yemek yapıcam uzun zamandır yapmadım eşim de dün şaka yollu yüzüme vurdu ben de küstüm onahaksızmıyım bakın şimdi?
dedim ki buna ben uzun zamandır x yeneğimi yapmıyorum farkında mısın?-isim vermedim hamişimiz var topikte- bu ne dese beğenirsiniz?sen uzun zamandır yemek yapmıyosun ki.. gıcıkk kendisi diyor dışarda yiyelim diye zaten bi akşam annemlerde bi akşam kvde de uzun zamandır yapmamış olabilirm tabi ben de gıcık oldum bulaşık mak.boşaltılıp bi kaç bardak falan vardı onlar yerleştirilicekti -hiç sevmem bulaşık kalsın-ama yapmadım al dedim bundan sonra bulaşık da yıkamıcam..6 gibi evde oldu benimki ama eminim o bulaşıklar tezgahta çoğalmıştır bile
bir şeyi de aklı etse ben demeden yapsa..deyince yapıyor hayır demiyor ama demeden bardağını kaldırmaz
ne çekmişim ben beee
sonra gel canım da konuşalım..son anda dışarı çıkmaya karar vermezsek burdayım ben..
oo çok romantiksiniz beauticim
bak ayrı kalmanızın iyi yanları da var bence...4 gün ayrı 3 gün aşk dolu
benim de reglime 2-3 gün var ama bi baş dönmesi bi yorgunluk var bende
umarım yaramazlıklarımız sonuç vermemiştir