Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
SAğol canikomm :) evet kına var bendeeee :)benim saçlarım çok sağlıklı olduğu için bende erken erken kestirmek istemiyorum. Kendimi bildim bileli saçlarım hep uzundur :) sadece nişandan önce kuaförün azizliğine uğramıştım hemde tam nişan üstü olduğu için 2 hafta psikolojisinden çıkamamıştım :KK43: sonra benim kuzenler tam nişan günü kaza geçirip komaya girince saçımıda nişanıda unutmuştum :KK43: nişana dair böyle kötü hatıralarım var malesef.

valla ben kestirmedim. benimle birlikte bu yaz evlenen bütün arkadaşlarım saçlarını kısacık kestirdiler :) bende onlara aynı muhabbeti yapıyorduk. ama kısa olsada uzun olsada yine dert yani saç sonuçta bu :)

geçmiş olsun canım yaa...başımıza büyük üzüntüler gelince-ki Allah vermesin-ne kadar küçük şeylere takıldığımızı anlıyoruz..
kuzenlerin iyidir inşallah...

bu arada haklısın sonuçta saç..her türlü yıkayıp kuruluyorsun işte..bazen o akdar zor geliyor ki...önceden sobalı evlerde ne yapıyorlarmış bilemedim her yer sıcak ama çok üşeniyorum bazen..o zaman eşimden köşe bucak kaçıyorum :KK9:

asen kuzu çok dakiksin tam on dk kala geldin ama sen geçmişi okurken ben balkabağına dönüşmüş olurum:KK9:

bu arada ayprenses çok haklıymışın avatar konusunda ısrar etmekler herkesi avatralarından tanıyorum.ilk o dikkatimi çekiyor aferin kız :KK52:

komsular gitti ben geldmmm :)) bişi yapmadım yaa hazır kek kurabiye turk kahvesi tmm :KK70: öyle boğaça sarma fln yaparsam hep beklerler :KK1:

hmmmm bnde kestirmeyi dusunuyorum düğünden sonra kestirdim ama yine kestiresim varr:KK52: ilk bi seferde kıyamadım saçlarıma ama kurutmakda cok zorlanıyorumm...kış günü zor oluyor.
bnde sormustum bu balyaj attırma konusunu fln bnde dusunuyorum.beyazlarım var ama boyatmak istemiyorum sacımın rengini severim boya akıyo fln.
heykelde bi kyaföre saçımın kırıkları için gidip yalvardı resmen balyaj için kızıl yapmıstı cok hoş olmustu :)) bu defa sarı yaptırabılırım beyazlar arda kaynaması için:KK52::KK52:

ben de düğünden sonra kestirdim..zaten düğünden sonra çoğu gelin kesitiyor saçlarını ama millet dalgaya alıyor hani sık yıkanıyorsun ya dolayısıyla kurutması zor oluyor o yüzden mi kestirdin diye dalga geçmişti arkadaşlarım :KK52: halbuki yine bi kuaför azizliğine uğramıştım..ama kurutması problem o ayrı :KK31:
prenses sana kızıl çok yakışır gerçi sarı da yakışır ama gözümde kızılı çok güzel canlandırdım beyaz tenlisin ya...

bu arada işyerinde bi arkadaşımın 2 çocuğu var biri 2.5 yaşında biri 8 aylık..gece 1de yatıyormuş arkadaş 4.30da kalkıyormuş küçük çocukla beraber...sonra da işe geliyor işte...annelik çok zor yaa bak planlarımı ertelicem nerdeyse arkadası gördükçe..gerçi o alışmış ..biz de alışırız heralde :KK53:

tünaydın canikom

sakın geç kalma erken gelll aman geç kalma erken gelll :KK9:

son halinde süper kuzuu :KK34: çok doğal..kendi rengin di mi?

bu arada ben de arkadaşa dedim eşin niye kalkmıyor diye çocuk süt istiyormuş kocam nasıl emzirsinn dedi :KK52:
ama ben de kesin çocukla beraber ağlardım gecenin bi yarısı..

SAğol canikomm :) evet kına var bendeeee :)benim saçlarım çok sağlıklı olduğu için bende erken erken kestirmek istemiyorum. Kendimi bildim bileli saçlarım hep uzundur :) sadece nişandan önce kuaförün azizliğine uğramıştım hemde tam nişan üstü olduğu için 2 hafta psikolojisinden çıkamamıştım :KK43: sonra benim kuzenler tam nişan günü kaza geçirip komaya girince saçımıda nişanıda unutmuştum :KK43: nişana dair böyle kötü hatıralarım var malesef.

valla ben kestirmedim. benimle birlikte bu yaz evlenen bütün arkadaşlarım saçlarını kısacık kestirdiler :) bende onlara aynı muhabbeti yapıyorduk. ama kısa olsada uzun olsada yine dert yani saç sonuçta bu :)

kızlarr saç muhabbeti dönmüş heralde :KK1: do major dışında herkes kestirmiş herslde saçını :KK9: bende kestirmedim uçlarını aldırmaya gittik annemle kuaför ne dese beğenirsin azcık keselim şu saçlarını omuzlarında daha rahat olur :KK53: annemin yanında ben şok:KK53::KK53:
yok dediiim ben istemem memnnununm saçımdan :KK9: ben kestirsem kabarıyo saçlarım kısa olunca
şimdi hiç bi şey yapmıyorum saçlarımı kurutup çıkıyorum vala senelerce düzleştirdim hatta ondan önce ütüledim baya bezdim artık saç yapmaktan :KK9:
bbende gölge yaptırmayı istiyorumm uçlarınaa bi kaç ton açığından :KK53: sarı bana hiç gitmiyo :KK52:
2 kere sarı röfle yaptırdım eşim o zaman sevgiliydik evden gitcekti o derece beğenmedi :KK53:

bu arada do majorcum atlamışım geçmişler olsun şuan iyilerse bozma moralini :KK66:

Son düzenleme:
kızlarr saç muhabbeti dönmüş heralde :KK1: do major dışında herkes kestirmiş herslde saçını :KK9: bende kestirmedim uçlarını aldırmaya gittik annemle kuaför ne dese beğenirsin azcık keselim şu saçlarını omuzlarında daha rahat olur :KK53: annemin yanında ben şok:KK53::KK53:
yok dediiim ben istemem memnnununm saçımdan :KK9: ben kestirsem kabarıyo saçlarım kısa olunca
şimdi hiç bi şey yapmıyorum saçlarımı kurutup çıkıyorum vala senelerce düzleştirdim hatta ondan önce ütüledim baya bezdim artık saç yapmaktan :KK9:
bbende gölge yaptırmayı istiyorumm uçlarınaa bi kaç ton açığından :KK53: sarı bana hiç gitmiyo :KK52:
2 kere sarı röfle yaptırdım eşim o zaman sevgiliydik evden gitcekti o derece beğenmedi :KK53:

ayhh güldürdün beni asen..
ozaman eşine sinir olursan sarı peruk tak boyattım de :KK52:

tünaydın canikom

sakın geç kalma erken gelll aman geç kalma erken gelll :KK9:

son halinde süper kuzuu :KK34: çok doğal..kendi rengin di mi?

bu arada ben de arkadaşa dedim eşin niye kalkmıyor diye çocuk süt istiyormuş kocam nasıl emzirsinn dedi :KK52:
ama ben de kesin çocukla beraber ağlardım gecenin bi yarısı..

ewt cnm kendi rengi düğünde de hiç boya fln yoktu doğal gelin olayım ddim:KK1:
canm yanlıs anlamzsan bişi sorcam 2-3kez dikkatımi cektii sen nerde çalsıyosun maaşın yuksekmi?

herşey sağlık gerçekten düğün nişanda böyle hatıralar olunca her nişan kelimesi sana onu hatırlatır...geçmiş olsn

asen kuzu çok dakiksin tam on dk kala geldin ama sen geçmişi okurken ben balkabağına dönüşmüş olurum:KK9:

bu arada ayprenses çok haklıymışın avatar konusunda ısrar etmekler herkesi avatralarından tanıyorum.ilk o dikkatimi çekiyor aferin kız :KK52:

balkabağına dönüştün sanırım tatlış gitmişsinn :KK14::KK25:

amayaa tatlım çok hoşsunuz sizdee:KK16:
bu arada pastalı resminizi gördüm aklıma kendi düğünüm geldi eşim koca pasta kekini ağzıma sokmaya çalışmıştı bende kremadan verdim akıllı soktu kocaman keki milletin önünde benim rezilliğimi bi görseniz peçeteye felan saldırdım artık yutabilmek için :KK70: kendisine yetmeyecek olacakki 2. çatalı aldı akıllım :KK9::KK9:

bu arada do major ben senin resimlerini göremediimm :44::KK25:

evet kızlarr öncelikle her şeyin başı sağlık ve huzur :) bu ikisi olunca geri kalan her şey oluyor.

Kuzenlerime gelince onlarca ameliyattan sonra yarım insanlar olarak sağlığına kavuştular. Biri beyin kanaması geçirmişti kafa tası çökmüştü kalçası kırılmıştı, diğerininde kolu ve bacağı paramparça olmuştu dirseği parçalandığı için platin takıldı kolu o şekilde sabit kaldı. yaşıyorlar iyiler ama çok acılar çektiler, çektik. Nişan olacağı gün sabah saat 07:30 gibi babamın telefonu çaldı ve ben o an birine bir şey olduğunu anladım. Duymuşsunuzdur belki Edirne yolunda 2012 eylülde olan kaza anında 6 hastanede 1 toplamda 7 kişi ölmüştü. Kendilerine geldikten 1 hafta sonrada hallerine bakmadan nişan günümüzde böyle bir şey olduğu için bizden özür dilemişlerdi kendilerini suçlu hissediyorlardı :KK50: :KK50: canlarım sonrada lütfen nişanınızı yapın biz iyiyiz demişlerdi.

Konu saç mevzusundan nereye geldi ya pardon kızlar

amayaa tatlım çok hoşsunuz sizdee:KK16:
bu arada pastalı resminizi gördüm aklıma kendi düğünüm geldi eşim koca pasta kekini ağzıma sokmaya çalışmıştı bende kremadan verdim akıllı soktu kocaman keki milletin önünde benim rezilliğimi bi görseniz peçeteye felan saldırdım artık yutabilmek için :KK70: kendisine yetmeyecek olacakki 2. çatalı aldı akıllım :KK9::KK9:

bu arada do major ben senin resimlerini göremediimm :44::KK25:

canım ben resim eklemedim ya bir kaç tane eklerim birazdan.

ayy cok geçmiş olsunn majorrr seni cok iyi anlıyorumm..halamın oğlunun düğününde kuaföre giderken gelin damat-görümce baldız ben ablam ve şöför vardı kaza yapmıstık:KK53: ama cok sukur kimseye bişey olmamıstı arba kullanılmaz hale geldi ama biz iyiydik.

ablamda felç geçirmişti hazırnda ertelicektik cok şükür o da iyileşti yaptık düğünü ablmla karşılıklı oynarken gözlerim doldu hep o günler geldikce aklma:KK14:

kilo,para,eşya vs hersey boşş:KK14:

evet kızlarr öncelikle her şeyin başı sağlık ve huzur :) bu ikisi olunca geri kalan her şey oluyor.

Kuzenlerime gelince onlarca ameliyattan sonra yarım insanlar olarak sağlığına kavuştular. Biri beyin kanaması geçirmişti kafa tası çökmüştü kalçası kırılmıştı, diğerininde kolu ve bacağı paramparça olmuştu dirseği parçalandığı için platin takıldı kolu o şekilde sabit kaldı. yaşıyorlar iyiler ama çok acılar çektiler, çektik. Nişan olacağı gün sabah saat 07:30 gibi babamın telefonu çaldı ve ben o an birine bir şey olduğunu anladım. Duymuşsunuzdur belki Edirne yolunda 2012 eylülde olan kaza anında 6 hastanede 1 toplamda 7 kişi ölmüştü. Kendilerine geldikten 1 hafta sonrada hallerine bakmadan nişan günümüzde böyle bir şey olduğu için bizden özür dilemişlerdi kendilerini suçlu hissediyorlardı :KK50: :KK50: canlarım sonrada lütfen nişanınızı yapın biz iyiyiz demişlerdi.

Konu saç mevzusundan nereye geldi ya pardon kızlar

çok çok büyük geçmiş olsun tatlım:KK5: gerçekten çok ağır olmuş senin ve ailen için ki bu kadar ince düşünmeleri ne güzel, allah ım hayata tutunmuşlar ya ona bin şükür :KK5:
valla çok üzüldüm tatlımm allah ım bir daha yaşatmasınn (amin) :2:

ayy cok geçmiş olsunn majorrr seni cok iyi anlıyorumm..halamın oğlunun düğününde kuaföre giderken gelin damat-görümce baldız ben ablam ve şöför vardı kaza yapmıstık:KK53: ama cok sukur kimseye bişey olmamıstı arba kullanılmaz hale geldi ama biz iyiydik.

ablamda felç geçirmişti hazırnda ertelicektik cok şükür o da iyileşti yaptık düğünü ablmla karşılıklı oynarken gözlerim doldu hep o günler geldikce aklma:KK14:

sanada çok geçmiş olsun tatlım:KK5: allahım bir daha yaşatmasın böyle acıları :26: düzelmesine çok sevindim :26: ay çok üzüldüm yaa duydukçaa :26::KK25:

sanada çok büyük geçmiş olsun gerçekten canım. geçti gitti o kötü günler ya hatırlamayalım :KK50: :KK50:

sanada çok geçmiş olsun tatlım:KK5: allahım bir daha yaşatmasın böyle acıları :26: düzelmesine çok sevindim :26: ay çok üzüldüm yaa duydukçaa :26::KK25:

sanada çok büyük geçmiş olsun gerçekten canım. geçti gitti o kötü günler ya hatırlamayalım :KK50: :KK50:

çok saolun kızlarr allah kimseye yaşatmasın ama hayatımızda var böyle şeyler..her zman şükreden biri olmuşumdur.yaşadıklarımızn üzerinde de şükretmenin ne kdr değerli bişey oldğunu öğrendm...neyseeeee

majorr arba ne renk:KK52::KK52:

kızlarr bende onuda ekliyim bunuda ekliyim derken bir baktım bir sürü eklemişim :)
nişan, nikah, kına, düğün hepsi var :)

kızlarr bende onuda ekliyim bunuda ekliyim derken bir baktım bir sürü eklemişim :)

ımmm:KK16::KK16: baktm fotolarına gelinliğine bayıldım:nazar:
eşinle yakışmışsınız maşallahh:nazar: umarım haytınız boyunca her günün her fotografında olduğu gibi gülersinizz..

bu arda nasıl yattın kız çimlere o mis gelinliklee:KK52:

ımmm:KK16::KK16: baktm fotolarına gelinliğine bayıldım:nazar:
eşinle yakışmışsınız maşallahh:nazar: umarım haytınız boyunca her günün her fotografında olduğu gibi gülersinizz..

bu arda nasıl yattın kız çimlere o mis gelinliklee:KK52:

:KK52: :KK52: :KK52: herkes bana bu soruyu soruyor :)
yattım valla çok beğeniyorum öyle pozları önce dizlerinin üstüne çöküp sonra oturuyorsun eteğini düzeltiyorlar sonra yatıyorsun kendini kımıldatmak yok :)

amin canım inşallah hepimiz ömür boyu bu fotoğraflardaki gibi güleriz :KK16:

yattım valla çok beğeniyorum öyle pozları önce dizlerinin üstüne çöküp sonra oturuyorsun eteğini düzeltiyorlar sonra yatıyorsun kendini kımıldatmak yok :)

bnde cok begeniyorum ama bn yapamadım çimler ıslaktı maalesef cesaret edemedim:KK53:

amiinnn sevenler sevdikleriyle hep mutlu olsunn di mi :)

çok hoşsun tatlımm çok yakışmışsınız bu arada iki gelin çiçeğin var sanıtım nikahta kullandığın gelin çiçeiyle benim gelin çiçeğim sanırım aynı :KK1::KK1:
bende çok yerlere yatıp çekinmek istemiştim ama bigün önce yağmur yağdığı için yerler ıslaktı içimde kaldı :26::KK25:

X