Yeni gelin sorunsalı

Benim kayınvalidemde çok takıp takıştırmayı sever bense hiç sevmem. Kollunda 5-6 bilezikle gezer bense hepsini bozdurup üzerine de kredi çekip ev aldım. Hiçte o bilezik taktıkça gocunmadım. Söz, nişan, düğün toplamda 5 bilezik takıldı hiçbir zaman daha fazlasını istemedim. 17 yıllık evliliğim boyunca eşimle el ele verip çalıştık ve çok şükür kimseden beklentimiz olmadan yaşıyoruz. Sizde öyle yapın inanın daha mutlu olacaksınız. Gezme konusuna gelince benimki de sürekli isterdi birlikte gezelim diye ama ben gitmezdim.

Sizin aileniz yardım ediyor mu maddi olarak?
Sonucta siz de onlarin evladisiniz , erkek ailesinden niye boyle bir beklenti içindesiniz?

Evlenmek , sevismek vs olgun insan isidir , bunlari yapabilen insanin maddi olarak da kendisine bakabilmesi gerekir

Benim de 2 cocugum var , ileride evlendiklerinde elimden gelen yardimi tabi ki yaparim ancak 2 yetiskin genc insanin kendi ayaklari uzerinde durmayi ogrenmeleri gerekiyor.
Onlari hayata hazirlayip oyle evlenmelerini soylerim , once okul sonra is en son evlilik gelir
Misal oglum calisip , karisi evde oturuyorsa elbette kendi bilecekleri is ama oglumun karisi gelip bana hesap soramaz neden maddi olarak yardim etmedigim konusunda
Once kendi calisacak , cabalayacak , o sorumlulugu alacak , ben ikisi de calisip yettiremiyorlarsa devreye girerim
Anne babalar bugun var yarin yok , bana guvenip sorumluluk almazlarsa brn gittikten sonra daha beter tokezlerler

Bence anne baba olmak cocuklarina hayati ogretmek , kendi baslarina ayakta durmayi ogretmektir yoksa grl hayat boyu sirtini bana daya demekle iyi anne baba olunmaz

en sevdiğim söz "insan kalbinin ekmeğini yer."

Sen kendin edip kendin bulmuşsun. Allah akıl fikir en önemlisi izan versin sana.

Tamam da benim bahsettiğimin ana teması “Çocuklar sırtını ailesine dayamalı” değildi ki. Neden beni alıntıladınız, öyle diyen biri varsa onu alıntılasaydınız keşke ?

Tamam da benim bahsettiğimin ana teması “Çocuklar sırtını ailesine dayamalı” değildi ki. Neden beni alıntıladınız, öyle diyen biri varsa onu alıntılasaydınız keşke ?

Kusura bakmayin ya , yorfunluktan beynim dönmüş , simdi geri donup baktim baskasina yorum yazacakken sizi alintilamisim ahhaa oluyo boyle arada , yasliliktandir

Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…