Merhaba ben Çağla 1 yıllık evliyim henüz çocuğumuz yok kendimiz istemedik önce maddi birikim yapmak istedik ilişkimizde bazı sorunlar var eşim aşırı çekingen ve utangaç biz sevgiliyken de böyleydi ama evlenince daha çok anladım mesela bir tartışma olunca hep alttan alıyor ve çıt çıkarmıyor haklı olsam bile haksız hissediyorum ve en BÜYÜKKK sorun annesinin bir dediğini iki etmiyor annesi bizim evimize yakın oturuyor aramızda 10 dakika var ve hayatımıza sürekli karışıyor mutfağa aldığımız ürünlerden tutun evimizin iç dizaynına kadar laf söylüyor annesi ne derse tamam diyor kaynana mı aramızdan nasıl biraz çıkartabilirim yüzüne söylemeye korkuyorum sinirli bir bayan ve ben tartışmaktan çekiniyorum eşimin biraz daha ses çıkaran biraz daha bana sahip çıkan biri olmasını istiyorum ve annesine karşı biraz beni savunmasını istiyorum bu yüzden sabah tartıştık benim bir hatam var mı sizce her kaynana bu kadar karışıyor mu sonuçta bende gencim tecrübesizim benim haksız olduğum bir şey var mı burada sadece rahat bırakılmak istiyorum yada nasıl bir yol izlemeliyim
( sitede yeniyim bu konuyu yazmak için üye oldum aslında dışarıdan bir göz bana tavsiye verir diye umdum umarım doğru yere açmışımdır konuyu)