• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliyiz, hamileyim, eşimden şiddet görüyorum.

Bırakın artık şu elalem ne der rezil oluruz durumlarını.elalem evinde mutlu mesut yaşar sen evinde dayağını yer oturursun ki belli şiddet her geçenngün artıyor öyle bir ortamda çocuk büyümez derin izler kalır kendimden biliyorum.
Birde şu elalem dediğimiz kesim çok mu mutlu inan 9 kişiden 5 inde problem var
İşte cesur olanlar hayatlarına yön verebiliyor onlar kadar cesur olamayanda ne yapsın arkadan konuşuyor

böyle bi pislik bebeğinin babasımı olucak seneler sonra ikinizi birden dövmeye kalkarsa aldırmak için yasal süreçleri bilmiyorum karşıyımda ama ben olsam bu durumda gebeliği sonlandırır babamın evine giderdim utanılacak birşeyde değil.

Ailen dövülerek öldürülsen, bebeğine bir zarar gelse daha mı mutlu olur zannediyorsun? Olmayacak şeyler değil bunlar, ruh hastasının tekiyle evlisin. Bebeğini düşünmüyorsan git kendi canını kurtar Allah aşkına, el alem ne der mantığından (mantıksızlığından) çıkamadınız. O el alem başınıza Allah korusun bir şey gelse "Tühhh keşke kaçaymıştı yazık oldu" der çıkar işin içinden, olan sana olur.

10 haftalik olmadan aldır sonra cok vurursun kafani taslara. Dogan cocuk da senle birlikte ceker. Eziyet etmeye getirmeyelim cocuklari dunyaya. Her anlamla yaşatabiliosak doguralim artik. Yeterince mutsuz insan var. Sen sustukca devam eder. Tepki goster.

Dövsem yerinden kalkamazsın nedir ya?
Dağ başı mı burası kanun var mahkeme var. Bir dene bakalım neler oluyor. Ayı!

Bu zihniyetteki bir adamla evli kalmayın ya.
Hamilelik de varmış. Hassas bir konu ama ben olsam doğurmazdım da.
Allah yardımcınız olsun.

Elalemden boşanmanıza laf edeni duyarsanız, buyur yerime sen dayak ye dersiniz. Kimsenin sonrasında tek kelime edeceğini sanmam.

Nolur cehennemde yanmaya göze alın ki daha can gelmedigi için dini fetvası daha hafif olabilir bilgim yok ama o cocugu bu hayata getirmeyin. Kendiniz için istediğiniz kararı verin ama inanin 5 aylıkken bunu yapan ilerde neler neler yapacaktır adım gibi eminim

Size çok rica ediyorum o cocuga bunu yapmayın. Bizde piskolojik şiddet var diğeri sıkar öldürürum adamı ama piskolojik olması da çok çok kötü çaresiz kalıyorsun ağzını kesemem ya konuşuyor işte. Ve çocuğum huzursuz ben mutsuz. İlk fırsatta atacağım tekmeyi. Sizin cocugunuzun şansı varken lütfen yapmayın. Ayrılınca yakanizdan dusecekse ve siz çocuğa bakabileceksiniz hakkıyla o ayrı.

Okumuşsun cahil değilsin şunları senin söylüyor olman beni çok şaşırttı...

Pek tabi bu herifi boşayabilirsin, birde utanmadan karşısında bir erkek varmış gibi dövmekten bahsediyor. Bu herifle 1 dk. Bile aynı havayı solumam...

Sadece siddet gördüğünü söyle annene onlar gereğini yaparlar ztn. Mesleğin olmasa neysede mesleginde var neyi bekliyorsun . O bebek o kadar etkileniyorki karninda bile. Umarım saglikla dünyaya gelir

Canım en kötü düşünce bu ailemi rezil edicemde nedir bu senin suçun yada utancın değil hamile bi kadına bide el kaldırılırmı ikinizede şiddet var burda ailenin şiddet görmene el verir mi

Dayak yediginizde bebeginize birsey olsa da boşanmicaksiniz sanirim...
Sirf bunun icin gitmeniz gerekiyor evden siz artik tek degil iki canlisiniz... o size allahin emaneti onu korumak sizin elinizde...

Bir erkeğin, el kaldırıp canını ve kalbini acıttığı, kendisine emanet olan kadını nasıl tekrar kadın olarak görüp koynuna aldığını anlamama imkan yok!!!

Ailen el ağzı için ciğerini içinden gözünün nurundan vazmi geçecek bak şimdi hamilesin evlat ne demek az çok anlamaya baslamis sindir sence 25 yıl avucunda buyuttukleri kuzularini kurdun parcalamasina daha mı az yanarlar sence?!

Ne diyim bilemedim allah yardimciniz oksun aileniz bilmeli kocanizi terketmeliniz ama illa aileme diyemem diyosan bence araya buyuk birilerini sok esinin annesi babasi gibi onlara anlat konussunlar he gene ayniysa terket o evi o pislik adamida boyle adam olmaz olsun

Back