- 28 Mart 2020
- 21.292
- 64.544
MerhabaEvet konuştum , her gün her gün olmaz diyor zaten öyle değil ama haftada 1 de az dedim bunu tartışmak bile kadun için çok can sıkıcı
38 yaş da pek genç değil yani.Merhaba
Maalesef libidosu az eşinin böyle idare ediceksin ,benim eşimde ilk evlendiğimizde böyleyydı yıllar oldu hala aynı çok tartıştım böyle erkekmi olur dedim ,gurur yapsın çözüm bulsun diye ,ama değişen bişey olmadı çözüm aramadı hiç ,kendinde hiç suç bulmadı normel dedi şimdide yaşı ilerledi 15 güne çıktı maalesef,idare ettim hep macunlar filan denedim çok arı poleni ve ginseng kullandığı gün istekli oluyor dene sende tavsiye ederim canım istediğinde hemeen takviye veriyırum yapcak bişey yok libidosu düşük eşle zor bu işler,bazen arkadaşlarımın bacakları boynu morarmış yani emme izi görüyorum şaşırıyorum ne azgın kocaları var diyorum içten içe napalım bizde de böyle zorla yatağa atıyoz
Karısına yanaşmıyor diye insan mı kırbaçlanır canım
Maalesef eşin doktora gözükmeli erkeklerin bu konu da neden gözükmedigini de anlamıyorum4 aylık evliyiz , haftada 1 yada 2 ilişki yaşıyoruz onun dışında sarılıp uyuyor eşim bana canım sıkıldığında tepkimi belli ettiğimde gönlüm olsun diye yakınlaşıyor sonra ben tabiki istemiyorum çocuk eyler gibi. Haftada 1/2 normal mi ben özlüyorum yakınlaşmak istiyorum ama o … (severek evlendik.)
Kim 38 yaşında ki38 yaş da pek genç değil yani.
İlk zamanlar günde 2 yi bulan. Cinsel ilişki şuan bizde de haftada 1 veya 2 (4 senelik evliyim)4 aylık evliyiz , haftada 1 yada 2 ilişki yaşıyoruz onun dışında sarılıp uyuyor eşim bana canım sıkıldığında tepkimi belli ettiğimde gönlüm olsun diye yakınlaşıyor sonra ben tabiki istemiyorum çocuk eyler gibi. Haftada 1/2 normal mi ben özlüyorum yakınlaşmak istiyorum ama o … (severek evlendik.)
Evde kaynanan ile oturmuyorsan normal değil. 4 aylık evlilik iki tarafında içi kıpır kıpır olmalı. Demek ki bir heyecan yok. İnternetten onu heyecanlandıracak taktiklere bak, ve her seferinde farklı bir taktik yap. Fantezi kıyafetleri al. Düz olarak konuya girmeyin. Erkeklerin olduğu gibi, bizlerinde ihtiyacı bu. Onlar her istediğinde olduğu gibi, bizimde her istediğimizde olmalı. Cinsellik , evliliği güçlendirir. Heyecan katarsanız eğer , eş’inde ki ilerlemeyi göreceksin . Her kadın mutlaka bir kez yaşamıştır bu durumu. Her zaman erkek mutlu edilmez, kadında mutlu edilmelidir .4 aylık evliyiz , haftada 1 yada 2 ilişki yaşıyoruz onun dışında sarılıp uyuyor eşim bana canım sıkıldığında tepkimi belli ettiğimde gönlüm olsun diye yakınlaşıyor sonra ben tabiki istemiyorum çocuk eyler gibi. Haftada 1/2 normal mi ben özlüyorum yakınlaşmak istiyorum ama o … (severek evlendik.)