Yeni evliyiz cinsel hayatımız çok can sıkıcı?

Kırmızı gecelik?
Leopar tayt?
Taytla yerleri süpürme?
Ahsjdjf yani çok da kasmamak lazım, sanırım o her gün davşan gibi adamlar ergenlikte kaldı. Evlilikte öyle bişi olmuyo pek.
Eğilince yırtılan tayt altından çıkan seksi bir tanga sütyensiz tişört giymişken üste süt dökülmesi evliliğe heyecan katar ama dimi
En kötü kafanın araba camına sıkılmadı felan

Kırmızı gecelik?
Leopar tayt?
Taytla yerleri süpürme?
Ahsjdjf yani çok da kasmamak lazım, sanırım o her gün davşan gibi adamlar ergenlikte kaldı. Evlilikte öyle bişi olmuyo pek.
Şortlusu denendi başarılı. Konu sahibi, birkaç dikkat çekici gecelik al heyecan kat biraz. Benim koca güreşmeyi çok seviyo bildiğimiz yağlı güreş gibi de güreşir benle. Artık bezdim güreşirken olayı sevişmeye çekiyorum. Dikkatini çekersin sen yaparsın bunu

Kırmızı gecelik?
Leopar tayt?
Taytla yerleri süpürme?
Evlilik yaşı bu kadar ilerleyince kaçınılmaz son oluyor. Eski ana baba devrindekiler de 20 yaşında fişek gibi evlendikleri için hergün yapardık diye bize hava atıyorlar.takmayın ya amannn huzurunuz olsun.davşam gibiler de var bu arada.herşeye rağmen inkâr etmek olmaz.ama olmayan da var işte.herkes farklı farklı.o yüzden biz hergün yalardık ederdik diyeerin size bir faydasi yok.öylesi de var böylesi de.

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim

Olmalı aslında ama sürekli seksi durmak zorunda mıyım yaa
Eee hep olsun istiyorsan evet ben arka arkaya isteyeceksem illa kocamın suyuna giderim. Önce güzel bi karnını doyururum sonra bol şerbetli güzel bi tatlı. Sonra zaten gerek kalmıyo o anlıyo gecelikle oturma odasının kapısına dikilince.

İlk adımı atın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…