L
lalel
Ziyaretçi
- Konu Sahibi lalel
canım benim inşallah Allah yardım eder sana umarım bunların hepsi b imtahandır senin için ve umarım sizi güzel günler bekler yeterki sağlık olsun böyle olunca inan insanlar birbirinin değerini daha iyi anlıyor . bu sizin için belki de hayırdır birbirinizden başka desteğiniz olmadığını göstermek istiyordur belki de Allah . o yüzden eminim ki her işte bi hayır vardır biliyorum sıkıntılı günler yaşıyorsun ama inanıyorum ki Allah size yardım edecek. inan bunu çok içten inanarak söylüyorum çünkü öyle şeyler yaşadık ki bize de hep böyle kötülük yapmak isterken insanlar kendi kazdıkları kuyuya düştüler öyle zamanlar oldu ki nasıl parayı denkleştirelim derken bol bol kaldı . ama güzel günlere böyle insanlardan uzak durarak varacağımızı anladık . tabi şuan siz mecbursunuz ama dediğim gibi gün olacak devran dönecek ve inan benim yaşadğım mucizeleri sen de yaşayacaksın Allah büyük dua et canım
ablacım çok teşekkür ederim inşallah senin dediğin gibi olur

ben kendimden çok onu düşünüyorum inan.ayağı taşa takılsa kimi varki ona sahip çıksın,olanlar kendi taş koyuyolar görüyorsun

:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: