• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliyiz ama bir evimiz bir çöpümüz bile yok. Aksine tonla borcumuz var:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi lalel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya canım gerçektende çok üzüldüm..senin yaşadıklarına benzer şeyleri bende yaşadım ..bizde zor durumdaydı tabii eşim buluncaya kadar..neyse iş buldu şimdide borçları nasıl ödeyecez diyoruz..işsiz zamanında kimse bize bakmadı..açmısınız tokmusunuz diye sormadı..çok zor zamanlar geçirdik..inan bir gün o kadar ağladım ki anlatamam..ertesi sabahta eşim bir iş görüşmesine gitti ve kabul edildi..Allahtan ümit kesilmez..birde şu var ki açıkcası 10000 tl kredi de banka nasıl vermiş onuda anlamadım çünkü genelde maaşının 5 katı falan verirler..nasıl o kadar para verdi banka...umarım herşey yoluna girer..bende şimdi bir yere başvuru yaptım bekliyorum..sende iyi dualrını benden eksik etme..Allah sizede yardım etsin..gün doğmadan neler doğar...
birde bir süreliğine ailenin yanına gidip kalsanız..tamam istemedikleri bir evlilik yapmışsın ama kızlarısın kabul ederler belki

:Saruboceq::çok üzgünüm:
ya canım gerçektende çok üzüldüm..senin yaşadıklarına benzer şeyleri bende yaşadım ..bizde zor durumdaydı tabii eşim buluncaya kadar..neyse iş buldu şimdide borçları nasıl ödeyecez diyoruz..işsiz zamanında kimse bize bakmadı..açmısınız tokmusunuz diye sormadı..çok zor zamanlar geçirdik..inan bir gün o kadar ağladım ki anlatamam..ertesi sabahta eşim bir iş görüşmesine gitti ve kabul edildi..Allahtan ümit kesilmez..birde şu var ki açıkcası 10000 tl kredi de banka nasıl vermiş onuda anlamadım çünkü genelde maaşının 5 katı falan verirler..nasıl o kadar para verdi banka...umarım herşey yoluna girer..bende şimdi bir yere başvuru yaptım bekliyorum..sende iyi dualrını benden eksik etme..Allah sizede yardım etsin..gün doğmadan neler doğar...
birde bir süreliğine ailenin yanına gidip kalsanız..tamam istemedikleri bir evlilik yapmışsın ama kızlarısın kabul ederler belki

ablacım kredi çektiğinde eşim zaten çalışmıyodu.sağolsun ablası sahte evraklarla bi güzel çektirmiş..ben anlamam eşimde anlamaz böle hainliklerden yalanlardan..bide tabi acındırmışta kendini biraz eşime sanırım o da etkili olabilir ama görüyosunuz ki acıyınca acınack hale düştük..eşimin işe kabulüde aynen dediiniz gibi oldu.paramz yoktu dra gidemioduk benm baz sorunlarım vardı benim üniversiteden bi ark la karşılaştık bigün o dedi gel sen ben seni baktırırım die yumurtalıklarımda kist çıkmış ark verdi ilaç parasını falan.bu olaydan sonra aman bişi olmaz bişi olmaz dedi bu kadın abartıosunz dedi bi ay geçmedi aynı olay kendi kzında çktı doktor doktor gezdi..
böyle rezil bi kadın bu.dualarım seninle ve hepinizle sizde beni unutmayın dualarınzda:Saruboceq:

ya ben sana jinekoloji bölümünde erkeksin falan demiştimde geri alıyorum lafımı:) inşallah sende iyi bir iş bulursun ve kimseyede inanmazsınız..

:Saruboceq::çok üzgünüm:

ablacım kredi çektiğinde eşim zaten çalışmıyodu.sağolsun ablası sahte evraklarla bi güzel çektirmiş..ben anlamam eşimde anlamaz böle hainliklerden yalanlardan..bide tabi acındırmışta kendini biraz eşime sanırım o da etkili olabilir ama görüyosunuz ki acıyınca acınack hale düştük..eşimin işe kabulüde aynen dediiniz gibi oldu.paramz yoktu dra gidemioduk benm baz sorunlarım vardı benim üniversiteden bi ark la karşılaştık bigün o dedi gel sen ben seni baktırırım die yumurtalıklarımda kist çıkmış ark verdi ilaç parasını falan.bu olaydan sonra aman bişi olmaz bişi olmaz dedi bu kadın abartıosunz dedi bi ay geçmedi aynı olay kendi kzında çktı doktor doktor gezdi..
böyle rezil bi kadın bu.dualarım seninle ve hepinizle sizde beni unutmayın dualarınzda:Saruboceq:

aaaa sahte evraklar mı nasıl yani, e madem sahte evraklarla eşini kandırmış niye savcılığıa suç duyurusunda bulunmuyosunuz yav

aaaa sahte evraklar mı nasıl yani, e madem sahte evraklarla eşini kandırmış niye savcılığıa suç duyurusunda bulunmuyosunuz yav

o da olabilir ama şu da var..ya kabak eşinin başında patlarsa...sonuçta parayı kendi çekmiş,evraklara kendi imza atmış..ablama verdim parayı dese nasıl kanıtlar? ablam sahte evrak düzenledi dese nasıl kanıtlayacak
y birde eşin imza atmış değil mi kredi için?yani o imza da sahte falan mı?
buradaki hukuk köşesine sorsan,belki bir avukat iyi bir cevap verir

ablacım nesrin ablanın dedii gibi imzayı eşim attı ve onlara uymuş sayılıyo.bide açıkçası kadının kocasında iş yok başına bişi gelse çocukları ortada kalır die acıoz:(yine acıoz yani..
sonuçta 4 tane çocuk bakıo ve o çocukar ortada kalck:(biz gene bişekil başımızın çaresne bakskta onlar ortada kalır:(
benm anam ağlıycana onların anası ağlasın diemiom malesef:(senağlama

annenin babanına yanına gidip kalsanız olmuyor mu?sizi kabul etmiyorlarmı?

ha bu arada eşimin bu kadına hakkaten güvendiinide şurdan biliom aslında kadın banada herzaman ben onu kendi çocuumdan ayrı tutmam onu bi ben doğurmadım öle çok seviom falan derdi ve yani benim eşimide nekadar sevdiini sölerdi herkes bana o kadının..eşimde çok inanırdı onun sevgisine..
hani dedim ya annesinden şüphe eder mi insan..sonuçta okadar kardeşler hiç biri beş para etmez ama azda olsa gene o kadın bakmış buna..diğerleri etliye sülüye karışmazken.
onun için bazen diom acaba ben günahamı giriom bu kadınn hakkaten eşim üstnde hakkı varda falan die diom ama gende bilmiyoum zorla aldı.ve şu anda eşime en büyük düşmanlıı yaptı..Allahtan küsler şimdi bi arada eşime tel edip edip paara istiodu param yok 20 göndersene ekmek alcm falan die..yaw zaten çocukta 5 kuruş yok...:(nyse:(

annenin babanına yanına gidip kalsanız olmuyor mu?sizi kabul etmiyorlarmı?

ablacım aynı şeyi çok söleyen oldu ve bnde hep cvb aynı böle bi seçenek olsa ben zaten burda çare arıo olmazdım:(
böle bişi sözkonusu bile diil.

Allah yardımcınız olsun..bende yaşadığım için zorluğu seni anlıyorum..inşallah hemen iş bulursun,eşinde iyi bir iş bulur,hemen borçlardan kurtulursunuz..bundan sonrada kimseye güvenmezsiniz

Allah yardımcınız olsun..bende yaşadığım için zorluğu seni anlıyorum..inşallah hemen iş bulursun,eşinde iyi bir iş bulur,hemen borçlardan kurtulursunuz..bundan sonrada kimseye güvenmezsiniz

allah razı olsun ablacım.dediğinz gibi hukuk bölümüne sordum inş cevap gelir.
Allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin..

nekadar üzücü birşey çok üzüldüm okuyunca allah yardım etsin..güzel günler göreceksiniz umarım...

çok üzüldüm iyiki eşin senin gibi anlayışlı bir eşe sahip
bak canım her karanlığın sonu aydınlıktır kendinizi bırakmayın
eminim siz bu zorluklarıda atlatacaksınız
madem ailenin bir desteği yok
tek çözüm seninde bir iş bulup çalışman gibi gözüküyor şu durumda
dualarım sizinle
Rabbim yardımcınızın olsun

Allah yardımcınız olsun, bu da sizin sınavınızmış demek, hepimiz hayatta bi sınavdan geçmiyomuyuz biraz sabır, ne durumda olursanız olun şükür etmeyi bilin, şans bi yerde elbet gülücektir, yaşadıklarınız zor kolay şeyler değil ama biraz mücadele gerekiyo, herşey bigün yoluna giricektir hakkınızda hayırlısı olsun, çocuk yoktur inşallah bide onu dert etmezsiniz,okulu bitirip iyi bi işe girersiniz umarım, hakkınızda hayırlısı olsun ....

benimde eşime ailesi hiç destek çıkmadı. üstelik evlenirken 2500 tl kerdi kartı borcu vardı eşimin. evimizde ne beyaz eşya ne oturacak bir çekyat yoktu. yere şilye serdik oturduk masa diye tepsiyi koli üzerine koyduk. 1.5 sene televizyon seyredemedim. yavaş yavaş eşyalarımızı aldık. ama şu an kriz nedeniyle eşim fazla iş yapamıyor. eline geçen para ile ancak yol elektrik su eve ekmek peynir alıyor. ben asgari ücret alıyorum. ev kirası ve alışverişe yetmiyor bile. buz dolabım aylardır boş. ama eşim ve ben birbirimizi seviyoruz. bizimde aileler istemedi. nikahımda pek takı olmadı. ama el ele verince nelerin üstesinden geliniyor. biraz daha sabret okulun bitince işe girer eşine destek olursun. görümcende çok ayıp etmiş. ama bu dünyanın ötesi var. hesabını verecek. dualarım seninle. gün doğmadan neler doğar.

hepinize çok teşekkür ederim..

iyiki bu konuyu açmışım iyiki derdimi sizle paylaşmışım..
hepiniz ne kadar iyi insanlarsınız.çok teşekkür ederim.
görmediğiniz bilmediğiniz birine dua edebilecek kadar merhametli yürekli vicdanlısınız.
allah hepinizden çok ama çok razı olsun.
sizin desteğiniz karşısında duyduğum mutluluğu inanın tarif edemiyorum..
benim için neler yapıyorsunuz öyle...
allah hepinizden razı olsun..
Allah hepinize yüreğinizden geçen hayırlı şeylerin daha daha hayırlı ve güzel olanını versin..
iyi ki varsınız...a.s.

hepinize çok teşekkür ederim..

iyiki bu konuyu açmışım iyiki derdimi sizle paylaşmışım..
hepiniz ne kadar iyi insanlarsınız.çok teşekkür ederim.
görmediğiniz bilmediğiniz birine dua edebilecek kadar merhametli yürekli vicdanlısınız.
allah hepinizden çok ama çok razı olsun.
sizin desteğiniz karşısında duyduğum mutluluğu inanın tarif edemiyorum..
benim için neler yapıyorsunuz öyle...
allah hepinizden razı olsun..
Allah hepinize yüreğinizden geçen hayırlı şeylerin daha daha hayırlı ve güzel olanını versin..
iyi ki varsınız...a.s.

seni bi nebzede olsa mutlu edebildiysek ne mutlu bizede, mügminin duası mügmine şifadır, paylaştıkça çoğalırız herşeyi canım sende iyiki varsın :1hug:

görümcenin yaptığı şey çok kötü.. sizin ihtiyacınız varken bir de yok yere kredi borcunu üzerinize yıkmasını aklım almıyor..

madem birbirinizi çok seviyorsunuz destek olun birbirinize.. inşallah bu kötü günleri aşacaksınız.. birdaha da akrabaydı kardeşti diye inanmayın onlara bence..

nasıl sölicem bilmiyorum ama bitti.
ayrılıyoruz.
dayanamadım artık..
bugün bide yaptığı hatayı savunur gibi üstüme gelmesi...
son nokta oldu.
şu an çok kötüyüm ağlayarak yazıyorum
ellerimde titriyor ve ben napcam bilmiyorum
ama bitti.kim kaybetti onuda bilmiyorum.çok canım yanıyo nasıl anlatılır ki.ama bitti.bende bi güzel ağlıyorum böyle:(çok özür dilerim sizden.nolur affedin:(

neden bitti, ne oldu da bu karara vardınız, daha dün eşinle senin bağlılığını anlatıyodun, şimdi ne değişti de böyle oldu

Back
X