- Konu Sahibi lalel
ablacım bak o mevzuyuda açıklayım.ben okulumu dondurdum ya..eşim işten çıkarıldı sıfır paradaydık temmuz falandı eylüldede ben okula gitcem işte açız yani paramız yok..beni annemn yanına yolladı bi süre sonra ablası bunun aklına girmiş hani insan annesinden şüpe edermi o da etmemiş
ve bana okula dönme hediyesi almak için bide bişide takamadı ya bana evlennce tamam abla demiş çekerm ama bana 11 mlyar ver demiş
bende işe grnce öderm demiş.nyse ablasıda buna yemnler etmiş neler nler..
görseniz kredi çekileceği gün sabah camda belirdi kadın..bende o gece gelmiştm annemn yanndan beni özlemişte çok kocam teli falan kapatmıştıkredi cvbı gelmiş buna ulaşamaynca ablasını aramışlar vs nyse geldi cama bunu aldı götrdü..kocamda dönüşte beni hemen bilg almaya götrdü sizin anlicanzı bilg bize 15 milyara mal oldu..öde diincede ödemio neler dio kocam ne laflar sayıyo..ama nafile..arsız olmuş kadın
çok kötüyüm inanın
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
eşin iyi niyetinin kurbanı olmuş biraz, yapcak bişi yok güzelim sabretceksiniz, eer kocan da sana sıkı sıkı sarılıyosa önemli olan budur, ben ilk evlendiğim zamanlarda eşimin babası başımıza milyarlarca liralık borç yıktığı halde ben eşime sıkı sıkıya tutundum, ama eşim bana yakama yapıştın bırakmadın dedi, elinin tersiyle beni itti, ha şimdi çok pişman bunu söylediiğine, seni boşa kırdım der ama testi kırıldı yani, önemli olan eşinin samimiyeti canım, olan olmuş artık, yapmış bi hata, boşverin borcu harcı, siz birbirinize sıkı sıkıya tutunun, inanın bu günler de geçecek, bak sana bi arkadaşımdan örnek vereyim, onu ilk tanıdığım zamanlarda parasız pulsuzlardı, ilk kocasıyla kaçarak evlenmiş, sonra adam ahlaksızın teki çıkıyo ve kız boşanıyo, şimdiki kocası da buraya askerlik yapmaya gelmiş, askerken onunla tanışıyolar evleniyolar, ama ne ev ne eşya ne para hiçbişiyleri yok, bi de hamile kalmış mı, kızın ailesinin yanında yaşıyolardı sığıntı gibi, yedikleri içtikleri herşey batıyodu, sonra babaları arsalarından birinin üzerine bi ev kondurup oraya yerleştirdi, sadece iki oda bi mutfaktı, minnacık bi evdi, derken günler geçti, bunlar bi giyim dükkanı açtılar ufak çaplı, daha s onra ordan burdan borç harç derken işi büyüttüler, ya şimdi söylesem inanmazsın da denizlinin en merkez yerinde 5 katlı bi bina kiraladılar, kadın erkek çocuk vs giyim üzerine bütün çeşitleri var, para basıyolar şu anda, düüşün onu ilk tanıdığımda bi gariban kadıncaazdı, şimdi koskoca bi işyeri var altında b isürü elemanları var, iş kadını oldu, bütün herşey 360 derece değişti, anlatmak istediğim şu, allah büyüktür canım, gün gelir devran döner siz de bu sıkıntıları atlatırsınız, sonra hiç yaşamamış gibi olursunuz, ama şu anda yapılması greken tek şey sabır :teselli::1hug: