• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliyiz ama bir evimiz bir çöpümüz bile yok. Aksine tonla borcumuz var:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi lalel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım benim inşallah Allah yardım eder sana umarım bunların hepsi b imtahandır senin için ve umarım sizi güzel günler bekler yeterki sağlık olsun böyle olunca inan insanlar birbirinin değerini daha iyi anlıyor . bu sizin için belki de hayırdır birbirinizden başka desteğiniz olmadığını göstermek istiyordur belki de Allah . o yüzden eminim ki her işte bi hayır vardır biliyorum sıkıntılı günler yaşıyorsun ama inanıyorum ki Allah size yardım edecek. inan bunu çok içten inanarak söylüyorum çünkü öyle şeyler yaşadık ki bize de hep böyle kötülük yapmak isterken insanlar kendi kazdıkları kuyuya düştüler öyle zamanlar oldu ki nasıl parayı denkleştirelim derken bol bol kaldı . ama güzel günlere böyle insanlardan uzak durarak varacağımızı anladık . tabi şuan siz mecbursunuz ama dediğim gibi gün olacak devran dönecek ve inan benim yaşadğım mucizeleri sen de yaşayacaksın Allah büyük dua et canım

ablacım çok teşekkür ederim inşallah senin dediğin gibi olur:(kalkar bu kötü şeyler omuzlarımızdan.
ben kendimden çok onu düşünüyorum inan.ayağı taşa takılsa kimi varki ona sahip çıksın,olanlar kendi taş koyuyolar görüyorsun:(
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

:çok üzgünüm:

kimse sonucunun böyle olacağını bile bile birşeyi yapmaz.bir gerek üstelik oldukça geçerli ve kaçınılmaz bir gerek varmış ki biz evlendik.üstelik alel acelede diildi..
bunun yanısıra kuranda geçen üç tarihten biri evlilik tarihidir.demek ki benim ve eşimin alnına o tarih yazılmış.ben burada derdimi paylaşmak istedim,kimseyi sinir etmek değildi amacım ama beni yanlış anlayanda olabilmiş malesef. ne diyeceğimi bilemiyorum. ama ne gerek vatdı gibi bi cümle çok acı ve gereksiz. üstelik buraya yazılan her konuya illa herkes cevap verecek diye bi şartta yok neden kzıyorsunuz onuda anlamış değilim.
bende bazen sinir olurdum bazı olaylara ve o sinir olduğum olayların hemen hemen hepsi başıma geldi ve artık anlayış duymaya başladım her olaya.insanın başına gelmeyecek hiç bi olay yok,illa başına birebir gelmesinede luzum yok,dolaylı olarak dolaylı kişilerdende buluyor,büyük konuşmamak lazım.
kim isterki bembeyaz gelinliklerle çıkmayı planladığı evden dul kadın gibi çıkıp o eve dul kadın gibi girmyei..:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
kim isterki nikahını annesiz geçirmeyi.hala ağlıyorum aklıma geldikçe.
kim ister annesi babası ölsün sahipsiz kalsın.düşenne bi tekmede ben mi vuraydım,lütfen bukadar acımasız olmayın.ben kendime yaşamk için sebepler yaratmaya çalışırken sebeplerimi elimden almayın,
olan olmuş şimdi başa çıkmak için en iyi çare gerekli değil mibana ve ben o çareyi sizden bekliyorum,telkinlerinizden.
zaten yeterince kötüyüm bide böyle yapmayın nolur:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

canım ben değil ama sen tamamen yanlış anlamışşın beni..
ortada kızılıp alınıcak birşey yok..bu tarz konularda emin ol senden daha hassasım
iş olup bittikten sonra ah vah demek fayda etmiyor malesef..acımasız olan ben değilim..
acımasız olan hayat...söylediklerim oldukça gerçekçi...asla seni üzmek kırmak değildi amacım...kesinlikle yanlış anlama düşene tekme vurmak vs..vs...canım bunlar bana komik geldi kusura bakma oldukça hassas ve duygusal olabilirsin bu konuyla ilgili..
ben sana nasıl ne gibi bir tekme vurabilirim ki burda...asla böyle biri de değilim...
eğer senin istediğin üzülme canım herşey geçer,hallolur tarzında şeylerse arkadaşlar söylemiş zaten...duacınım bundan sonra..allah en kısa zamanda sıkıntılarından kurtulmayı nasip etsin..unutma tercihlerimizi biz yaparız ve hayatımızı bnlar yönlendirir...
lütfen kırılma bana olur mu...allaha emanet ol allah kolaylıklar versin..:1hug:

canım ben değil ama sen tamamen yanlış anlamışşın beni..
ortada kızılıp alınıcak birşey yok..bu tarz konularda emin ol senden daha hassasım
iş olup bittikten sonra ah vah demek fayda etmiyor malesef..acımasız olan ben değilim..
acımasız olan hayat...söylediklerim oldukça gerçekçi...asla seni üzmek kırmak değildi amacım...kesinlikle yanlış anlama düşene tekme vurmak vs..vs...canım bunlar bana komik geldi kusura bakma oldukça hassas ve duygusal olabilirsin bu konuyla ilgili..
ben sana nasıl ne gibi bir tekme vurabilirim ki burda...asla böyle biri de değilim...
eğer senin istediğin üzülme canım herşey geçer,hallolur tarzında şeylerse arkadaşlar söylemiş zaten...duacınım bundan sonra..allah en kısa zamanda sıkıntılarından kurtulmayı nasip etsin..unutma tercihlerimizi biz yaparız ve hayatımızı bnlar yönlendirir...
lütfen kırılma bana olur mu...allaha emanet ol allah kolaylıklar versin..:1hug:

teşekkür ederim haklısın yanlış anlamış olabilirim seni sinir oluyorum lafı nedeniyse:çok üzgünüm: .sende kusura bakma lütfen hassasım alıngan olabilirim:çok üzgünüm: :(yanlış anlamışta olabilirim doğrusun.
ve haklısın bazen insan geçer bugünler lafına bile ihtiyaç duyuyor geçmeyeceğini bile bile:(
duaların için teşekkür ederim Allah razı olsun:çok üzgünüm:

teşekkür ederim haklısın yanlış anlamış olabilirim seni sinir oluyorum lafı nedeniyse:çok üzgünüm: .sende kusura bakma lütfen hassasım alıngan olabilirim:çok üzgünüm: :(yanlış anlamışta olabilirim doğrusun.
ve haklısın bazen insan geçer bugünler lafına bile ihtiyaç duyuyor geçmeyeceğini bile bile:(
duaların için teşekkür ederim Allah razı olsun:çok üzgünüm:

artık bu yola girmiişin geçmez diye düşünme..
bu sitede borc içinde kıvranan kaç kişi var...
siz birbirinize kenetlendikten sonra hepsinin üstesinden gelinir
okul biter bitmez sende girersin bir işe...gerekirse ek iş fazla mesai vs..
maddi sıkıntılar bir şekilde hallolur inş..olumlu düşünmeye çalış..

tüm sayfaları tek tek okudum ki yanlış birşeyler yazmayayım diye.
tamam haklısınız çok zor günler geçiriryorsunuz ama biraz fazla dramatize ediyorsunuz gibi.
annesi-babası ölüp de hayırsız akrabaları olan tek kişi eşiniz değil.
eşiniz duygusal açıdan zayıf bir insan olduğu için çok daha fazla etkilenmiş olabilir.
ama sizde çok fazla acıyıp, zavallı kedi muamelesi yapmayın bu kadar.
insanı hayatta karşısına çıkan zorluklar sertleştirip, dayanıklı yapar.
ama siz buna bu kadar ahlanıp vahlanırsanız, dayanıklı olmasına müsade etmezsiniz.
24 yaşındaki bir adamın hayatın her attığı tokatla daha güçlü ayağa kalkması gerekirken; eşiniz dizlerinin üzerine yere çöküp ağlıyor. sizde elinden tutup kaldırmak yerine yanına oturup başını okşuyorsunuz.
bence doğru değil bu.

bu arada;
siz öğrencisiniz sanırsam; neden kendinize part-time bir iş bakmıyorsunuz?
fast food restoranlarında kasiyerlik ya da anketörlük gibi?

Son düzenleme:
Arkadaşım Allah yardımcınız olsun da senin kocan aşrırı saf ve iyi niyetli.
Sana tavsiyem sakın kocanı yalnız bırakma ve sensiz bir karar almasına izin verme..Çünkü kimseye hayır diyemiycek zayıf bir yapısı var..Kim nereye çekerse..

Zorluklarınız için de Allah yardım etsin size inşallah..
Bu günler de geçer canım..
Ama kocana hep destek ol..
Diğer insanlarla da biraz mesafeli durun..

artık bu yola girmiişin geçmez diye düşünme..
bu sitede borc içinde kıvranan kaç kişi var...
siz birbirinize kenetlendikten sonra hepsinin üstesinden gelinir
okul biter bitmez sende girersin bir işe...gerekirse ek iş fazla mesai vs..
maddi sıkıntılar bir şekilde hallolur inş..olumlu düşünmeye çalış..

tabi doğru sölüosun ama zoruma giden olay keşke benm borcum olsa böle zorbaca elimizden alınmasa.yani çok zoruma gidio kadın ağdasına dip boyasına 5 tane veledinin ıvır zıvırına kocasının içkisine ganyanına para buluyo benim kocamın borcnu ödemiyo..yazık bu insana bu kadar vicdansız nasıl oluyo:(
bunu bırak kadın bana okadar takmış ki en baştan kendi kızları her tarafları meydanda giyerler erkeklerle gezerler bilmm ne ben alt tarafı yazın aslılı giydm diye dünyanın lafını işitirim benim kardeşimin karısı nasıl bunu yapar die..
anlamadığım ola şu onlara göre kimseyi aşağılamak diil amacım aama çok üstün bi gelinim.gencim güzelim(megalomanca oldu ama:)) :ecrin_bebek:üni okuyorum kültürlüyüm cahil cübella bişi diilim namusluyum ii bi ailem var ama onlar dinime küfredn müslüman olsa hesabı beni yerden yere vuruyor.hiç bişimi beğenmiyor.okulu dondurdum gittim ya evlennce ablası bana ne dese beğenrsin ne gidecen geri evlendin atık otur oturduğun yerde çocuk yap gidersen siz boşanırsınız:bbo:ya bir sene kalmış mezun olmama bana dedii lafa bak:(
bide böle yapıodu işte.ben bunca sene ev hanımı olup onların pisliğini temzlemeyemi okudum.
diceklerine vah kzım ne fedakarsın bilmem ne yada işte kardeşini hayata bağlıom die beni seveceklerine benide dibe çekmeye çalışıolar:(:(:çok üzgünüm:
yine bunuda bırak yazıktır kzın burda anası babası yok siz ona analık yapcaksınız diyenlere verdiği cevap ne bilio musun napiim ben kimseye analık yapamam herşeyi baştan kabullenip gelmeseydi oluyor..
ben baştan kabulendim evet ama onlrın bukadar şerefsiz olup harcamadıım borçları ödetceklerini diil,kocamı kabullendim onun fakirliğini onunla soğan ekmek yemyi belki suçumuz olmayan bedelleri ödemeyi diil:(:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

tüm sayfaları tek tek okudum ki yanlış birşeyler yazmayayım diye.
tamam haklısınız çok zor günler geçiriryorsunuz ama biraz fazla dramatize ediyorsunuz gibi.
annesi-babası ölüp de hayırsız akrabaları olan tek kişi eşiniz değil.
eşiniz duygusal açıdan zayıf bir insan olduğu için çok daha fazla etkilenmiş olabilir.
ama sizde çok fazla acıyıp, zavallı kedi muamelesi yapmayın bu kadar.
insanı hayatta karşısına çıkan zorluklar sertleştirip, dayanıklı yapar.
ama siz buna bu kadar ahlanıp vahlanırsanız, dayanıklı olmasına müsade etmezsiniz.
24 yaşındaki bir adamın hayatın her attığı tokatla daha güçlü ayağa kalkması gerekirken; eşiniz dizlerinin üzerine yere çöküp ağlıyor. sizde elinden tutup kaldırmak yerine yanına oturup başını okşuyorsunuz.
bence doğru değil bu.

bu arada;
siz öğrencisiniz sanırsam; neden kendinize part-time bir iş bakmıyorsunuz?
fast food restoranlarında kasiyerlik ya da anketörlük gibi?

okulum ve bölümüm çok ağır hergün sabah 8 akşam 5 dersim var:(yoksa bunu bende düşündüm.özel ders vermek vs de çok denedm ama bu sefer kendime yetişemiyorum.:çok üzgünüm:
açıkçası haklısınız dramatize ediomuş hissi verio ama inanın öle bişi yk ben bu sölediklerimi ona yansıtmıyorum giidp başını okşamyrm elbet sadece burda paylaştım.o aslında güçlü biri beni çekip çevirende o ki ben zaten bunları ona yansıtsam iice kötü olur.ben ona bu konuları açamadıım için kendi kendime bunalıma girmeim artık die buraya içimi dökmek istedm..:çok üzgünüm: yanlış anlamayın lütfen:çok üzgünüm:

okulum ve bölümüm çok ağır hergün sabah 8 akşam 5 dersim var:(yoksa bunu bende düşündüm.özel ders vermek vs de çok denedm ama bu sefer kendime yetişemiyorum.:çok üzgünüm:
açıkçası haklısınız dramatize ediomuş hissi verio ama inanın öle bişi yk ben bu sölediklerimi ona yansıtmıyorum giidp başını okşamyrm elbet sadece burda paylaştım.o aslında güçlü biri beni çekip çevirende o ki ben zaten bunları ona yansıtsam iice kötü olur.ben ona bu konuları açamadıım için kendi kendime bunalıma girmeim artık die buraya içimi dökmek istedm..:çok üzgünüm: yanlış anlamayın lütfen:çok üzgünüm:

dersleriniz ağırsa yapacak birşey yok o zaman.

bu arada madem eşiniz güçlü biri, umutlu bakıyor geleceğe dair; sizde öyle yapın biraz.
tamam durumunuz gerçekten zor, bunu inkar edemem ama size vah vah yazık da demem.
çünkü şu andaki psikolojiniz için son ihtiyacınız olan şey bu.
iyi düşünün ki iyi olsun.
elbet bir gün ayağa kalkacaksınız ama bugün ama yarın..
biraz umutla bakın eşiniz gibi..
yaşanan yaşanmış, atılan kazık atılmış; bunun dönüşü yok artık.
siz geçmişi kenara itip yarını düşünün..

pek suclayamiyorum bu durumda anneni ama keske biraz acimasini saglayabilsen.

lalel ben sana birkac sey diyeyim ama alinma, ben samimi fikrimi yaziyorum.

1- daha eliniz ekmek tutamazken kaklip evlenmissiniz hata 1. kendi evinizi tutup kendi yaginizla kavrulamayacaktiysaniz evlenmekte neden bu kadar acele ettiniz anlamiyorum. hadi olan oldu...
2- esin kucuk degil, 24 yasinda. bu yasa gelmis bir insanin saglikli ve mantikli kararlar verebiliyor olmasi lazim. allah rahmet eylesin, vefat eden annesinin ardindan caresizlikle degil sadece ama sadece ozlemle aglamasi lazim. eger annenin yardimina muhtac hissediyorsa kendini o zaman bir sorun var demektir.
3- ister ablasi olsun ister abisi ister arkadasi, bir insanin kendine yetecek parasi bile yokken bir baskasi icin borc almasi akil almaz bir sey. madem bunu yapti, madem borc verdigi kisi geri odemiyor ardindan dovunup aglamanin da bir anlami yok. cekeceksiniz sineye, odeyeceksiniz o borcu, bu da size ders olacak.

netice itibariyle kendiniz etmis kendiniz bulmussunuz. maalesef hayat herzaman adil degil. akilli davranmazsaniz boyle kotulere kurban olursunuz. bundan sonra yapilacak tek sey eliniz ekmek tutana kadar fareli evde yasamaya devam etmek ve sabirla bu donemi atlatmayi beklemek.

mamba cım tam da benim söyleyeceklerimi yazmışsın....

İkinizin de eli ekmek tutmuyor, ne okul bitmiş ne bişey, ne aceleniz vardı kuzum, evlenmek için arkanızdan atlı mı kovalıyordu....

Senin okul devam ediyor, eşinin durumunu tam çözemedim o dönem ya çalışmıyordu yada çalışsa bile az maaş alıyor... Paranz kendinize bile yetmezken ne diye ablasına kredi çekiyor... Daha kendinize ev tutup eşya almamışken bilgisayar da olmayıversin.... Senin içinde huzurla yaşayacağın bir evin bir koltuğun olmadıktan sonfra bilgisayarçok mu mecburiydi, o bahanesi olmuş bence...

Çok çocukça davranmışsınız... Bence eli ekmek tutan kendi ayakları üzerinde duran bireyler evlenmeli, diğerleri ise beklemeli, beklemeyince böyle oluyor işte...
Umarım biran önca bu kötü günleri atlatırsınız....

dersleriniz ağırsa yapacak birşey yok o zaman.

bu arada madem eşiniz güçlü biri, umutlu bakıyor geleceğe dair; sizde öyle yapın biraz.
tamam durumunuz gerçekten zor, bunu inkar edemem ama size vah vah yazık da demem.
çünkü şu andaki psikolojiniz için son ihtiyacınız olan şey bu.
iyi düşünün ki iyi olsun.
elbet bir gün ayağa kalkacaksınız ama bugün ama yarın..
biraz umutla bakın eşiniz gibi..
yaşanan yaşanmış, atılan kazık atılmış; bunun dönüşü yok artık.
siz geçmişi kenara itip yarını düşünün..

ablacım teşekkür ederim.bu arada sabah akşam dersim var bugün bu saatte ne işim var derseniz bugün sabah dersini astım birazdan gidicem okula.
dediğiniz gibi o belli etmemeye çok çalışıyo üzüldüğünü aslında yani o ağlamaları vs bi buçuk yıl içinde yaşanmış çook uç noktalar ama aslında ben ona baktğmda her gülüşnn altındaki gözyaşlarını görebiliyorum yani acındırmak diil bu ama sonrada üstüne gidip sen şöle yaptın ablan böle abin şöyle dedikçe zaten çocuk orda kötü bi durumda bide ben böle yapınca direk psikolojisi alt üst oluyo işine falan konsantre olamıyo Allah korusun işini kaybetmesin bide:(
yani demek istediğim olay ben artık bunları daha fazla içime atamıyorum..inanın çok kötüyüm.bi geçer demeniz bile umut oluyor bana,dualarınız umut oluyor.
insan işin içinde olunca dio ki geçmez bu günler dio ama burda bana benim yolumdan gidip geçtiğini gören öle güzel örnekler verilioki..inanın sank, geçmiş gibi gelio..
Tek sığınağım Allah:(
tekrar söylüyorum iyi ki bu forum ve sizler varsınız..yardımlarınız ve dualarınız için bana ayırdığınız o değerli vaktiniz için çook teşekkür ederim sizlere..ilk defa yalnız olmadğımı hissediyorum,sağolun:(:çok üzgünüm:

canım durumun çok zor...anlaşılan görümceden parayı alamaıcaksınız..yazık diyorum mazlumun ,yetimin hakkı yenmez sen merak etme Rabbim ondan kat kat çıkartır bunu..
yaşınız evlenmeye göre çok genç değil ama uygun zamanda evlenmemişiniz ..
keşke uzun uzun düşünüp en azından durumunuz iyi olunca evlenseydiniz..
bence sende işe gir ve çalış başka çareniz yok az sen getirisin azda o ..başka çareside yok ..
el ele verrek bu günleri aşarsınız yeterki pes etmeyin ....

boynuzsuz koyunun boynuzlusuna hesap soracağı o hesap gününde yüce rabbim benim bu acılarımın bedelini verecek biliyorum.yerdeki metrelerce derinlikteki bir karıncanın ayağındaki sızıyı bilen Allahım beni neden bilmesin..Ezanlar hep aynı başlar aynı biter.Allah büyüktür.
daldaki yapraklar yerdeki böcekler sivrisinekler bile kanat çırpışlarıyla ALLAH diye zikrederken her an bir karıncaya bile rızkını veren rabbim biliyorum benide duyacak..biliyorum bizim boynumuzu bükük bırakmayacak..
allah büyüktür!
bu borç biter 4 yıl sonra ama rahat ama zor 4 yıl süre var.ama o kadın ömrünün sonuna kadar ahirinin de sonuna kadar napcak bilmiyorum..Allaha nasıl hesap verecek bilmiyorum.tek tesellim bu.ben borcumu öderim biter ama gelir geçer ama deler geçer ama o kadın artık ömrü billah iflah olmaz..kul hakkından kurtulamaz!!

biz badem gözlümle chat yaparken tanıştık aşık olduk
ben öğrtemndim o ünide okuyordu farklı birşehirde
babam reddetti evlendm diye
evlendik ne evimiz vardı ne bir çöpümüz
ama bizim bir avantajımız vardı kocam ailesine pabuç bırakmadı
aptallık etmedi paramız olduğunda
yaılanları unutmadı
sende kocana akıl ver
bunu unutmamasını sağla
herşy gelir geçer birde bakmışsınki
zaman geçmiş borçlar bitmiş
sıkma o tatlı canını

Eşiniz sizin gibi bir karısı olduğu için gurur duymalı.
Allah yardımcınız olsun birbirinize destek olun önemli olan bu, bu günler de gelir geçer merak etmeyin.

teşekkür ederim destekleriniz için.okumanız bile yeter inanın.lütfen okuyan herkimse yazmasanız bile dua edin bizim için bu dardan çıkmamız için Allah rızası için.En hayırlı dua başkasının bi başkası için ettiği duadır.Allah hepinizin ne dileği varsa versin ne sıkıntısı varsa gidersin.böyle borçlar sıkıntılar için bildiğinz dualar varsa benle paylaşır mısınız.
kuluna gücüm yetmiyor onu yaradana sığındım artık:(

Tebrik ediyorum canım seni. Her şeye rağmen eşinin yanında durabilmişsin. şimdi bu yaşadıklarını bir sınav olarak gör. gün geleck sizin de güzel de güzel günleriniz olacak. İstediğin gibi döşeyeceksin evini. biz nicelerini görüyoruz abartılı abartılı düğünler yapıp evini eşya ile dolduranları... tatminsizlik bir süre sonra sonlarını getiriyor. Birbirinizin kıymetini bilin yeter... başkalrına da kanmayın bir daha... dualarımız seninle... sen sadece yarına inan... :teselli: a.s. :Saruboceq:

Evlenmeden evvel önünüze çıkacak engelleri görüp ona göre hazırlıklı davranmanız gerekirdi. Kredi her ay 300-400 diyorsunuz, bu borç olmasaydı sıkıntı çekmeyecek miydiniz? Bilemiyorum bana da biraz fazla dramatize edilmiş bir durum gibi geldi. Herkesin maddi sıkıntıları oluyor özellikle evliliğin ilk zamanlarında ancak bunlar aşılmayacak şeyler değil, yalnız ben şu benzetmenize takıldım:

zaten beni dul kadın alır gibi aldılar ne bişi taktılar ne bşiy yaptılar

Bu tip yargıları çoğunlukla biz kadınlar yapıyoruz sonrasında da neden dul insanların hakları kısıtlanıyor gibilerinden sitem ediyoruz. Konuyla bağlantısı yok belki ama değinmeden geçemedim.

Evlenmeden evvel önünüze çıkacak engelleri görüp ona göre hazırlıklı davranmanız gerekirdi. Kredi her ay 300-400 diyorsunuz, bu borç olmasaydı sıkıntı çekmeyecek miydiniz? Bilemiyorum bana da biraz fazla dramatize edilmiş bir durum gibi geldi. Herkesin maddi sıkıntıları oluyor özellikle evliliğin ilk zamanlarında ancak bunlar aşılmayacak şeyler değil, yalnız ben şu benzetmenize takıldım:

Bu tip yargıları çoğunlukla biz kadınlar yapıyoruz sonrasında da neden dul insanların hakları kısıtlanıyor gibilerinden sitem ediyoruz. Konuyla bağlantısı yok belki ama değinmeden geçemedim.

dramatize etmek gibi bi amacım olsa kk ya gelmek yerine seda sayana çıkardım:sm_confused:,bunun yanısıra ateş düştüğü yeri yakar kimse eli yanmadan nasıl bir acı bilemez.sorun geçinenemek değil yenen bir hak ve haksız yere üstelik.yorumunuz için tşk ederm ama yanlış anlamışsınız.

Tebrik ediyorum canım seni. Her şeye rağmen eşinin yanında durabilmişsin. şimdi bu yaşadıklarını bir sınav olarak gör. gün geleck sizin de güzel de güzel günleriniz olacak. ıstediğin gibi döşeyeceksin evini. biz nicelerini görüyoruz abartılı abartılı düğünler yapıp evini eşya ile dolduranları... tatminsizlik bir süre sonra sonlarını getiriyor. Birbirinizin kıymetini bilin yeter... başkalrına da kanmayın bir daha... dualarımız seninle... sen sadece yarına inan... :teselli: a.s. :Saruboceq:

siz yanımda oldukça yarınlar yalan gelmemeye başladılar bana..teşekkür ederim.Allah hepimizin hayırlı dualarını kabul etsin.tatminsizlik konusundada çok haklısınız..ben ablasının kızını gördüm biz evlenrken bunlar hala çeyiz düzüyordu abartıyorlardı artık kaç takım bornoz yok misafir gelince misafire vermek için pike takımı pike kirlenmesin diye misafir nevresim takımı..:1shok:delikafadulden çok abartılı..
ben ben bişiler ancak emekle kazanılırsa değerli olur diye düşünüyorum.sevgi gibi.
eğer eşimden önceki eski erkek arkadaşlarım beni bu denli üzmeselerdi eşimin benim için ne kadar emek verdiğini göremezdim ve ben eşimi bu kadar sevmemiş olsaydım budenli zorluklara katlanamazdım..
insan cebinde para varken bazı şeylerin ne demek olduunu bilmio.mesela fakirleri anlamıyo.bende öleydim yalan diil sonra anladım anne yemeği neymiş birinin canının bişi çekmesi ne demekmiş anladım ama bunlarda güzel şeyler biliyor musunz çünkü o zamanlarda anlıyorsunuz aslında domates ne güzelmiş erik ne tatlıymış çikolata keza öyle..
tadını almadan yaşadığım hayatın aslında ne çok tadı varmış.
benim tek zorum yine ve yine söylüyorum geçinememek diil bu kadının borcunu ödememesi bizim hakkımızı zorbaca yemesi eşimin alın terini çalması üstelik bu vicdansızın ablası öz be öz ablası olması ve bu borç yüzünden hzursuz olmak.insan ayrı evi olsa iyi kötü böyle rezil bi borcu olmasa aç kalır ama huzurlu yatar.umarım anlatabilmişimdir derdimisenağlama

Back
X