Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama zaten adam kendi yemiş citir citir. kalanini konu sahibi yemis. yani o kadar hassas madem kendi niye yiyorYenmeeeez
Litfen daha sessiz sakin seyler yiyin yatak odasinda
Ben arada su sesine bile delirebiliyorum o yuzden esiniz +1 benim gozumde ama siz de rahatsiz oldugunuz seylere tepkinizi gosterin
Yani kendi yerken gelen sesle disardan gelen ses ayni olmuyor, bi de adam yedi doydu uykusu geldi. Tam huzurla dinlenecek bu sefer cit cit yanindaki yiyor. Madem ses hassasiyeti var adamin, ayni anda yeselermis, adam birakinca neden yemeye basliyor konu sahibiama zaten adam kendi yemiş citir citir. kalanini konu sahibi yemis. yani o kadar hassas madem kendi niye yiyor
Yani kendi yerken gelen sesle disardan gelen ses ayni olmuyor, bi de adam yedi doydu uykusu geldi. Tam huzurla dinlenecek bu sefer cit cit yanindaki yiyor. Madem ses hassasiyeti var adamin, ayni anda yeselermis, adam birakinca neden yemeye basliyor konu sahibi
Yatakta yenmez aşko c.n çarpar töbe yarabbimİşte bu sese bile tahammül edemeyen insan ki yaptıklarım karşısında ileride hiçbir durumda yanımda olmaz diye düşünüyorum
Bazı insanlar var böyle, aslında belli başlı bir şey yapmıyor, anlatınca gayet olağan normal geliyor ama detaylara bakınca insana ufak ufak huzursuzluk vermek üstüne kurulu hayatı. Anlatılan, ne var kendi evimde yatakta cips yiyemeyecek miyim. Olan, aslında eşimin sesten rahatsız olduğunu biliyorum, saat de olmuş bilmem kaç, yemesem de olur, salonda yesem de olur ama yatak odasında yiyip huzursuz etmek istiyorum. Bu insanlara bakarsan asla ufak detayları önemsemeyen, sabah ekstra sessiz olayım demeyen, bir yemek yaparken kokar mı diye düşünmeyen kısacası çok büyük bir şey yapmıyorum o kadar da idare edileyim diye düşünen insanlar oluyor. Hep bi tolerans beklerler. Karşıdaki huysuz geçimsiz gibi davranırlar.Yani kendi yerken gelen sesle disardan gelen ses ayni olmuyor, bi de adam yedi doydu uykusu geldi. Tam huzurla dinlenecek bu sefer cit cit yanindaki yiyor. Madem ses hassasiyeti var adamin, ayni anda yeselermis, adam birakinca neden yemeye basliyor konu sahibi
Merhabalar konuyu uzun uzun anlatmak istemiyorum . Ben evleneli 3 ay oldu. 1 yıl içinde tanışıp evlendik. Eşim bir evlilik yapmış daha önce, benimde ilk evliliğim. Eşim de ben de iyi bir mesleği olan insanlarız ama eşim sürekli beni eleştiriyor, sesten aşırı rahatsız oluyor ve ben evde bir iş yaparken bile diken üstündeyim. Her şeyini yapmaya çalışıyorum yemek temizlik. Çayını bile dolduruyorum. Sürekli çok konuşuyorsun diyor sonra şaka yaptım diyor. Örneğin yatak odasında cips yiyecektim kendisi de sesli bir şeyler izliyordu telefondan, hemen sinirlendi kızdı. Cips yeme sesinden rahatsız olmuş. Bu herhangi bir örnek. Bu durumdan çok rahatsız oluyorum artık. Her şeyi yapıyorum hem çalışıyorum hem ev işleri ama bana yaptığı şeyleri bencillik olarak görüyorum. Ne yapmam gerekir? Evlendiğime çok pişmanım
Örneğin yatak odasında cips yiyecektim kendisi de sesli bir şeyler izliyordu telefondan, hemen sinirlendi kızdı. Cips yeme sesinden rahatsız olmuş. Bu herhangi bir örnek.
Haklısınız çok yoruldum. Misafirlerimiz vardı ağırladım vs. Geç saat olmuştu, canım çekti tabakta kalan bir cipsiyi de aldım, hem telefonda birşeyleri okuyayım hem de kasedeki bir iki cipsi yiyeyim dedim ama beyfendi sesinden rahatsız olmuş hemen ses yükseltti agresifleşti. Hergün oturup böyle bir şey yapmıyorum, tamamen canım çekti ve içimden geldi ama yaptığı tepki ve davranış çok sinirlendirdi beni
WOMAN bu konudaki adamın haklı bulunacak bir yanı yok gibi duruyor. Konu sahibi nasılsa her işi yapıyor diye adam da sırtına ek yük olmuş gibi duruyor. Kadın misafirlerimiz vardı, ağırladık bile dememiş "ağırladım" demiş.Yani kendi yerken gelen sesle disardan gelen ses ayni olmuyor, bi de adam yedi doydu uykusu geldi. Tam huzurla dinlenecek bu sefer cit cit yanindaki yiyor. Madem ses hassasiyeti var adamin, ayni anda yeselermis, adam birakinca neden yemeye basliyor konu sahibi
İşe ondan önce gittiğim için sabah rahatsız olmasın diye yan odaya akşamdan koyuyorum kıyafetlerimi ve orada giyiniyorum. Yanında telefonda bile konuşmuyorum odaya geçiyorum rahatsız olmasın diye. Kendi aynı şekilde erken gidince ışığı açar tuvalate giyer çıkar dolabı çeker. Sizce bu konuda yine aynı mı düşünüyorsunuzBazı insanlar var böyle, aslında belli başlı bir şey yapmıyor, anlatınca gayet olağan normal geliyor ama detaylara bakınca insana ufak ufak huzursuzluk vermek üstüne kurulu hayatı. Anlatılan, ne var kendi evimde yatakta cips yiyemeyecek miyim. Olan, aslında eşimin sesten rahatsız olduğunu biliyorum, saat de olmuş bilmem kaç, yemesem de olur, salonda yesem de olur ama yatak odasında yiyip huzursuz etmek istiyorum. Bu insanlara bakarsan asla ufak detayları önemsemeyen, sabah ekstra sessiz olayım demeyen, bir yemek yaparken kokar mı diye düşünmeyen kısacası çok büyük bir şey yapmıyorum o kadar da idare edileyim diye düşünen insanlar oluyor. Hep bi tolerans beklerler. Karşıdaki huysuz geçimsiz gibi davranırlar.
Eşin böyle yapıyorsa o da anlattığım gruba giriyor zaten. Ama odada cips yiyen birinin sabah da duyarlı olacağını sanmıyorum. Normal bir insan bunları biri belirtmeden düşünür bence.İşe ondan önce gittiğim için sabah rahatsız olmasın diye yan odaya akşamdan koyuyorum kıyafetlerimi ve orada giyiniyorum. Yanında telefonda bile konuşmuyorum odaya geçiyorum rahatsız olmasın diye. Kendi aynı şekilde erken gidince ışığı açar tuvalate giyer çıkar dolabı çeker. Sizce bu konuda yine aynı mı düşünüyorsunuz
Yedi oturdu kalktı televizyonunu izledi. Misafir sonrası 3 saat mutfakta iş yaptım. Gelen kişilerde kendi arkadaşlarıydı eşleriyle birlikte. Fıkra bu kadar yani anlayacağın. Ben de odada cips yiyelim çekirdek çitleyelim demiyorum canım çekti bir kere yedim onda da verdiği tepki bu oldu diyorum. Hergün yapsam haklıWOMAN bu konudaki adamın haklı bulunacak bir yanı yok gibi duruyor. Konu sahibi nasılsa her işi yapıyor diye adam da sırtına ek yük olmuş gibi duruyor. Kadın misafirlerimiz vardı, ağırladık bile dememiş "ağırladım" demiş.
Adam da telefonda sesli bir şeyler izliyormuş.
A arsetina eşiniz bu akşam misafir ağırlarken evde ne yaptı? Yemeği mi hazırladı, çay servisi mi yaptı, mutfağı toplayıp bulaşıkları mı yıkadı, bulaşık makinesi varsa makineye mi koydu ?
Ben iş yapmaktan şikayetçi değilim. Seviyorum yemek yapmayı uğraşmayı. Tek istediğim huzur mutluluk olması ama bu şekilde davranması artık beni yıprattı.
Demek ki neymiş "iş yapmaktan şikayetçi değilim" dememeliymiş insan. Neden tek başınıza mutfakta 3 saat iş yaptınız; eşinizin ki can da sizin ki can değil mi?Yedi oturdu kalktı televizyonunu izledi. Misafir sonrası 3 saat mutfakta iş yaptım. Gelen kişilerde kendi arkadaşlarıydı eşleriyle birlikte. Fıkra bu kadar yani anlayacağın. Ben de odada cips yiyelim çekirdek çitleyelim demiyorum canım çekti bir kere yedim onda da verdiği tepki bu oldu diyorum. Hergün yapsam haklı
Anlatamadım galiba. Çok yoruldum işten geldim misafirleri ağırladım tabakta kalan 2 kırıntı cipsi yiyeyim dedim canım çekti. Belimi dinlendirmek için de yatağa geçtim. Bu insani bir durum değil mi sizce? Sabah neden duyarlı davranmamayımEşin böyle yapıyorsa o da anlattığım gruba giriyor zaten. Ama odada cips yiyen birinin sabah da duyarlı olacağını sanmıyorum. Normal bir insan bunları biri belirtmeden düşünür bence.
Ne yazık ki katılıyorum size. Zoruma giden de insan bir düşünür ya; yoruldu, bir şeyler yapmaya çalıştı, katlanmam gereken bu sesse bir katlanayım der. Yani insan olan bunu demeliDemek ki neymiş "iş yapmaktan sikayetci değilim" dememeliymiş insan. Neden tek başınıza mutfakta 3 saat iş yaptınız; eşinizin ki cansa sizin ki can değil mi?
Konunun hepsini okuyamadım ama bu mesajdan çıkardığım şey mutlu olacak gibi görünmemeniz. Cips olayını zaten anlamadım. Ev işleri konuşulmalı. Baştan böyleyse sonra çok canınız yanar.Yedi oturdu kalktı televizyonunu izledi. Misafir sonrası 3 saat mutfakta iş yaptım. Gelen kişilerde kendi arkadaşlarıydı eşleriyle birlikte. Fıkra bu kadar yani anlayacağın. Ben de odada cips yiyelim çekirdek çitleyelim demiyorum canım çekti bir kere yedim onda da verdiği tepki bu oldu diyorum. Hergün yapsam haklı
Pasif agresif davranislarBazı insanlar var böyle, aslında belli başlı bir şey yapmıyor, anlatınca gayet olağan normal geliyor ama detaylara bakınca insana ufak ufak huzursuzluk vermek üstüne kurulu hayatı. Anlatılan, ne var kendi evimde yatakta cips yiyemeyecek miyim. Olan, aslında eşimin sesten rahatsız olduğunu biliyorum, saat de olmuş bilmem kaç, yemesem de olur, salonda yesem de olur ama yatak odasında yiyip huzursuz etmek istiyorum. Bu insanlara bakarsan asla ufak detayları önemsemeyen, sabah ekstra sessiz olayım demeyen, bir yemek yaparken kokar mı diye düşünmeyen kısacası çok büyük bir şey yapmıyorum o kadar da idare edileyim diye düşünen insanlar oluyor. Hep bi tolerans beklerler. Karşıdaki huysuz geçimsiz gibi davranırlar.
Ben ses hassasiyeti disinda zaten konu sahibine siz de bir seyler yapmayin ya da adamin her dedigine tamam demeyin diyorum sermin, konu sahibi fedakarlik yapmaya devam ettikce adam tepesine binecekWOMAN bu konudaki adamın haklı bulunacak bir yanı yok gibi duruyor. Konu sahibi nasılsa her işi yapıyor diye adam da sırtına ek yük olmuş gibi duruyor. Kadın misafirlerimiz vardı, ağırladık bile dememiş "ağırladım" demiş.
Adam da telefonda sesli bir şeyler izliyormuş.
A arsetina eşiniz bu akşam misafir ağırlarken evde ne yaptı? Yemeği mi hazırladı, çay servisi mi yaptı, mutfağı toplayıp bulaşıkları mı yıkadı, bulaşık makinesi varsa makineye mi koydu ?
Ben senin söylemek istediğini anladım. Yalnız adamın sorununun ses hassasiyeti olduğunu düşünmüyorum; dümdüz bencil bir adam. Keyfi bozulmuş paşanın gibi duruyor.Heh tam olarak bu
Pasif agresif davranislar
Ben ses hassasiyeti disinda zaten konu sahibine siz de bir seyler yapmayin ya da adamin her dedigine tamam demeyin diyorum sermin, konu sahibi fedakarlik yapmaya devam ettikce adam tepesine binecek
Bu kadarlik yazidan bunu anlayamayiz, konu sahibinin de pasif agresif tavirlari var cunku. Konu sahibi sey gibi geldi bana, adamin hicbir seyine ses cikartmayan, itiraz edemeyen her seyi kabullenen ama icten ice bilenip mini mini onemsiz huzursuzluklar cikaran biri gibiBen senin söylemek istediğini anladım. Yalnız adamın sorununun ses hassasiyeti olduğunu düşünmüyorum; dümdüz bencil bir adam. Keyfi bozulmuş paşanın gibi duruyor.
Kendinizden bu kadar ödün vermeyin.Birlikte hayat kurmak için mi evlendiniz. Başkasının her işini yapmak için miMerhabalar konuyu uzun uzun anlatmak istemiyorum . Ben evleneli 3 ay oldu. 1 yıl içinde tanışıp evlendik. Eşim bir evlilik yapmış daha önce, benimde ilk evliliğim. Eşim de ben de iyi bir mesleği olan insanlarız ama eşim sürekli beni eleştiriyor, sesten aşırı rahatsız oluyor ve ben evde bir iş yaparken bile diken üstündeyim. Her şeyini yapmaya çalışıyorum yemek temizlik. Çayını bile dolduruyorum. Sürekli çok konuşuyorsun diyor sonra şaka yaptım diyor. Örneğin yatak odasında cips yiyecektim kendisi de sesli bir şeyler izliyordu telefondan, hemen sinirlendi kızdı. Cips yeme sesinden rahatsız olmuş. Bu herhangi bir örnek. Bu durumdan çok rahatsız oluyorum artık. Her şeyi yapıyorum hem çalışıyorum hem ev işleri ama bana yaptığı şeyleri bencillik olarak görüyorum. Ne yapmam gerekir? Evlendiğime çok pişmanım