- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
-
- Konu Sahibi birkedilianne
O zaman karşılamak normal değil mi? Bu bizi eküri mi yapıyor. Ben kendi adıma kimseyle eküri değilim ve mesajınız gerçekten hoşuma gitmedi.Evet sizinle de aynı konulara yorum yapıyoruz, birçok üyeyle aynı konulara yorum yapıyoruz.
Cinsellik bölümünde birden başlayan, birkaç üyenin kendi arasında sayfalarca geyik yapması ve daha başlarken aralarından birinin kendilerini "ekip" olarak tanımlamasına istinaden eküri dedim. Başlıkta tek tek kim yazdı bakmadım.
Kınamıyorum, yargılamıyorum. Ama anlamıyorum da. Çoğu fantazide zevk alma durumu var. Bunda nasıl zevk alınıyor, çözemedim. Temiz olabilir ama çıktığı yer belli. İğrenme duygusu güçlü bir duygu. Ben ilişkide bir tek bunu anlayamıyorum. Benim anlamadığımı başkası anlıyordur, zevk olayı nasıl oluyor yutarken, öğrenmek isterim.
Deme deme bızde bılıyoruz bır şeyler okuyorak öğrensekteSizi burada harcarlar
E evet, sizin kendinizi ekip olarak nitelendirn mesajınıza istinaden eküri dedim, bunun nesinde anlaşamadık şimdiKendimi tabi ki kıymetli görüyorum size de tavsiye ederim... dalga geçmedim kızlara selam verdim sonrada yorumumu yaptım benim mesajımı gösterdiğiniz için cevap yazdım
bu ne şimdi kafan mı güzel sana dedim ben onu sen başkalarına atmak istediysen lafı tabi bilemem
Yok korkma sadece cız yapıcakbu ne şimdi kafan mı güzel sana dedim ben onu sen başkalarına atmak istediysen lafı tabi bilemem
nasıl bir gerizekalısın türünün eşi ve benzerini daha önce hiç görmemiştimYok korkma sadece cız yapıcak
Göreceksin şimdi az bekle sabırsız olmanasıl bir gerizekalısın türünün eşi ve benzerini daha önce hiç görmemiştim
Hoşunuza gitmediği için üzgünüm, bdvden yorumlarını bildiğim ve genelde hemfikir olduğum bir üyesiniz.O zaman karşılamak normal değil mi? Bu bizi eküri mi yapıyor. Ben kendi adıma kimseyle eküri değilim ve mesajınız gerçekten hoşuma gitmedi.
Ekip için de sıkıntılyım vallaHoşunuza gitmediği için üzgünüm, bdvden yorumlarını bildiğim ve genelde hemfikir olduğum bir üyesiniz.
Onun dışında daha birinci sayfanın 15. mesajında yazışmaya başlayan kişiler için "ekip gelmişiz yine" mesajı ve arkasından sayfalarca süren geyikçi üyeler için eküri kelimesini kullandım evet.
Benim söylediğim eküri kelimesi sıkıntılı ama ekip olarak nitelendirmeyi kabul edilebilir buluyor iseniz, ben bir şey demiyorum. Benim dediğim ekürinin çıkış noktası daha ilk sayfadan ekip olarak tanımlanmak çünkü.
Her neyse, dediğim gibi aşina olduğum bir üyesiniz. Siz hariç diyeyim, anlaşalım :)
spamlicaksin demi beni bukadar milleti toplayıp yorumları beğendirmediğine göre kolay gelsiiinGöreceksin şimdi az bekle sabırsız olma
Ya ne alakası var ben bağımsız olarak benim kimseye ihtiyacım yok kimseninde bana ihtiyacı yok bana hakaret ettin şikayet ettim seni hepsi bu kadar kendi düşüncemi doğru olan konuda dile getirdim kimseye sen beğenmeyeceksen yağayım demiyorum özgürce yazıyorum beğenilir beğenilmez ama kimseye hakaret etmem tarzım değildir konu ne olursa olsun banlanırsam da banlanırım yanlışa yanlışla cevap vermemspamlicaksin demi beni bukadar milleti toplayıp yorumları beğendirmediğine göre kolay gelsiiin
Içimize sinsin diye kendimiz yıkıyoruzŞimdi kimse oral seks yapmıyordur ha herkes üst giyinik sevişiyordur onu bunu boşverinde
Çişin çıktığı yerden sperm çıkıyor ve içinize alıyorsunuz
Hanı erkeklerin yıkadıgını da pek düşünmüyorum
Ahaha ya çok komik oldu. Olayın başından beri birbirimizle tartışıyoruz ama size hakaret ettiği yorumu beğenmedim diye ben de milleti topladına dahil oldumYa ne alakası var ben bağımsız olarak benim kimseye ihtiyacım yok kimseninde bana ihtiyacı yok bana hakaret ettin şikayet ettim seni hepsi bu kadar kendi düşüncemi doğru olan konuda dile getirdim kimseye sen beğenmeyeceksen yağayım demiyorum özgürce yazıyorum beğenilir beğenilmez ama kimseye hakaret etmem tarzım değildir konu ne olursa olsun banlanırsam da banlanırım yanlışa yanlışla cevap vermem
E evet, sizin kendinizi ekip olarak nitelendirn mesajınıza istinaden eküri dedim, bunun nesinde anlaşamadık şimdi
Dimi, '' sana o spermleri yuttururum '' gibi birşey demiş kadına. Bunu beğenmemizi bekliyor utanmadan bir de ya. Beğenmeyince ekip oluyoruz.Ahaha ya çok komik oldu. Olayın başından beri birbirimizle tartışıyoruz ama size hakaret ettiği yorumu beğenmedim diye ben de milleti topladına dahil oldum
Olay çok ilginç yerlere gidiyor ahahah
ahahahah Calcii kabul et olay kapansınHoşunuza gitmediği için üzgünüm, bdvden yorumlarını bildiğim ve genelde hemfikir olduğum bir üyesiniz.
Onun dışında daha birinci sayfanın 15. mesajında yazışmaya başlayan kişiler için "ekip gelmişiz yine" mesajı ve arkasından sayfalarca süren geyikçi üyeler için eküri kelimesini kullandım evet.
Benim söylediğim eküri kelimesini sıkıntılı ama ekip olarak nitelendirmeyi kabul edilebilir buluyor iseniz, ben bir şey demiyorum. Benim dediğim ekürinin çıkış noktası daha ilk sayfadan ekip olarak tanımlanmak çünkü.
Her neyse, dediğim gibi aşina olduğum bir üyesiniz. Siz hariç diyeyim, anlaşalım :)