- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
-
- Konu Sahibi birkedilianne
Hayır konu bile hafif kaldı r lerden sonra
okadar ağır konuşmamalıydım tabide işte dilin kemiği yok
Gördün müno no o kadar da degil yani
Diana geldiğine göre EKİP toplanın gidiyoruzkavga mi hani nerde
Hakarete gerek var mıydı? Ters yorum yaptınız herkese ama kimse size hakaret etmedi sizin gibi. Yakıştıramadım yazdıklarınızı
Hakarete gerek var mıydı? Ters yorum yaptınız herkese ama kimse size hakaret etmedi sizin gibi. Yakıştıramadım yazdıklarınızı
ben bu laf karşısında alevlendimmArkadaş ne bu be gidin kendi seperminiz de boğulun mutlu olun ben de böyle mutlu oluyorum etkilenmeyin lütfen
Yapmayın simdi EKIP falanDiana geldiğine göre EKİP toplanın gidiyoruz
Lütfen sen bir daha alevlenmeben bu laf karşısında alevlendimm
ortadaki yanlış olsu onu farketmedim ben onu atmak istemedim gerçekten yanlışlıkla oldu ben öle bi mesajı kimseye atmadım yani o yanlış oldu o emoji komple yanlış anlaşılma sapık falan değilim yani
Hahahah öylede güzeliz isteAy bayılacam konu sonlara doğru rönesans tablosuna dönmüş.
inşallahLütfen sen bir daha alevlenme
Baydı ben kaçarortadaki yanlış olsu onu farketmedim ben onu atmak istemedim gerçekten yanlışlıkla oldu ben öle bi mesajı kimseye atmadım yani o yanlış oldu o emoji komple yanlış anlaşılma sapık falan değilim yani
ben o emojinin öpücük attığını bilmiyodum öpücük atan kısımına kadar algıla öpücük yokmuş gibi
rezil oldum yani şuan resmen offBaydı ben kaçar
Kardeş tam gidicem diyorum hop bir bomba daha patlatıyon ağızdan çıkan cümleyi düşünücez yada arkasında durucaz okeyben o emojinin öpücük attığını bilmiyodum öpücük atan kısımına kadar algıla öpücük yokmuş gibi
Hadi gidelimmmKardeş tam gidicem diyorum hop bir bomba daha patlatıyon ağızdan çıkan cümleyi düşünücez yada arkasında durucaz okey
ya sanki sen hiç mesajını yanlış atmadın tartıştığım insana bukadar saçma bi emoji atan benim ne dememi bekliyosun kiKardeş tam gidicem diyorum hop bir bomba daha patlatıyon ağızdan çıkan cümleyi düşünücez yada arkasında durucaz okey
İlk mesajları sanki başkası yazmış gibi. Bu kadar kısa sürede değişime inanmadımya sanki sen hiç mesajını yanlış atmadın tartıştığım insana bukadar saçma bi emoji atan benim ne dememi bekliyosun ki
aaa ben bir cinsel sapığım ve önce tartışıp sonra tatlıya bağlarım durumu tüm kurbanlarıma aynı şeyi yaparımmı diyim