Yeni evliyim sperm midemi bulandırıyor

Hakarete gerek var mıydı? Ters yorum yaptınız herkese ama kimse size hakaret etmedi sizin gibi. Yakıştıramadım yazdıklarınızı
Hakarete gerek var mıydı? Ters yorum yaptınız herkese ama kimse size hakaret etmedi sizin gibi. Yakıştıramadım yazdıklarınızı
Arkadaş ne bu be gidin kendi seperminiz de boğulun mutlu olun ben de böyle mutlu oluyorum etkilenmeyin lütfen
ben bu laf karşısında alevlendimm

Kardeş tam gidicem diyorum hop bir bomba daha patlatıyon ağızdan çıkan cümleyi düşünücez yada arkasında durucaz okey
ya sanki sen hiç mesajını yanlış atmadın tartıştığım insana bukadar saçma bi emoji atan benim ne dememi bekliyosun ki
aaa ben bir cinsel sapığım ve önce tartışıp sonra tatlıya bağlarım durumu tüm kurbanlarıma aynı şeyi yaparımmı diyim

İlk mesajları sanki başkası yazmış gibi. Bu kadar kısa sürede değişime inanmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…