Yeni evliyim sperm midemi bulandırıyor

Bu mesaja istinaden demiştim :)
İki kere aynı şeyi tekrarlamışsınız. Biz aktif olarak sitede olduğumuz için çocu konuda karşılaşıyoruz ve sizinle de karşılaşıyorum. Bu bizi ekürü yapmaz ki.
Regen_ Regen_ senin yorumundan olmuş

Eşim kırılmasın diye belli etmemeye çalışıyorum ama lavaboda baya afedersiniz öğürüyorum.Midem çok bulanıyor. Bu durum zamanla geçer mi
Zaman geçtikçe alışbilirsiniz. Ya da kırmadan izah efin. Çünkü böyle devam ettikçe eşinizden de iğrenmeye başlar, sevişmekten kaçar olursunuz

Yapmamak/yapmak istememek ayrı bir şey,ama gayet de yapılan bir şey bu.Tıpkı anal ilişki gibi.Her çift yapmaz.Bu kadar farklı tepki tuhaf geldi bana,biri zaten işi iyice abartmış banlanmak istemiyorum daha yazarım falan demiş,insanların neyden hoşlanıp hoşlanmayacaklarına da karışıyorlar artık.
Neyse katılıyorum lyanna'ya,sıkıntı değil çok şükür kimsenin özeline laf edecek kadar hadsiz olmadım,anormal olurum.
Kınamıyorum, yargılamıyorum. Ama anlamıyorum da. Çoğu fantazide zevk alma durumu var. Bunda nasıl zevk alınıyor, çözemedim. Temiz olabilir ama çıktığı yer belli. İğrenme duygusu güçlü bir duygu. Ben ilişkide bir tek bunu anlayamıyorum. Benim anlamadığımı başkası anlıyordur, zevk olayı nasıl oluyor yutarken, öğrenmek isterim.

İki kere aynı şeyi tekrarlamışsınız. Biz aktif olarak sitede olduğumuz için çocu konuda karşılaşıyoruz ve sizinle de karşılaşıyorum. Bu bizi ekürü yapmaz ki.
Regen_ Regen_ senin yorumundan olmuş
Evet sizinle de aynı konulara yorum yapıyoruz, birçok üyeyle aynı konulara yorum yapıyoruz.

Cinsellik bölümünde birden başlayan, birkaç üyenin kendi arasında sayfalarca geyik yapması ve daha başlarken aralarından birinin kendilerini "ekip" olarak tanımlamasına istinaden eküri dedim. Başlıkta tek tek kim yazdı bakmadım.

Asıl yargılamışım bende onu anlamadım :110: hadsiz falanda demiş bu nedir ya cevapta vermiyor banlancam diye korkuyor tadı güzel dedi kısımına benim tepkim izah ettim cevap yok o cevabı bekliyorum :KK14:

Hanımefendi ben o yorumdan önce sizi alıntıladım mı ? Hayır.
Diğer yorum sahibini alıntıladım,siz alıntılayıp ''ne kadar boş konuştuğunu görürsün'' yazıp geçtiniz,doğal olarak onu savundunuz,yargılayan birini savunduğunuz için ne yapayım alkış mı tutayım ?
Hoşlanmazsınız,iğrenç bulursunuz,beni ilgilendirmiyor ; ama buraya gelip de ''bu ne açlık'' bilmem ne tarzı alaysı/yargılayıcı yorum atamazsınız.Belki o ilk yorumu atan troll evet ama bahsettiği şeyi yapan dünyada milyonlarca kadın var.Size ne kim ne yapmış,meniyi yutmuş mu yemiş mi,gerçekten size ne yani ? O yorumu kibleyin geçin rahatsız olduysanız.
Bir de erkek üye demiş o yorum sahibi arkadaş benim için.Bir siz kadınsınız zaten,sizin hoşlanmadıklarınızı yapanlar kesin erkektir,kesin...

Bu mesajın olduğu zamanda kiminle dalga gecmişiz acaba topikte kızları görünce yazdım bizimi takip ediyosunuz siz gizli hayranımız falan mısınız hayırdır :KK14:
Sizin niye gizli hayranınız olayım, kendinizi bu kadar kıymetli görmeyin.
Sadece calcifer ve merve'yi biliyorum nick olarak, sizin kim olduğunuzu bile bilmiyorum.

Daha başlığın başında siz kendinizden ekip olarak bahsedince ben de başlıkta beraber dalga geçenleri tanımlamak için eküri dedim.

konuya bak cevaplara bak ben erkek üye olduğunu düşünüyorum ve öyle konuşuyorum arkadaş sanki yutarken boğazını sıktım yutma diye 😒
Erkek üye olduğunu düşünüyorsanız kibleyebilirsiniz,kimseyi zan altında bırakıp "ben öyle düşünüyorum" diye , bunu adminlere de sorabilirsiniz : )

Erkek üye olduğunu düşünüyorsanız kibleyebilirsiniz,kimseyi zan altında bırakıp "ben öyle düşünüyorum" diye , bunu adminlere de sorabilirsiniz : )
yapmadığımı nerden biliyorsunuz şikayet ediyorum ve söylüyorum bu yazışmaların harfi harfine adminlerin haberi var bunuda biliyorsunuz değilmi?

Sizin niye gizli hayranınız olayım, kendinizi bu kadar kıymetli görmeyin.
Sadece calcifer ve merve'yi biliyorum nick olarak, sizin kim olduğunuzu bile bilmiyorum.

Daha başlığın başında siz kendinizden ekip olarak bahsedince ben de başlıkta beraber dalga geçenleri tanımlamak için eküri dedim.
Kendimi tabi ki kıymetli görüyorum size de tavsiye ederim... dalga geçmedim kızlara selam verdim sonrada yorumumu yaptım benim mesajımı gösterdiğiniz için cevap yazdım

X