N
nisanay
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
aynı sorun benimde başıma gelicek gibi.erkek ark. evi var alt katta elti üst katta görümce orta katta biz olacakmışız.istemiyorum dedim başka yerde otururuz , evim varken kiramı vereyim dedi.kandırmaya çalışıyorum ay bilmiyorum..çok canımı sıkıo..arkadaşım hiç birşeyi atma içine ortak paylaşıyorsanız eşinizle bu hayatı seni rahatsız eden ve üzen şeyleride bilmesi gerekio..
ona istemiyorum dediğimde neden die soruo ben sayıyorum bunları bunları yaşamaktan korkuyorum diye.yok bizim ailede olmaz öyle şeyler dio.içimden hikaye okuma diesim gelio benneyaptımki ,biliyorum başıma gelecekleri çevremde bi dünya görüorum ama anlatamıyorum.direnicem ama istemiyorum jeyyar
slm arkadaşlar ya bi yakın kız arkadaşım war ewli 3 yıllık ewli cocugu olmuo zatende istemioz.ya şimdi neden diceksiniz nedenmi?şu sebebten ya bunun eşi 1.cok sorumsuz kacarak ewlendiler cocugun ne işi war ne ewi,üstüne insalıgıda yok yanar dönerli diyelim bi ii bi kötü,fikirleri hiçmi hiç uyuşmuo hiç bi noktada buluşamıolar ewine zaten bakmıo calışma götü yok acıkcası gecen günlerdede böyleyim demedide kız arkadaşımı aldattı we bende şahit oldum ya bence bunların sonu yok arkadaşlar sizce..şu anda zaten arkadaş yanımda bakalım siz neler yazcanız..şimdiden saolun:1no2:
slm arkadaşlar ya bi yakın kız arkadaşım war ewli 3 yıllık ewli cocugu olmuo zatende istemioz.ya şimdi neden diceksiniz nedenmi?şu sebebten ya bunun eşi 1.cok sorumsuz kacarak ewlendiler cocugun ne işi war ne ewi,üstüne insalıgıda yok yanar dönerli diyelim bi ii bi kötü,fikirleri hiçmi hiç uyuşmuo hiç bi noktada buluşamıolar ewine zaten bakmıo calışma götü yok acıkcası gecen günlerdede böyleyim demedide kız arkadaşımı aldattı we bende şahit oldum ya bence bunların sonu yok arkadaşlar sizce..şu anda zaten arkadaş yanımda bakalım siz neler yazcanız..şimdiden saolun:1no2:
allah yardımcın olsun benım esımde calısmama ızın vermıyor.ve kayınvaldemler tıpkı senınkılere benzıyor ama ben postamı ortaya koydum ama laf anlayan kım anneme kotuledıler bu seferde ne bıcım kız yetıstırmıssın dıye.ıns ıyı olur ama sunu unutma hersey esının elınde onu kafaya almaya bak.sevgılerımle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?