- 17 Eylül 2007
- 829
- 452
- 658
- Konu Sahibi EU1
-
Benim Giresunlu bir erkek arkadaşım vardı. 7 sene konuştuk. Kardeşi, annesi deyince akan sular duruodu. Maaş doğrudan kardeşlere fln giderdi kendi bile harcamadan. En son bizim evlilik arifesinde kardeşim de bizimle yaşıcak( kardeşi de 16 yaşında ergen erkek) dedi de 7 senelik maceramız böle bitti. Bana da giresunlu gibi geldi ne biliiim çok aile düşkünü oluo o taraflar..
jnm ben sana bişi sorcam eşinin ailesi girasun yada civar bir yerdenmi ...çünki benim eşimin sülalede öle nato kafa nato mermer...ama malesef beni gelin aldılar...hepimizin adına bu düzeni bozucam..bunların ailedeki tek başı açık gelin benim..düşünün artık))
benim bi arkadaşım var yaklaşık 15 yıldır arkadaşız. kendisi arnavut onlarında oturma yemem içme bir arada sadece yatarken ayrı yatarlar , çok hizmet isterler ondan onlara arnavut gelinden başkası gelse yer kafayı, çok iyi insanlardır ama şu huylarını sevmiom işte gelin esir gibi oluyor, ama şöyle bi 10 sene sabredersen eskiyorsun ve seninde borun ötmeye başlıyor, (iş işten geçince) canım senin kocanında arnavutlarla bi alakası varmı?
:1hug::1hug:a.s.ben arnavut geliniyim ve yukarıda yazılan yazıya katılmıyorum. ve kendim de aslen arnavut değilim. gelen misafirlere baba evindeyken nasıl davranıyorsam öyle davranıyorum. şuan için tek gelinim misafirler gelince ben oturup da kayınvalidemin hizmet etmesini kabullenemem. bu sadece arnavutlarda geçerli değil. yeme içme bir ( iyi ki bir ) akşam hazır yemeğe gidiyorum bulaşıkları kayınvalidemle yıkıyoruz sonra da evime çıkıp işlerimi yapıyorum. ben evlenmeden önce o kadar çok abarttılarki bu konuyu hatta arnavut gelini olacaksan işin zor diyip beni vazgeçirmeye çalışanlar bile oldu.ama işin aslı çok farklı. eşimi çok seviyorum :asigim: kayınvalideciğimi kayınpederimi çok seviyorum :1hug::1hug:
evlendiğim güne lanet olsun deme bence arkadaşım sen de onlara uyum sağlamaya çalış.bikaç zaman sonra da kayınvalidenle oturup rahatsızlık duyduğun konuları tatlı dille dile getirirsin. sadece biraz sabret. sevgiyle kal sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?