Yeni evliyim kocamdan sogmaya basladim sinir krizleri geciriyorum yardim edin neyapmaliyim?(Konu açılış tarihi 2016)

aynen ya bu kadınlar kulubü neden var birbirimize sarılalım yardımı olalım diye ama herkez bi dul kadın lafına çok takılmış kız üzgün
Kız üzgün çünkü o "bir lafa takılmış" denilen zihniyet asıl derdin çıkışı bu ama haberi yok onun haricinde kendi düşen ağlamaz herkes söylemiş zaten boşansınlar

Kendi ailesiyle gorusmedigi icin sizinde ailenizle gorusmenizi istemiyordur. bence sadece ailenizden nefret etmiyor.degisicegini sanmiyorum siz bile bile evlenmissiniz ya bosanacaksiniz ya da katlanıcaksınız

ne diyelimki.. Çocuk yapma mümkünse çünkü gidişat hiç iyi değil gibi görünüyor.. Düzelmezse kendine yazık etme derim, arkanda kapı gibi ailen var bu yönden çok şanslısın

Bu yaşta ve bu kadar olaya ne zorunuz vardı da evlendiniz lütfen cevap verin.
Nişanlılık döneminde ayrılacaktınız.
Ailenin seviyesizliğine değil, bunları gördükten sonra hala evlenmiş olmanıza pes diyorum!

Aşırı uzun ama direndim okudum,birincisi daha başından zaten suçlu kendi aileside olsa size yansıtmış Ayrıca Annemi itecek kadını yolar defederim ben selam bile vermem yemişim aşkını..

Ikincisi ailene laf edince sana ne oluyor ailem onlar tabi arayacak diyemiyor musunuz?

Üçüncüsü yarın öbür gün sen böyle sessiz kaldıkça görüştürmeyecek seni, laf söylesen de boşarım der Tamam desen özür dilerim diye gelecek bi tip zaten en başından belliymiş sadece lafta var olan bir adam.

Kusura bakma sende çok hatalısın Asla evlenmemeliydin ama evlendin o zaman o ailene laf söyledikçe lafları söyleyecektin biraz daha susarsan çocuğu yapar bu kezde çocuğum var ayrılamıyprum dersin.

Anne baba her şeyden mühim.

Her erkek böyledir evliliğin ilk yılları böyle olur sabredeyim gibi bir şey demişsiniz ya inan ki her erkek öyle değil her evliliğin ilk yılları böyle değil.
Tabi ilk zamanlarda ufak tefek şeylerden tartışma olabiliyor ama bak ufak tefek şeylerden yani sonuçta ilişkiniz ne kadar uzun olursa olsun evlenmeden aynı eve girmeden tanıyamıyor insan birbirini. Ama sizinki ufak tefek şeyler değil! Böyle hayat mı geçer ya tabiki insan ailesini atamaz satamaz ama mantıklı doğru bir insan onun bunun dolduruşuna gelmez,haklıyı haksızı görür bilir karısını da ezdirmez.

Offf bu nasil bir çiledir ya neden bukadar aileniz olsun siz olsun alttan aldınız onu hic anlamadim sevgi de biyere kadar ama ne desek boş olmuş yaşanmış bunlar gercek aklimın almadigi tek sey bukadar gıcıklık karsisinda anne ve babanizin susmasi zaten onlar rezilligi yapmislar yapacaklari kadar ehh yeter bee denirmis yani bu durumda hakkinda hayirlisi pek gidişat iyi gorunmuyor susmaya devam edrsin kafayi yersin tukenirsin o adam degisecek gibi gorunmuyor

Her erkek öyle degil. Melek gibi kocalar var cok sükür

ne demek her erkek böyledir ilk yıllarında falan? kafanıza bu saçma şeyleri kim sokuyor yahu? senin
ki anasının bir parçası işte ona benzemeyecek de kime benzeyecek? sende hata, bunları bile göre lades demişsin bence hiçbir zaman geç değil elbet. iyi düşün doğru karar ver hayat senin hayatın.

balık baştan kokmuş. bile bile yakmışsın kendini. anneni itekleyecek kadar arsız kv, annemi kovdunuz diyecek kadar kör bir ana kuzusuyla evlenmek için niye bu kadar uğraştın ki?

Artık vezgeçin şu 'dul gibi' başlayan cümlelerden,bir kadın olarak bu tür şeylere dikkat edilmeli. Çoğu kişinin de dediği gibi bile bile lades buna denir,eşiniz de çok güzel bir aileye kapak atmış,hem kendi ailesi birşey yapmayıp bir sürü olay çıkarsın, hem de sizin ailenizin o kadar şeyi sineye çekmesine rağmen eşiniz bu derece saygısızca davranıyorsa diyecek çok da birşey yok,tam anasının oğlu maşallah. Bu genç yaşta böyleleriyle evlenerek kendi hayatınızı yokuşa sürmekten vazgeçin artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…