Yeni evliyim kocamdan sogmaya basladim sinir krizleri geciriyorum yardim edin neyapmaliyim?(Konu açılış tarihi 2016)

Ayyy ne sabriniz varmis sizinde ailenizinde ....ben olsam ne beee seni mi cekecem anani mi hadi eyvallah derdim...bu kadar sabriniza yuregim sisti vallla....

DUL KADIN MI ALIYORSUNUZ lafına kadar okudum gerisini okumaya gerek duymadım. Dul kadinlar lanetli sanki hiç birşeyi haketmezler. Tatlım ben de o dul kadınlardan biriydim guldum düşüncenize
Ayrıca kinaligi da herşeyin en güzelini yapan ailen dul olmayan kızlarına alsaydi da kavga olmasaydı

Durumun cok zor cok uzuldum sabirli ol bence duzelir iyiligi kimse girmezden gelemez heleki senin esin nisan zamani kredi cekti diosun kosturdu diosun bence pabuc birakma kayinvalidene

aynen ya bu kadınlar kulubü neden var birbirimize sarılalım yardımı olalım diye ama herkez bi dul kadın lafına çok takılmış kız üzgün

Kiz uzgunse DUL KADIN degil ya bulduguyla evlencek koskocs KIZOGLANKIZ tercih yapsaydi

"Dul kadin" lafinizdan sonrasini okumadim ama son derece cahil insanlar oldugunuzu dusunuyorum. Ki bu lafim yuzunden ceza alacaksamda alayim en azindan hakettim derim. Dul kadin dediginiz duruma dusmenizede ramak kalmis haberiniz olsun. Onun adeti bunun adeti vs vs ne cok sacmaliklarla birbirinizi bogmussunuz. Yazik uzuldum

ayrıca dul kadın dekle ne demek istediğinizi anlayamadım sizde o yolda ilerliyorsunuz

bu konularda hep aynı cumleler işte ustume başıma bir şeyler alındı vs...
yahu sen beş yaşında bebe misin de millet ustune başına bi şey alıyor

+ ailen de ne kadar fazla zar muhabbeti yapmış yav her şeyden once ahlak şart

Ben katilmiyorum bu düsünceye. Konu sahibi senin dedigini yapmaya calisti, bak ne oldu? Gergin gergin alis verisler sonucu oluyor. Evlilik bir ticaret degildir. Degerin maddi seyler ile bicilmez, tavrin ile davranisin ile bicilir. Ha saygidan, davranistan birsey anlamayan kisiye rest cekersin zaten. O kadar cahil insan ister senin icin 10 bilezik alsin, senin degerini yine anlamaz.

Kv'demin "oglumun dügününü yaptim" diye böbürlenmesine gerek yok. Hatta bana fazla ilgi be alaka bile vermesinin gerek yok. Yeterki evliligime karismasin, mesafeli ve saygili olsun.

Sakın sakın çocuk doğurma bu adamdan. Belliki annesi dolduruyor. Ay daha 8 aylik evlisin böyle giderse bu adam daha cok ezer seni . Tavrıni al ezdirme kendini

Dul kadın olayı tam bir felaket. Benim asıl merak ettiğim annenizin kolundan tutup itecek kadar kendini kaybeden bir kadın ve onun yetiştirdiği bir insana bu kadar tepkisiz kalmanız ?
Biri sana öte git dese annen kendini parçalar ve siz elin adamina ailesine terbiyesizliklerine göz yummussunuz. Kendinizi ezdiriyorsunuz bari ailnize yapmayın

canım anlıyorum demek istediğini ama bu konuda işin maddi kısmına gelene kadar bir çok sorun var zaten. yani maddiyat en son sorun olmuş. evine gelip annesine hakaret eden bir kv var var ortada.

canım anlıyorum demek istediğini ama bu konuda işin maddi kısmına gelene kadar bir çok sorun var zaten. yani maddiyat en son sorun olmuş. evine gelip annesine hakaret eden bir kv var var ortada.

Ama bence yine herseyi maddiyat baslatti. Yok bohca yok, yok ceyiz yok, sonrada alis veriste bana birsey almaldilar. Sonra iste beni hic aramiyorlar..

Konu sahibin eside, aileside az degil kabul ediyorum fakat konu sahibide evliligi sürekli hediye almak olarak görmesi, esten degil, kayin aileden ilgi almak istemesi aslinda tüm sorunlari tetikledi.

Allah yardımcın olsun canım ama en başından belliymişti böyle olacağı bari çocuk yapma

Hepsini okudum,bende yeni evliyim ve benzer sorunları yaşıyorum ayrıca hamileyim.Dediğin çoğu şeyde kendimi buldum,kardeşinle görüşmene edilen laf,annenlerin bir kez yemeğe gelmesi,eşinin içinde ki art niyeti bilmen... Kardeşim bize gelse yemin ederim diken üstünde oturuyorum,geriliyorum,eşimin mimiklerini takip ediyorum.Sana diyeceğim şu,ben ilk yıllar olur böyle denilip bekletildim,çocuk yap düzelir denildi çocuk yaptım,hiçbir şey düzelmiyo,içlerindeki art niyet gitmiyo,çünkü yanlış insanlarla hayatını devam ettirmeye çalışıyodun.Bakıyorum diyorumki ailemle doğru düzgün görüşemediğim,bunların hep laf edildiği bir evlilikte ben mutlu olamam,ailemi bırakıyım evliliğime bakıyım diye bi saçmalık olamaz,ruhumu daraltıyo bu sıkıntılar artık,kendimi parçalayasım geliyo,yaklaşık 1 senedir evliyiz,nişanlıykende sorun yaşadık evliykende,düzelir umuduyla derdimi katlaya katlaya ilerlemişim,1senemin sonunda yorgun bir kız var artık hemde bu kız neşe dolu cıvıl cıvıl daha 24ünde bi kızdı.

insan tabiki ilgi görmek ister. ha bu demek değil konu sahibine katılıyorum. abarttıkça abartmış ama sonuçta yeni bir hayata adım atmak var işin içinde. hiç bir aşamada eşin ailesiyle görüşülmemesi daha uygun olurmuş ama zaten evlendikten sonra da eşi saygı göstermemiş. yorumlarda biri yazmıştı "sen kendi annesi saydırtmazsan onlar da saymaz" gibi bir şeydi. sonuna kadar haklı.

Sen niye evlendin ki bu varlıkla..pes diyorum başkada bisey demiyorum... bosan bosan bosan duzelmez
Terbiyesiz kendisi ..nasıl katlaniyosun valla PES

Ben sinir oldum eşine. Zaten yerinde olsam evlenmezdim ailemi saymayan insanla.
Aileni saydırmak, bundan sonraki mücadelen olsun. Ve işler senin istediğin yöne gitmeye başlamadan da çocuk düşünmesen iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…