Yeni evliyim kocamdan sogmaya basladim sinir krizleri geciriyorum yardim edin neyapmaliyim?(Konu açılış tarihi 2016)

Yemin ediyorum sanki roman okuyomus gibi okudum .. BOŞANNNNNN
kendi saygidan bahsediyo ama senin ailene karsi olan bu saygisiz konusmalar tabirler nolcak .. bu adamla omurmu gecer ya ben aileme bu kadar laf edilmesini asla kaldiramam ve kabul edememmmmmmmmm

Kocanin bir sey bilmediği falan yok.Isine nasil geliyorsa oyle davranmis.Adetinde yoksa da alirsin.Yazili hukuk kurali degil adetler sonucta.Bile bile kendine en cok da gül gibi ailene yazik etmissin.Onlari gorup ayrilmayan sen,daha cok seyi sineye cekeceksin hazir ol.

Sonuc evlilikmis ya

Buyuk cesaret ornegi

Kusura bakma ama sen kasinmissin be arkadasim balik bastan kokmus baslarim sevgisine insan sevdigine boyle mi davranir o kaynana bozuntusu gebermedigi muddetce sana rahat yok o gebersin belki esin duzelir cunku ister istemez esin dolduruluyo

Boşanacagim dersen eminim ailen de rahatlar, bir Ohhh çeker! Yazık baban seni nasıl mutlu edeceğini şaşırmış, biliyor senin mutsuz olduğunu. ..
Bizde de yaklaşık olaylar yaşandı düğün sonrasında. .. evlenmeden önce 2 taraf da çok anlayisliydi ama evlenince eşim çok doldurusa geldi , seninle aynı şeyleri yaşadım hemen hemen.
Ve ben evi terkedip annemlere döndüğümde babamın söylediği ilk şey : " çok şükür seni sağ salim alabildik, aklını kaciracaktin " oldu. Ben senin ailenin de aynı şekilde hissettiğini düşünüyorum. Kendine eziyet etme, baştan yanlış bir evlilikmiş, ailelerin görgü seviyesi de aynı değilmiş. ..
Bu arada sen de artık potansiyel bir DULSUN maalesef. .. büyük konuşmuşsunuz

Gerçekten hayret ederek okudum. Hala şaşkınım sen bunca şeyden sonra nasıl olur da aileni çiğneyip onları hepten rezil edip evlenebilmişsin aklım almıyor. Eşin de iyi bir insan değil erkekler adet bilmez her türlü annesi her ne kadar böyle dese bile sana bir elbise almayı bile çok görmüş. Kusura bakma ama sen ne kadar ailemi seviyorum desen de bunun sevmekle uzaktan yakından alakası yok. Ailen tabi ki ses çıkarmaz senin mutlu olmanı ister her şekilde mutlu olucaksan onlar her türlü şeye katlanır ama sen öyle birisi değilsin. Sana boşan diyemem çünkü bitirmeyi isteyen zaten o kadın senin evine geldikten ve annene hakeret ettikten sonra her türlü bırakırdın! Gerçekten ailene yazık...

Bu evliliğin oluru yok . .
Ne yapmayı düşünüyorsun?
Kendine saygın olsun . .
Dünyaya bir daha gelmeyeceğiz. .
Kimsenin üzmesine izin vermeyin. .

biraz bnm hayatima benziyo ama ben kaynanamla baş gelebiliyodum 4 yillik evliyim dugunu kocam yapti 1.5 sene birlik oturdum snra kavga gurultuyle ayrildik beyaz esyalarimi babam aldi ceyizimde alinmis duruyodu zaten ama bnm kocam hep benm arkamda oldu halada oyle onlarlada ayda yılda bir gorusuyoz sorun yok ama sogudum 2 bilezik bi kupe bi yuzuk zor taktilar ama bnm kocam snnki gbi degil snradan herseyimi aldi etti ve ailemi cok seviyo bnimde arkamda heo bni tutar sen boşanma davası acta akli basina gelsin aileni ezdirme!!!

Ama sen bile bile lades yapmışsın ,baştan hata etmişsin ben kesinlikle evlenmezdim yazık etmişsin kendine,onlarda bedavadan geline konmuş bence asıl onlar terbiyesiz.Kendini ağırdan satmak diye bi tabir var ya sen sevdiğin için alttan almışsın,onlarda üste çıkmış

yogattkimi bunlar bende yozgatliyim. Yozgatta kiz tarafi hic uzulup yorulmaz butun yuku erkek tarafi ceker seni keklemisler. evi Adan Z ye erkek tarafi dizer kiz tarafinin aldigi mutfak kabi kasigi birdede car cabuttur kime istersen sora bilirsin

bir derdinizi sıkıntınızı anlatıyorken kullandığınız kelime kalıplarına dikkat edin lütfen.ne kadar sinir dolu olsanızda o an,lütfen.dul kadın ne demek? hele hele bunu büyük büyük yazmak? kız almak? lütfen dikkatli olun ki insanlarda size yorum yapmaya gerek duysunlar.
konuya gelince bile bile lades başka bir olay yok.

Haketmeyene fazla değer verirsen böyle olur kusura bakma ama kendi başını kendin yakmissin bosan silkelen ve kendine gel ayrıca yengem dayimla evlendiginde dayim bekar yengem bosanmisti igne ipliğine bileziginden setine kac aylık ev kiralarida dahil herşeyi rahmetli dedem yaptı yani o dediginiz dul olmak bekar olmakla alakalı değil insan olmakla alakalı biraz siz insan olmayanlarla hemde nisanda gerçek yüzlerini gördüğümüz halde devam etmişsiniz kısa yoldan kurtulmaya bak böyle annen baban var arkanda duran onları bari ezdirip durma o adama

Cer cöpü bırak da konu sahibi kadin annenizi iteklerken aşkla nişanlinizla mi bakisiyordunuz, akli melekeleriniz mi yerinde degildi? Annenize bu hakareti nasil layik gorup ustunu kapattirdiniz? Asil konu bu. Kocayi bir gunde alir bir gunde bosarsin. Hiiiiiç kimse kusura bakmasin ama o sizin anneniz evveliniz. Yahu bu kadar hakareti o hayatta en cok nefret ettiginiz kvdeniz dahi haketmez. Buna nasil izin verdiniz beynim burun deliklerimden akti hala anlayamiyorum.

Ayrica insanlarin deger yargilarinin olcutunu sadece "maddiyat" uzerinden yansitmanizsa cok itici. "Babam beni seviyor iki supurge aldi, her gittigimde kahve makinasi... " Insanlari sadece "maddi gostergelerle" sevgisini tanimlamaniz gercekten hos degil.

Elbette adetler "klas" insanlarin ellerinde birer "naiflik, nezaket"tir. Ve severim gelin alisverislerini vs. Ama boyle varos insanlarin elinde de "kepazelik" olur o adetler. Bastan bu aileyle ceyizdi alisveristi muhabbetine girmemeliydiniz. Elbette size yapilmaliydi ama bu insanlar boyle insanlar.

Vallahi ne diyecegimi bilemiyorum. Lutfen cocuk yapmayin uzun bi sure. Allah yardimciniz olsun

Son düzenleme:
Evliliğin ilk yıllarında erkeklerin çoğu böyle değil, sizinki zaten böyleymiş ve böyle devam etmiş. Yanlış seçim yani, geçmiş olsun.

Kınalık kısmına kadar okudum, yazık değil mi saçma sapan bir elbise için bu kadar yüz göz olmaya yaa.. Ne olurdu ki sen kendin alsan yada gelinlik alındığında yanında ücretsiz hediye kiralanıyor ondan alsaydın ne kadar büyütmüşsün alışverişi kınalığı vs. Kınamda gelinliğin yanında ücretsiz verilen kınalığı giydim (gelinliğin kira ücretini de düğünde takılan altınlarla verdik) hiç de bişeyim eksilmedi, deli gibi eğlendim o gün hatta, salonu da ben tutttum ikramı da ben aldım, orkestra da çağırmadım laptoptan müzik açtık oynadık kınamı yaktık oldu bitti işte... Daha başlarken evliliğe bu kadar anlamsız meseleleri büyüterek zaten büyük hata yapmışsınız..

Canım aslında herşey başından belliymiş ama işte o sürece girince anlamıyor insan demekki. Yanı o aileden böyle bir evlat cikmasi şaşırtıcı degil..eşin cidden ezilmiş ama ailesi bir şey yapmayıp destek yerine köstek oldukca ve senin ailende tam tersini yaptıkca. Eşim aşagılık duygusuna kapılmış ve seninle oldugu sürece bu hep böyle kalacak. Ben babanın tavrını dogru bulmuom artık bi eksiginiz varsa artık o karışmasın siz evlendınjz ve eşin artık evin idaresini yapabilir eksiğini tamamlayabilir... yanı eşinde bi karaktersizlik varmış bu ezilmişlikle yaşanan olaylarla acıga cıkmış. Bence herşeyi aılene anlat onlar ne diyorsa onu yap. Nereye kadar saklayacaksın... ilk yıl hiç kimse karısını kapıya koymaz git demez.. asla... bence ailene anlatmalısın. Ve dikkat hamile kalma... çok üzücü bir durum ama başına gelmiş alalhım hayırlosını versin.

Bence ailenin kıymetini bil.Annen,baban anladığım kadarıyla çok ılımlı insanlar.Eşin de ailenin iyiliğinin altında ezilmiş.Hele de bukadar tatlı bir babaya sahipsin...sahiplenici...sen üzülme diye gururunu bile ayaklar altına alıp damada bir şey dememiş.Dikkat et Allah gecinden versin ama bir gün babana bir şey olursa eşin seni daha çok ezmesin.Örneklerini yakınen görmüşlüğüm var.Kınalık mevzusuna girmicem zira ben para mevzularını hoş karşılamıyorum.Kimin durumu varsa alır sorun da bukadar büyümezdi.Sonuçta ikinizin mutlu günü.O bunu almış bu şunu almış çok hoş şeyler değil.Onun dışında nedesek boş evlenmişssin bir kere...Gidişat konusunda karar senin.

Dul kadın benzetmesinden nefret ediyorum.. çok ayıp ya.. kadın dul kaldığında kıymet görmesin hiçbi şeye özenmesin iyi kötü ne bulursa razı olsun.. bu nasıl bi zihniyet ya???

Nişanlınızın annesi ve kendisi ailenize yaptıkları ve söylediklerine rağmen eşiniz olnaya layık görmüşsünüz.. o kadının o oğlanı şişireceği eşinizin de doldurulmaya müsait olduğu baştan belliymiş zaten..

Evde kalırım diye mi korktun da ahtapot gibi tutundun bu herife.. ailene de kendine de yazık etmişsin..

Eşimin ablası bikaç defa çarşıda annemin kalbini kırdı bana söylendi.. akşamına ben senin ailenle yapamam o kim köpek annemi kırabiliyo terbiyesiz.. herkes yoluna baksın bitti bu iş dedim.. sonrasında muhattap bile olmadım.. annesini soktu araya bi sürü dil döktüler de barıştık sonrasında.. sonrasında da eşim tepkimi bildiği için o pozisyona düşmemize hiç izin vermedi.. 6 yıl olucak nerdeyse annem babam kardeşim en hassas yerimdir bunu bilir ve ona göre davranır..

Siz baştan kabul etmişsiniz köy yanar deli taranır misali bi şey yokmuş gibi düğün dernek devam etmişsiniz.. insan kız alma muhabbetinde yaşanan o olay anında bile ayrılırdı..

Sabredicekseniz bile gebe kalmayın lütfen şu ortamda bir de bebek düşünemiyorum..

Kınalıktan sonrasını da gözüme kuvvet okuyabildiğimce okudum, sizin zihniyet çok ama çok yanlış onca olayın üstüne gerçekten aldırmışsınız kınalığı içinize de sinmiş giymişsiniz
Nişanlılık dönemi kol gezen "aaaa ne taktılar, bohçaları getir bakalım, alışverişe çıkardılar mı, bayramda ne aldılar??? " fitne fücur ekibine yenik düşmüşsünüz. Eşinizin ailesi cebinden para çıkarmak istemiyormuş belli, bu kadar kendinizi paralayacağınıza eşinizle konuşup aileleri masraflara dahil etmeden Nasıl evlenebiliriz yolunu çözseymişsiniz keşke...

Sizi hatalı buldum, Hele ki dul kadın benzetmenizden sonra duble hatalı buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…