Yeni evliyim kocamdan sogmaya basladim sinir krizleri geciriyorum yardim edin neyapmaliyim?(Konu açılış tarihi 2016)

Ne sevgiymiş ya bu kadar saygısızlık, hakaret ortamımda yine de evlenmişsiniz. Neyse artık.. değişeceğine inanmışsınız. Ama kimse değişmez. Kısacası kendin ettin kendin buldun. Genel anlamda bir adet örf diye tutturmuşsunuz. Benimde düğünümü eşim yaptı. Gelinlik hariç bişey alınmadı. Alış veriş yapılmadı. Kendimi dul kadın gibi hissetmedim ne alaka.
Madem evlenmeyi göze aldınız ozaman keşke kınalık, alışveriş falan demeseydiniz. Evlenmişsiniz babanız neden hala eksiklerinizi alıyor onu da anlamadım
Ama zor bi durum Allah yardımcınız olsun. Yan eskiye bi sünger çekeceksiniz ya da yapamıyorum deyip ayrılacaksınız.
Mutsuz evlilik açık hava ceza evi gibidir. Umarım en kısa sürede aranız düzelir

Dul kadın ?? Kocaman harflerle? Dikkat et de kendin de o duruma düşme. Ne kadar çirkin tabir. Dul kadın yazdığın yere kadar okuyordum gördüm bıraktım. Devamında ne yazıyo bilmiyorum ama belki de hak ediyorsun.

Yok o nisanda evlendi.Bu 8 aydir evliymis..

.Peki konu sahibi niye bu sorunlar karsisinda evlendin?Su yapilmadi bu yapilmadi diyeceksen evlenmeyecektin.Yada simdi sorun etmeyeceksin...

Dul kadin soylemi cirkin.Yurtdisinda bile zerre degismemisler.

Sunu da cvplarsa:Anne kayinvalide niye kavga etmis.?Koca niye ailesini istemiyormus?

Çok uzun hepsini okuyamadım, gerçi annemi itti den sonrasını da okumak istemedim. Sanırım evlenmissin her şeye rağmen. Büyük konusmayayim da benim anneme öyle davranacak kişinin ne kendisini ne oğlunu esigimden sokmam bir daha. Sen bir de evlenmissin. Mutsuz olman sürpriz değil bence. Ne diyeyim geçmiş olsun.

tamamen sacmalik avrupadasiniz ama yillar once koylerde olan adetlerden kurtulamamissin kinalikmis elbiseymis ne sacmalik param varsa alirim yoksa kimseye demem takar sevgilimi koluma avrupayi gezerim alisveris olayi bitirmis sizi yazik avrupadaki turklere cok uzuluyorum bir adim oteye gidemusler

Evlenmemen gerekiyormuş. Daha nişanlıylen ailene neler saymış..kızların çoğu da ailesini ezdiriyo anlamadım ki

Aklin varsa cocuk yapma
Ayrica sen hatayi basta yapmissin

Gercekten kötü bi baslangic yapmissin ve herSey apacikmis kaynanan manyagin teki kocan anam köylü biriymis ve sirf seviyorsun diye ailene yapilan onca hakarete ragmen evet demissin büyük cesaret Allah yardimcin olsun ama kocan cok egoist biri bence annesiyle sürekli görüsüyor o dolduruyordur kessin yazik günah ya ne bicim insanlar var

'bedavaya geldi' Kadın mal mı? Araba, masa ya da televizyon sehpası mı?
Kendinize bu yakıştırmayı nasıl yapıyorsunuz inanamıyorum.

Bigün yine seni kapı dışarı attığın hiç korkma gir babana anlat herseyi oda ciddi ciddi konuşsun senin kimsesiz olduğunumu düşünüyor acaba öyle olmadığını bi göstersin baban !

Valla haketmissiniz. Kusura bakmayin ama bi tarafi altin mi bu adamin da boyle cingene annesi varken ayrilamadiniz. O annenin yetistirdigi evlat ne olacak ki zaten. Benim kayinvalidem kayinnpederim de pek bisey yapmadi ama biz de yapmadik. Bi de istemem yetti kizim kusura bakma unuttuk yasli insanlariz hemen alalim dediler.. Ama cingenelik etselerdi ogullarini alsin baslarina calsinlar derdim arkama bakmadan. Evlenebilmek icin her seyi sineye cekmissiniz. Bu kadar da olmaz. Ben cok netim bu konuda. ne yapayim diye soruyorsunuz ya bu adam fikir degistirecek diye sizin yillariniz cope gidecek. Vurun kicina tekmeyi atin evden de anlasin hanyayi konyayi. Bu evlilikten de bu afamdan da bi cacik olmaz. Cok mu ariyorsunuz bu herifleri anlamiyorum.

Herseyi sineye cekerek evlendigine gore bosanmayi da goze alamaz.

Birsey sormak istiyorum af dileyerek.Cok merak ediyorum .Yurt disinda evlilik zor mu oluyor?
O kiz da herseyiyle kabul etmisti benimkini.Kizardesi de boyle diyordu.Dugunde bile hep agresif davranmis kiz sesini hic cikarmamis.Aslinda kalbi cok iyi 'demis.Kiz cok sinsi akilli demisti ex gorumcem..Dogru kalbi iyi de her turlu aksi adam.
Ben cok sasirmistim boyle kizlarin da var olduguna.Buyuzden bu herifin dort ayagi ustune dustugune..

Son düzenleme:
Dul kadın tabirine kadar okudum gerisine gerek duymadım
Siz de bir gün dul kadın olarak ikinciye evlenirseniz umarım bu sözü cok duyarsınız

Bu arada 2 kere evlendim ikisinde de kına yapmadım
Kına kıyafeti de ayrıca kız tarafına aittir bunu fa bilesiniz

Nisanda adam kendini belli etmiş. Sen kaynanam doldurmus diyorsun ama sanmam kocanda onların kafadan. Sana göre baban iyi canım normalde de öyle ama kocanın gözüne batacak artık senin ailenle ilişkin

Sizin oradaki türkler mi büyük harfle DUL KADIN yazdırdı?

Dul kadin olunca her seyin en kotusune ikinci eline falan layik degil mi?

Inanmayacaksiniz ama severek, deger gorerek, el ustunde tutularak, harika dugunlerle kutlamalarla ve inanmayacaksiniz en kaliteli esyalarla ikinci hatta ucuncu evliligini yapanlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…