Yeni evliyim kocamdan sogmaya basladim sinir krizleri geciriyorum yardim edin neyapmaliyim?(Konu açılış tarihi 2016)

2016 konusu imis. Sonuc ne oldu bilmiyorum ama esin annesi ile gorusuyor ama senin haberin olmadan ve tum bunlar esinin annesinin istedigi davranislar.
Bu evliligin toparlanmasi pek mumkun degil. Esinin ve ailesinin saygidi yok cunku. Saygi olmayinca sevgi de olmuyor. Muhtemelen esin senin evden gitmen icin bunlari yapiyor. Ben olsam karsima alip oturtur ve biyirmek icin yapiyorsan buyur kapi orada derdim. Madem tum herseyi senin ailen ve esin yapti ise evi terk edip esyalari kayinvalide alip kullansin diye birakmazdim, esimi gonderirdim evden.
Bu isin tek cozumu bosanmak. Cunku sizinki evlilik degil. Esinin sana daha fazla eziyet etmesine musade etme ve lutfen artik sesin ciksin. Sen bu evlilik yurusun diye sustukca esin de azmis da azmis. Haddini asmis. Sesin susman onun totosunu kaldirmis. Artik ailenin de bazi seyleri bilmesi gerekiyor. Esyalarini bir cop cuvalina koyup esine hadi gule gule deyip gonder. Annesi de kicina kina yaksin. Annesi bu evliligi bastan istememis. Belki de ogluna dusundugu baska biri vardi. Bosanmak senin icin kurtulus olur. Bu arada bosanmak bir son degil, yeni bir baslangic.

Okurken daraldım , böyle bi adamla değil bir ömür bir hafta geçmez . Ömrünü boşa geçirme

Ben o adamın aşkından olsem o yüzüğü atardım kendine saygın mi yok tatlım ya burak şu dengesizi kendini bişey sanıyor kusura bakmasın dünyayı o yaratmadı sen köle misin seni doğuran insanı nasıl eve kabuletmez benim eşim bu saydıklarının sadece birini yapmış olsaydı şu an cocugumun babası asla olamazdı bu ne be vallahi sonuna kadar okudum okurken sinir oldum ben annemlerle ayni şehirde oturduğum halde her ay gider 5 gün kalırım eşim de gelirken annenlerde gelsin der hatta kendi teklif eder ailene saygısı olmayan bir insanla aynı evi yatağı paylaşmak çok zor nasıl katlaniorsun

Anneyi kendi evinde itekleyen kaynanadan sonrasini okumadim. Kusura bakma da bile bile lades demissin. Neyinden vazgecemedin bu adamin ve ailesinin de gelmis simdi burda konu aciyosun. Kolay söylemem bunu ama sen hak etmissin bacim.

O evde senn daha cok emegın var bırdaha kapı onune koyarsa bı kamyon tut evı bosaltttır otursun oyle. Ayrıca Yozgat lılar anladıgım kadarıyla yanı dogu lular bılırsın dugunlerını nasıl oldugunu altınlar paralar, gelın ıcın agzımız acık kalan adetler hedıyeler oluyor genelde yozgat dıyorsun ya sen hıx demıyormusun benm aılem sana naptoda cıgerı 5 kurus etmez ınsamlar oldular demedınmı? Benım annem sızın eve geldıde bı kıyaft ıcın cıngarmı cıkardı, benm annem bız hıcbısey yapmayız kolumuza cantamızı takıp gelırızmı dedı, benm babam kapı tutma adetınde aman acmazlarsa acmasınlat dıye dugun gunu gergınlıkmı cıkardıda cıgerlerı 5 kurus etmez ınsanlsr oldular deseydın. Senin aılende senın dugununu sana yıkmayıp sana destek olaydı senn en mutlu guununj batırmasalardı da hergun arasalardı deseydın.

Eşinin ailesi eşini dolduruyor bu gerçek anlamadığım eşinin neden onların dolduruslarına gelip sana laf söylüyor..işte kaynana ve kayınpeder neden sevilmez örnek olsun bu..oğulları çok kıymetli onların paylaşamıyorlar senden kıskaniyorlar..tatlım üzme sen kendini boşan demiyorum ama hemen çocuk yapma..kaynanalar ve kayınpederler yaparlar ya hadlerini bildircen bi daha yapamıycaklar ya da susup aklımda diyeceksin..üzme sen kendini

Ne kadar iyi bi babanız var sizi çok sevdiği o kadar belli ki annenizde aynı şekilde. Eşinizde olsa, sizi bu kadar seven anne babanızla aranıza girmesine izin vermeyin kimsenin. Ne demek ben yokken gelmesinler aileniz ne kadar üzülüyordur kim bilir. Ayrıca eşiniz, “annen bize karışamaz”diyene kadar işin başında kendi annesine deseymiş bize karışma diye.

Sizin kendınıze ve aılenıze hıc mı saygınız yok.uzuldum aılenıze.bellı kı ıyı ınsanlar.

Cokk uzun olmus ama yarisindan sonra okumak istemedim nisanliyken o kadar olay yasayip bide evlenmissiniz ilginc ben şok . Kendi dusen aglamaz o halde.bu kadar sacma olaya ragmen nasil evlendiniz ya

Ben de yurt dışında yaşıyorum başka da birşey yazmıyorum şuraya..

valla hepsini okudum ama gözüm şaşı oldu hiç kimseye demedim ama ilk sana söylüyorum ya boşan yada göz dağı ver boşanırım diye bu kadar da olmaz

Bunca olan seye ragmen neden evlendiniz? Her sey sevgi ask degil malesef. Evlendikten sonra anlamaniza cok uzuldum. Bi de yasiniz cok kucuk,bu yaslarda yapilan evliliklerde yasiniz ve dusunceleriniz oturunca yanlis yaptiginizi daha cok anliyorsunuz. 8 ayda boyleyseniz umarim cocuk yapmadan bu evliligi sonlandirirsiniz.Lutfen korunun,gerekiyorsa esinize soylemeden yapin,fikirleriniz tam oturmadan cocuk yapmayin. Allah yardimciniz olsun.

Baya bir kısmını okudum ama hepsini okumadım. Sen zaten en başından tavrını ortaya koyamamissin. Ben göçmenin eşimde Sinoplu bizim adetlerimizde çok ağır en basiti kinada 7,8 elbise değiştirilir ama ben esimin gücü neye yeterse onu yaptırdım o da beni hiç kırmadı yok kına kıza ait söz kıza ait bilmem ne olmadı. Bence seni en başından istememişler çocuğun zoruyla olmuş herşey siz bosansanizda eşinin ailesi gram uzulmez üzgünüm ama olan sana olmuş ve bunlara sebep sensin canim

Konu eski ama yeminle beynim basmiyor viyanada yasayan bir kadin adet de adet niye tutturur , nasil yasiyorsunuz siz bu ulkelerde yahu , hic mi gormuyorsunuz insanlarin hayatini , evden disari hic mi cikmiyorsunuz da bu sacmaliklarla hayatlarinizi mahvediyorsunuz , allah akil fikir versin cidden , bu cagda avrupanin ortasinda bu geri kalmislikla yasayabilmek buyul beceri cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…