Yeni evliyim kocamdan sogmaya basladim sinir krizleri geciriyorum yardim edin neyapmaliyim?(Konu açılış tarihi 2016)

Şimdi bacım hepsini okuyamadım ama büyük rezalet çıkaran anneni itip kakıp sonra bi tarafını yırtan kaynananın oğluyla evlenmen her şeye bile bile lades demendir. Olan olmuş artık. Sabah bi programda bağlanan kişinin anlattığı aklımda kalmış onu hatırladım. Adamlar kınaya geç gittiler diye kız tarafı düğünü nikahı iptal etmişler. Yani biraz kendinizii sevin be abi biraz önemseyin kendinizi. Siz her şeyi görmezden gelirseniz görmezden gelinirsiniz yok sayarsanız yok sayılırsınız. Kimse size teşekkür etmez..

Bile bile neden evlendin şimdi ne yapıcam diyorsun
Kendi düşen ağlamazmış, nasıl müsaade ederseniz bu kadar olaya
Yapacağın tek şey biran önce boşanmak olur

Hırs yaptım okuyayım dedim. Okudum okudum sonra bakayım ne kadar kaldı dedim maşallah yani.Hep aynı şeyleri tekrar etmişsiniz bi yerden sonra bıraktım. Dul kadın tabiri ile birlikte söylediğiniz şeyler çok kötü. Kaynanan da çok fena bir kadın ama bile bile göz yummuşsun ki aslında her şey elinde bitebilirdi. Olmamış

Eski konuymuş.

Valla çok uzun okuyamadım
Sen bunca şeye bu adamla evlendiysen
Zaten boşanmazsın

Ta en başından herşey çok net ve belliymiş.Bile bile yürümüşsünüz ateşe,ve ailenizide yürütmüşsünüz.Kınalık filan halledebilir bir şekilde ama ailemi küçük düşürüp,bu kadar rezillik çıkaran,iten kakan taraf affedilmemeli,görmezden gelinmemeliydi.

benim anlamadığım nişanlılık döneminde bunkadar sıkıntı yaşadığınız biri ile niye evlendiniz.?
nişanlılık olayı zaten " tanıyalım bir birimizi olmaz ise yollarımızı ayırırız" olayı degil mi?
bile bile evlenmek neden?

Konu 2016 konusu ama hala bu şekilde evlenen kızlar var maalesef. Sorun kayınailede değil, bu kadar sorun yaşayıp ama ne yapayım seviyorum, sakın ayrılın demeyin diyen kızda.

Destanmı yazdın güzelim, hepsini okuyanadım ama sen o kınalık olayında atacaktın yüzüğü, geçmişler ola, artık işin zor

En başından belliymiş her şey keşke kayınvalidenin hır çıkardığı gün atsaydın yüzüğü. Senin yerinde olsaydım aşkımdan gebersem de aynen iade ederdim yüzüğü, üstüne bi de kovardım. Eşin en başından arkanda olup annesini idare etmeye çalışsaymış belki bi kurtuluş olurdu, sabretmeye değerdi ama o da yok. Hakkınızda hayırlısı olsun aöa ben evliliğinizin en azındam huzurlu bi şekilde yürüyeceğini düşünmüyorum. Hata etmişsin.

Okullar da Türkçe dersi özellikle Dil Ve Anlatım dersine daha çok önem verilmeli bu nasıl bir katlediş sinirim bozuldu okurken konudan daha çok dikkatimi yazım yanlışlığı çekti okuyamadım resmen bu ne ya

2016 konusu acaba sonuç ne oldu bunca olay yaşayıp nasıl mutlu olmayı bekledin bu adamın ailenin evlenince düzeleceğini falan düşündünüz heralde hadi sizin ailece basiretiniz bağlandı etraftan da bi uyaran çıkmadı mı Perşembe’nin geleceği Çarşamba’dan belli olmuş yazamadan edemedim

O kadar soruna rağmen kayınvalide adayının anneni itip kalkmasına rağmen neden evlendin? Bu kadar ısrar neden? Bulunmaz hint kumaşımıydı bu adam kendi değerinden bu kadar ödün vermez bir kadın.
Ayrıca bu gidişle siz de artık bir DUL KADIN adayısınız. El sallayın bırakın şu kör zihniyeti yaa. Harbiden sinir bozucusunuz.dul kadınmış!
Bu tarz zihniyeti olan insanlara da hiç üzülmüyorum kusura bakmayın. Bu zamana kadar dul kadın diye diye kaç kişiyi kınadınız kim bilir.

Okumaya üşendim biri özet geçsin hanımlar
Kocası konu sahibinin ailesine hakaret edip tartışınca kapının önüne atıyormuş, çok sevdiğin ailene git diye. Bir de DUL KADIN değilmiş. İçindeki ses de evliliğin ilk zamanları tüm erkekler böyle diyormuş.

Evliliğin ilk zamanları tüm erkekler karısını kapının önüne atıyorsa korkarım benim kocam erkek değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…