Yeni evliyim kocamdan sogmaya basladim sinir krizleri geciriyorum yardim edin neyapmaliyim?(Konu açılış tarihi 2016)

Dul kadın tabiri hiç hoş bi tabir değil. Evliliği bir sekilde sona eren kadinlar da sonrasinda isterse daha once hic evlenmemis gibi gelinlik giyip dugun yapabilir karsidan da bazi talepleri olabilir. Once toplumca su igrenc tabirden kurtulmamiz lazim.

Ne Kaynanam ne Kayinbabam nisanliyken beni birkere bile arayip kizim biseye ihtiyaciniz varmi nasilsin demediler!
Bu cumleleri de sanki kendim yazmis gibi okudum. 1 aylik eviliyim ve yaklasik 20 gun once esime etegimdeki butun taslari dokup annene ve babana olan kizginligim ve kirginligim var hic bir zaman da gecmeyecek dedim. Sadece haklisin dedi. Bana yetti. O gunden sonra bi daha konuyu acip evimin huzurunu bozmadim.
Erkekler bizim gibi degiller malesef konu ozellikle aile olunca yanlis yaptin diyemiyorlar. Yapilabilecek tek sey esinle huzurunu bozacak tartismalara girme, gecmisi acma bosver anne babasi kendi ayiplariyla kalsin. Ben oyle yapiyorum. Aramiyorum sormuyorum buz gibi soğuğum kayinvalidem arayinca da soguk soguk konusup kapatiyorum 2 gundur de telefonlarini acmiyorum. Daha yeni evlisin benim gibi tek amacin evinin huzuru olsun.

Okumaya üşendim biri özet geçsin hanımlar

Bu hanım kızımıza daha isteme aşamasından itibaren söz, nişan,kına,düğün olmak üzere,oğlan tarafı hem kıza hem ailesine etmedik hakaret bırakmamışlar.buna rağmen evlenmiş şimdi de pişman olmuş.

Kina elbisesine kadar okuyabildim. Cok uzun yazmissiniz usendim valla. Soz nisan ve kina mastaflari kiz tarafina aittir bu konuda haklilar. Ama bu kadar cirkeflik ne bileyim. Her iki tarafida cirkef gordum ben.

Bile bile evlenmişsiniz ailenize değer verseydiniz böyle bir aileyle muhatap etmezdiniz.bir de annenizi ittirecek ben o kadına uçardım heralde ailenize üzüldüm sadece

5 senedir bu durumun icindeyim hic birsey degismedi cocuk yapmak icin acele etme birde haline şükür et bana hic birsey yapilmadi esim babasiyla küstü annesiyle ayrilar hersey yapilicagina söz verildi hic birsey yapilmadi kaynanamin evine gelin geldim 9.ay birlikte oturdu sonra kendine ev tuttu yeni esyalar aldi dügün desen uydurma yurdisina gelin oldum ailemde gelemedi kina bize dusmez ailen niye yapmiyor diye demedik birakmadi dugun günün salonda kaynanam yanima geldi kulagima egildi sana altin almadik emanet takican dedi o sesi hic unutmadim kapi parasina arkadasim esi durdu adami itirdiler dovmedikleri kaldi bir yatak bir dolapla gelin oldum ikisinin her yüzüne baktigimda hayallerimi hatirliyorum hic birsey istememe susmama ragmen kaynamin kotulukleri cabasi esim ise hep onu ve onun cevresini savunan biri yillar gecti hayallerim yerini bulmadi evet yenisin evlilik oturmamis ama hic birseyi unutmuyorsun unuturan esin yoksa cocuk icin hic acele etme o zaman icinden cikamiyon 1 yil sonra hamile kaldim cocugum oldu cocugum olmadan vazgecseydim diye pismanlik cekiyorum sana bosan demiyorum sabret bekle ama cocuk icinde bekle cocuk olunca düzelir diyenler yalan annesinin haksizliklarini gormeyip hep onu savunan sana sahip cikmayan erkek ne kadar düzelir ki uzun oldu kusura bakmayin

Gecdi değil
Geçti
Yapdı değil
Yaptı
...
fıstıkçı şahap ı hiç mi duymadınız?
Türkçemizi öğrenelim,
Ek alma durumunda Ünsüzlerin
yumuşaması veya sertleşmesi,
İlkokul 4 türkçe dilbilgisi konusu..
yazıyı yarısından sonra okuyamadım bıraktım.
Benim ne sözüm ne kınam ne nişanım hiçbiri olmadı,
Yüzüğü uçakta plastik bardaktan içtiğimiz şarapla taktık birbirimize.
Eşyalarımıza da eşim birikmişiyle aldı, düğünümüzü de öyle yaptı.
Kaynanam almandı, evleniyoruz diye söylediğimiz gün önümde ağladı...
birgünden birgüne de hiçbirinin lafını etmedim.
Eşinizle mutluysanız gerisi sadece dilbilgisi sorunu.

Bile bile evlenmissin. Kör göze parmak sokar gibi her sey ortadaymis. Sonradan degismemis ki kimse

Umarım birgün çocuklarımın müstakbel eşleri ve aileleri bohça denen çul çaputa benim gibi önem vermezler de, bu gereksiz ritüellere boşuna enerjimizi tüketmeyiz.
Umarım birgün, çocuklarım ve müstakbel eşleri evlenirken, yapılması gereken masrafları bizim sorumluluğumuz gibi gösterip, alınacak listesini bize dayatmaya kalkmazlar. Böylelikle bizde ebevnleri olarak maddi desteğimizi kendi iç enerjimizle onlara gösterelim.Ve yanlarında olduğumuzu; ama içlerinde olmadığımızı hissettirelim.

Dul kadından sonrasını okumadım! Büyük harflerle yazmışsınız bir de! Utanç duydum.

Insanlari yargilamak ayiplamak neden bu kadar kolay yurtdisinda buyumus ne kadar iyi türkce istiyorsunuz günlük hayatinizdada bu kadar iyi türkce konusuyorsunuzdur umarim simdi yanlis yazdigim varsa alay konusu edersiniz bende yurtdisinda yasiyorum türkiyede buyumeme ragmen cogu kez zorlaniyorum yardimci olucaniz bisey yoksa uzuntusune uzuntu eklemeyin bence

Okullar da değil okullarda olacaktı yalnız. Önem verilmeliden sonra nokta. Sinirim bozuldudan sonra nokta.
konudan daha çok dikkatimi yazım yanlışlığı çekti
Burada devrik cümle kurmuşsunuz. Konudan daha çok yazım yanlışlığı dikkatimi çekti olacaktı.

İyi mi oldu şimdi? İnsanları eleştirmeyi bırakın artık. Siz de mükemmel değilsiniz gördüğünüz gibi. Kimse de değil. Olmak zorunda da değil.

Konu sahibi 2016 hazirandan beri ne yaptı acaba? Böyle sıkıntılı evliliklerde mutlaka çocuk oluyor o yüzden kesin olmuştur bence

Okurken bile fenalık geldi Ayy ..
Siz bu adamla nasıl evlendiniz ?
Bunları göre göre evlenmişsiniz biz ne diyelim boşanmaya da niyetiniz yok sorunun çözümü belli .
Yakında hamile kaldım diye konu açarsanız şaşırmam

En azından okunabiliyor değil mi kimse noktalama işaretlerini çok önemli değilse koyma gereği duymuyor çünkü anlayabiliyoruz devrik cümle de buna dahil ama arkadaşın konusunu okurken beynim yandı konuya odaklanamadım amacım eleştirmek değil sinirlerim bozuldu okurken kimse mükemmel olmak zorunda değil ama kelimeleri en azından doğru yazmak zorunda kusura bakmayın konuyu okurken "herkez, patatez, yalnış, yanlız, vb." yazanlara şükrettim yemin ediyorum ben polemik yaratmak için yazmadım eğer vereceğiniz cevap polemik yaratacaksa yazmayın gece gece polemiğe giremem iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…