Yeni evliyim kocamdan sogmaya basladim sinir krizleri geciriyorum yardim edin neyapmaliyim?(Konu açılış tarihi 2016)

BOŞANDIM dul kadınım .Bana bişey almamasımı gerekıyo evvlenecegım kişinin.

Nişanlıma gostersem su konuyu ne der isteme söz nişan aynı akşam yapıp ben ayrı, annem ayrı karşı tarafa "lütfen bir şey almayın getirmeyin zahmet etmeyin" dedik. Bir kere annesinin ricasıyla alışverişe çıktım da bir saati zor geçirdim. Yapmak isteyen yine yapar. Onemli olan yaptırmak değil onların içlerinden gelerek yapması. Bunlara onem vermeyin siz eşinizle mutluluğunuza onun size nasıl davrandığına bakın.

Acaba ne oldu gecenin bu saatinde üşenmedim okudum üzülsem mi üzülmeden mi bilemedim sanki bile bile lades demişsin be güzelim annene o hareketten sonra kollarından tutup kapının önüne atacaktıniz bitecek ti

Ne olacak ki, anasını babasını sıfatsız koca ıcın ezdiren kadın oturmus tum bunlara goz yummaya devam ediyordur, asla hıcbısey duzelmemıstır. Artı iki cocugu vardır.

Okurken için parçalandı ,Bu kadar terbiyesiz biriyle evlendiğin için kimsenin seni durdurmamasına çok kızdım .Nişanlılıgında o kadar bırakman için kapı açılmışki hepsini kapatmıssın simdide acısını cekiyorsun.Rabbim yardım etsin eşine de Beyin versin

O kadar olayi gördükten, eşinin ailesini tanıdıktan, kayinvalidenin anneni hirpalamasindan sonra evlenerek kendi ayağına sıkmışsın. Bile bile evlenmişsin. Burdakilerin sana ne demesini bekliyorsun ki şimdi?

Hepsini okuyamadım. Ben suna takıldım paranız yoksa niye kına dügün icin kredi cekiyorsunuz ? Ayrıca kinalığı benim bildigimde kız tarafı alır. Paranız yoksa yapmasaydiniz. Ailesiyle de ayri ülkelerdeymissiniz görüşmeseydiniz. İlk hatalarında iletisimi kesecektiniz. Size çeyiz mi almadılar ? Almasınlar kendiniz alın. Niye sizin iç çamasirinizi elalem alsın ?

Eski konuymuş ama hortlamış galiba yazmadan duramiycam bu kadar şeyin üstüne evlenmeseydiniz keske

Canim ben yozgatliyim esimde yozgatli ve biz yurtdisindayiz bizim adetlerimizde nisandan sonra kizin butun masraflari erkek tarafina aittir evet dugune gelince de sadece kina kiz tarafinadir ondan sonra hersey soz den tut ev dizme nisan dugun hepsi erkek tarafinadir ailesi cimrilik yapip adetleri bahane etmis

Kayınvalidesi anasının kalundan tutup itiyor.
Hakaretler havada uçuşuyor ve gelin kızımız sevgili damat adayının şeyi altındanmis gibi vazgecemiyor. Sizce ne olmuştur? Ben söyleyeyim...
En az 2 çocuk.
Devam eden dünür kavgaları ve gelin kızımızın sessiz duruşu. Sessiz kalmalı ki dul kadın olmasın.
Allah korusun....

4 sene icinde ne degisti acaba? Keske yazsa. Insallah boşanmıştır çocuk yoktur. Ailen pırlanta gibiymiş. Sen de prensesler gibiymişsin. Ne diye evlendin be kızım? Sizin evinizde annene oyle davranan bir kadınla akraba olmamaliydin. O dakika yüzüğü atıp kovmalıydın evden.

kendi ailesi biseye elini atmayinca senin ailen hala aliyor hala dusunuyor onu goruyor ve altinda eziluyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…