Yeni evliyim kocamdan sogmaya basladim sinir krizleri geciriyorum yardim edin neyapmaliyim?(Konu açılış tarihi 2016)

Senin o dul diye yaftaladıkların bu reziiliği yaşamamak için boşanıyor. Dünyaya yaşamak huzur vermek ve almak için değil mi?
Dul olmakla da gurur diyorum iyi ki toplum baskısına rağmen boşanıp kendi dünyamı kurdum. Sen o vazgeçilmez kocana çocuk yap da mutluluk sarhoşu olun emi

Konu sahibi bu saate kadar ya boşandı yada cocuk yaptı bu adam diyemiyceğim insana umarım boşanıp kendini ve aileni kurtarmışsındır.

yani konu şaka gbi. bir insan kendini daha ne kadar değersiz görebilir bilemiyorum. nişanı nasıl atmadınız nasıl evlendiniz pes.....simdi tek çözümün boşanmak hemde çok acil çocuk olmadan. ama eminimki onada cesaret edemeyecek yıllarımızı gençligzi adam müsveddeyle heba edeceksiniz.yazik değil mi ya...annemle babamla görüşmeme karışacak adamin alnini karışlarım ben....bu kadar yazık etmeyin omrunuze

Genellikle verilen cevaplar neden evlendindin gecti artık sen istedin vs vs. yönunde. Sizi cok iyi anliyorim kac aylik evlisiniz bilmiuorum ama evliligimin ilk yili berbar betbat otesi gecti. kac kere bosanma asamasina geldik . neden . annemlere gidiyoruz gulen eden esimin yolda surati bes karis asla konusmuyo laf atiyorum guluyorum ediykrum sessiz gergin . ama her giittigimizde noyle oluyodu ve her annemlere gidisimizle kavgali gidiyoduk .bu yolda bi sey var deyip durdu . annemlerde iki gun kalmak istesem senin evin var bekar misin diye ayni cumleleri soyluyodu demek ki erkekler gercekten ayni . sonradan anladim ki ailesi dolduruyormus . esime karikoylu gozyyle baktilar dalga gecer gibi saka yaptilar e adam da geriliyo dogal olarak. bizim daha cok kavgalarimiz oldu senin ailen benim ailem yuzunden . ki bennkayinvalideme cok yakin oturuyorum 2 sokak ustundeyim . surekli ordayiz . gelin gorun ki kavga ede ede sonra konusa konusa bazi seyleri astik cok sukur haftada 1 gittigimiz haldr 1 saat boyunca yay gibi gergin olan adam artik rahat gidiyor cunku onun da ailesi alisti artik ben geri adim atmayinca. kalinca laf ettiler yine kavga ettik yine kaldim .yine alistilar artik doldurmaktan vazgectiler heralde . tabi cok buyuk kavgamiz oldu onlarin hsberi oldu bosanma asamasina geldik galiba bu yuzden doldirmuyolar yine kotu oluruz diye. sizin esinizi de tabi ki annesi dolduruyor bu kadar basit. alttan almayin kendi ailesine nasil saygi gosteriyo sizinkine de gostermesini bekleyin zaman gectikce evlilik oturdukca rahatlarsiniz diye umuyorum .Sakin ama kendinizddn bir o kadar emin olarak konisun bu konulari . biz oyle olduk ayrica ben bu surecte kayinvalideme de mesafe koydum . 2 bucuk yil savas verdim diuebilirim . tam anlamiyla rahatlamis olmasam da yine de bugunlere sukur . siz de uzaksaniz sizin icin avantaj.

Bu arada senin ialen benim ailemden cok soyle diyebilirsiniz . Nisanlilik doneminde bazi seyler yasamis olabiliriz . Hepimizin cahilligi olaylari yonetemedik diyelim . Ben onlari kapattim yeni bi sayfa actim seninle ve senin güzel ailenle. Hepinizle iyi olmak istiyorum ailenin de beni sevmesini istiyorum . Ama ayni seyi senden de nekliyorum . senin ailen benim de ailem. benim ailem seninnde ailen . o yizden ailemle gorusmeme kisitlama getirme ben zaten her gun gideyim orda kalauim diyen bir insan degilim ama sen aileni ne kadar gormek isterden bennde oyle gormek istiyoeum beni iyi anlarsin bak yeni evlendik diyebilirsin .

Kocama harflerle yazilan dul kadin mi veriyoruzdan sonrasini okumadim. Basiniza ne geldiyse mustehak.

Konuda herkes haksız. Eşinizin ailesi yapmadıkça aileniz yapmış. Keşke hiç karıştırmayıp eşinizle alsaydınız alınacakları. Ayrıca burada ballandıra ballandıra anlattığınız gibi anlatıyorsanız eşinize de ailenizin yaptıklarını adam rahatsız olmuştur.
Ve son olarak onlar adetlere uyumamaya siz de uymaya diretmişsiniz. Yurtdışında yaşadım diyorsunuz ufkunuzu da tanıştırsaydınız biraz farklı kültürlerle. Kıyafetiniz mi yok kıyafet alacaklar yok efendim çamaşır alacaklar. Gereksiz.

Yarısına kadar okuyabildim. Zaten baştan belliymuş. Armuttan elma olmasınız bekleyemezsiniz. Ailenize üzüldüm.

Ben de adetlerden pek anlayan bir insan değilim ama haklısınız. Erkek tarafından birilerinin ücreti karşılamasalar bile gelin olarak sizinle alışverişe çıkması lazımdı en azından.

Kadın 2016 da 2 gün KK'ya girmiş, sonra bi daha buralara uğramamış bile....konusuna yorum hala devam ediyor.

Kim arayıp hortalıyor bunları ya Mune

Hepsini okuyamadım kusura bakmayın. Sizde tutturmuşsunuz bohca adet diye demek istemıyorlar napıcaksın çorabı kilodu geceliği al kendi evindekileri götür bı kac parcada yenısını al daha ne zorluyorsunuz. Söz nişan kına zaten kız yapar düğün erkek tarafı yapar. Abartmışsınız gerçekten bohça dıye madem en başta sorun cıkarttılar ne diye illa evlendiniz ki balık baştan kokar adam da kendini orda belli etmiş. Daha annenizi ittirdiklerinde yüzügü atıp gitmeniz gerekıyordu ama siz hep susmuşsunuz

Bu nasıl çirkef cimri ve bencil bir aile ah yazık etmişsin kendine
Benim bu Viyana’da yaşama işine çok aklım takıldı.Allahım hikmetinden sual olunmaz ama şu damat beyin ailesi gibilere mi nasip ediyorsun Avrupa’nın en güzel şehirlerinde yaşamayı..

Bi halt yemissin bu adamla evlenmişsin. Aynı hatayı yapip bu evliligi sürdürme. Kendjne saygın yoksa ailene olsun. Ne esin ne de ailesi insanliktan nasiplerini almamislar. Armut dibine düşer; esiniz ayni annesi ve babası gibi. Ne bir eksigi ne de bir fazlası var. Ben eşek başı mıyım? Anasinin ve oglunun lafı. Kullandiklari cümleleri bile aynı. Benim ailem zamaninda seni ve sizin aileti cok rezim etti bari ben iyi davranayimda gonullerini alayim eskiyi onlara unutturayim diyeceginee bir deee onlarla gorüsmene karisiyor.
Özetle: Allah kimseyi boyle kotu insanlarla karsilastirmasin. Bu cumle size cok sey anlatiyor olmalı. Esiniz ve ailesi baskalarinin gozunde ayni bu cumlede karsilik buluyor daha fazla bir sey demeye luzum yok bence.

Evlenmeden önceki evrelerde herşey ortadaydı siz değişir sanıp göz yumduğunuz sanirim üzüldüm sizin için hiç kimse kendimizden değerli değil unutmayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…