- 14 Haziran 2016
- 1.207
- 520
- Konu Sahibi rebellefleurrr
Hayırlı sabahlar canım benim bende daha bir kaç aylık evliyim yani ocak ayında evlendim ilk zamanlar her evlilikte oluyor diyorlardı inanmıyordum sanırım doğruymuş bak ne diyeceğim sana daha 1 haftalık evliyken eşim bana hep bağırıyordu istemediğim halde ilişkide zorluyordu defalarca istemedigimi belirttiğim halde büyük küçük demeden herkesin yanında başkalarının evinde hep bağırarak konuşuyordu rezil ediyordu sonrasindada kuru bir özür bitti. Zorladığı ilişkide en sonunda dayanamamistim tahriş oldum (pisik) kolumu sıkarak tutardı yanlış hatırlamıyorsam bir kere de bogazimi sıktı ve daha 2 haftalık evliyken başlamışlardı benden altın istemeye vermedim böyle şeyler kadınlara sorulmaz biz senin gonlun olsun diye sorduk hata mi ettik vereceksin dedi vermedim çeşitli bahanbahanerle karşıma geldi yinede vermedim çünkü düğünde ki biriken para zaten verildi bariç var diye birde bilezik istemek nedir. Düğünde biriken ceyreklerle 1 bilezik yapmıştım suan halada vermiyordum geçen gecen gun eşim kayinbabamla konuşmuş babasıyla ortak iş yapıyor baba ben ....... gibi ortada kalmak istemiyorum hemde yarın bir gün ev alınacağı zaman satarız birikim olsun diye bir kamyon almak istiyorum dedi (çalıştığı işten dolayı işine de yaramyaramak zorunda.kamyona ihtiyaclari yok ama birikim sıkıştığında kullanmak ve ev alacagimizda satmak amacıyla alacak) 1995 model alacaklardı ben size bir tane bilezigimi vereyim 2000 model olsun dedim tamam dediler 28 milyar kendileri koyacak bende 1 bilezik ve 2 tanede yüzük vereceğim muhtemelen 5 milyar yapar ortaklık parasiylada geri kalanı ödenecek sana bunları dememin sebebi ise sakın verme beni nasıl zorladilar vermedim şimdi ise sadece 1 tanesini veriyorum ondada gelecegimiz için yoksa onu da vermem (omcesindede kaynimin nişanı oldu benden alıp eltime takmak için istediler di yine vermemiştim bu isteme çok oldu her defasindada vermedim ) ne olursa olsun sakın verme yoksa hazıra alirsirsa herşeyin gider hukuktada bu böyle boşanma durumunda takilanlarin hepsi kadına veriliyor. Şu 5 ay içinde çok şey yaşadık eşim sinir krizi geçirdi cama yumruk attı erkekle konusmusum gibi ailesine rezil etti evliligimin ilk günleri aglamaktan aynaya bakmaya korkar oldum neler neler yaşadım ama Şu an ise çok şükür aramız iyi geçinip gidiyoruz canım kısacası durumum seninkiyle aynı aramizdaki tek fark benim eşim pis değil de çok temiz bir yer dağınık olsaoolsa o işi yapmaz yorgunum der ama benim kalkıp yapmAmı bekler dağınık pis evi hiç sevmez kayinvalide ise sağolsun çok iyi davranır bazen değişik huyları var ama yinede kırmamaya dikkat edermerhaba herkese iyi geceler sırf kafa karışıklığımı gidermek adına üye oldum daha önce çok şeye cevap bulmuştum bu site sayesinde. 21 yaşındayım 9 nisanda 3 senelik birlikteliğimi evlilikle taçlandırdım. (yani ben öyle olacağını sandım) yaşadığım sıkıntının haddi hesabı yok daha sevgililiğimizde anlamaylıydım ama bitmek bilmeyen sevgim engel oldu hep. hiç bir şeyi güzel yaşayamadım ne sevgliliğimizi ne nişanlılığımızı ne düğün alışverişini nede evliliğimizi.. ailemi karşıma aldım güzellikle zorda olsa hallettik her şeyi. annesi cadının teki o bana her taş attığında ben ona çiçekle gittim her şeyimize karıştı onu alamam bunu yapamam çok pahalı deyip deyip durdu. aramızı açtı ve bundan hep zevk duydu. daha anlatılacak çok şey var ama neyse konuya geçiyorum. gecen hafta hamile olduğumu öğrendim 5+5im bari hamilelik haberini güzel vereyimde bunu güzel yaşayalım dedim ama ne mümkün balayına gitmedik biz eşim her şeyi kendi imkanlarıyla yaptığı için düğünde toplananları borçlara verdik tabi hiç bi borca yetmedi orası ayrı daha ilk haftada tv başına gecip keyfine baktı hep. canı istediğinde gelip öpüp okşuyodu. gecen akşam kavgalıydık yine hamilelik haberini verdim hiç bi tepkisi olmadı ben olmaz diye düşünüypdum dedi korunmadık yalan yok ama her seferinde uyarmama rağmen kendini tutamadığını söylüyordı. planlanan bi gebelik değildi yani. verdiğim müjdeli haberin müjdesini de alamadım ne yazık ki ertesi gün işten çıkıp sevdiğim tatlıdan almış. bı akşamda annemde yemekteydik iyi hoş eve geldik aşkım borcumuz harcımız çok nasıl olcak bu gebelik işi dedim hallederiz aşkım o yeter ki sağlıklı dünyaya gelsin dedi ama 40 bine yakın borcumuz var nasıl olcak doktor masrafları vs dedim nolcak bozdururuz bi bilezik dedi sanki çok varmış gibi bende kusura bakma ben daha yeni gelinim hepsini bozduralım yiyelim o zaman ya sabır dedim bu her zaman ki gibi tv izliyordu hiç bi şey demedi döndü tvye oflammaı falan umursamadı bende çıktım odadan arkamdan gelipte sorun ne demedi bile bi gittim ki uyumuş kalmış uzun oldu ama derdim büyük ben çok soğudum bu adamdan ağır geliyo artık her seyi bide bi pis bi pis anası gibi. bi öğretemedim insanlığı bunlara ben. evliliğimizin 1. ayında daha ben istemediğim halde affedersiniz istemememi umursamayarak çamaşırımı indirip keyfine baktı ondan sonra enfeksiyon kaptım yine acı ceken ben oldum. yine affettim. karnı tok olsun baska bişi istemez gecer tv basına uyur uyanır bıktım ben bunlardan iki sohbet ettiğimiz bile yok nolur yardım edin boşanmak istiyorum ben yoksa sadece bir buhran mı bu hissettiklerim..