- 1 Temmuz 2023
- 43
- 26
- 3
- 27
- Konu Sahibi oyleboyleg
-
Eee tamam.ne bileyim söylemeden.siz öyle olmasanız bile toplumda büyük bir kısım bu şekilde.ben gerçekleri bilmeden size neden laf atayım ki.öyle değilse öyle değildir yani.genel geçer durumlara göre toplum eleştirisi yaptım dedim.hangi ihtimal toplumda daha yüksekse ilk o akla gelir yani.pkuduğumu niye anlamayayım kardeşim? Benim bu mesajımdan sonra açıklamadın mı bunları? Daha okumamışım ki. Senin kafa gerçekten bozulmuş yalnızlıktan.gerçekten halediyormuşsun bu arada yalnız kalmayı.adam yerine koyup konunu öğrenmeye çalışıyor insanlar dik dik cevaplar.biz de yazmayalım bari.
Siz benim hayatımı bilmeden saçma sapan şeyler yazıyorsunuz siz bence dik cevap görmemişsiniz. Ve böyle yazacaksanız yazmayın bence. Kafası bozulan tek kişi sizsiniz. Üslup herşeydir kaliteyi gösterir fakat sizde...Eee tamam.ne bileyim söylemeden.siz öyle olmasanız bile toplumda büyük bir kısım bu şekilde.ben gerçekleri bilmeden size neden laf atayım ki.öyle değilse öyle değildir yani.genel geçer durumlara göre toplum eleştirisi yaptım dedim.hangi ihtimal toplumda daha yüksekse ilk o akla gelir yani.pkuduğumu niye anlamayayım kardeşim? Benim bu mesajımdan sonra açıklamadın mı bunları? Daha okumamışım ki. Senin kafa gerçekten bozulmuş yalnızlıktan.gerçekten halediyormuşsun bu arada yalnız kalmayı.adam yerine koyup konunu öğrenmeye çalışıyor insanlar dik dik cevaplar.biz de yazmayalım bari.
mesajından sonra açıkladım çünkü o kadar gereksiz şeyler yazmışsınız ki eve kapatıldıgımı yazmışsınız mesela ne alakaaaa benim konuşmalarımda bunu nerden gördünüz nerden bu çıkarımı yapıyorsunuz allah aşkına klavye delikanlılığı bırakın sorunlarınızı dr gidip çözün mesela psikiyatri klinikleri var gitseniz çok iyi olurSiz benim hayatımı bilmeden saçma sapan şeyler yazıyorsunuz siz bence dik cevap görmemişsiniz. Ve böyle yazacaksanız yazmayın bence. Kafası bozulan tek kişi sizsiniz. Üslup herşeydir kaliteyi gösterir fakat sizde...
Öyle değilse öyle değildir.niye delirdin kardeşim bu kadar.bana denen şey bende yoksa ben kaale bile almam.basbaya koca ayağına hayatını satmışsın, burada bana hakaret etmenin derdindesin.evet bile isteye yaptım, pişman değilim deseniz tamam ama yok öyle olduydu, yok böyle olduydu diye bahanelerin arkadasına sığınıp, doğruyu söyleyene sataşınca bütün gerçekler ortaya çıkıyor.daha doğrusu gerçekleri kabullenemiyorsunuz.ne var bunda yani ? Siz kocanızı, onun sizi sevdiğinden daha çok seviyorsunuz demek ki.kendi hayatınıza da yeterince sahip çıkmak istemiyorsunuz. ama sen de biliyorsun tabi gerçekleri.bütün kadınlar biliyor da doğruyu söyleyen böyle delirtiyor insanları.kendinizi abartılı aşk hikayeleriyle kandırmaya çalışacağınıza, hayatın gerçeklerini aklıselim bir şekilde kabullenerek yaşasanız, bir takım komplekslerle bu şekilde parlamasanız daha doğru değil mi ? Yabancı yabancıyı anca bu kadar sevebiliiyor işte.Siz benim hayatımı bilmeden saçma sapan şeyler yazıyorsunuz siz bence dik cevap görmemişsiniz. Ve böyle yazacaksanız yazmayın bence. Kafası bozulan tek kişi sizsiniz. Üslup herşeydir kaliteyi gösterir fakat sizde...
Yine yanlış alıntı yapiyorsunuz, ben bi sey demedimmesajından sonra açıkladım çünkü o kadar gereksiz şeyler yazmışsınız ki eve kapatıldıgımı yazmışsınız mesela ne alakaaaa benim konuşmalarımda bunu nerden gördünüz nerden bu çıkarımı yapıyorsunuz allah aşkına klavye delikanlılığı bırakın sorunlarınızı dr gidip çözün mesela psikiyatri klinikleri var gitseniz çok iyi olur
Ahh çok üzgünüm..Yine yanlış alıntı yapiyorsunuz, ben bi sey demedim
İnanın yazdıklarınızı artık okumuyorum gereksiz saçma sapan kurgu hayali ne varsa yazıyorsunuz çünkü size üzülüyorum sanırım hiç sevilmemişsiniz değer görmemişsiniz o yüzden dikkat çekmeye çalışıyorsunuz.. boşuna yazmayın çünkü okumuyorum kendinizi de yormamış olursunuz..Öyle değilse öyle değildir.niye delirdin kardeşim bu kadar.bana denen şey bende yoksa ben kaale bile almam.basbaya koca ayağına hayatını satmışsın, burada bana hakaret etmenin derdindesin.evet bile isteye yaptım, pişman değilim deseniz tamam ama yok öyle olduydu, yok böyle olduydu diye bahanelerin arkadasına sığınıp, doğruyu söyleyene sataşınca bütün gerçekler ortaya çıkıyor.daha doğrusu gerçekleri kabullenemiyorsunuz.ne var bunda yani ? Siz kocanızı, onun sizi sevdiğinden daha çok seviyorsunuz demek ki.kendi hayatınıza da yeterince sahip çıkmak istemiyorsunuz. ama sen de biliyorsun tabi gerçekleri.bütün kadınlar biliyor da doğruyu söyleyen böyle delirtiyor insanları.kendinizi abartılı aşk hikayeleriyle kandırmaya çalışacağınıza, hayatın gerçeklerini aklıselim bir şekilde kabullenerek yaşasanız, bir takım komplekslerle bu şekilde parlamasanız daha doğru değil mi ? Yabancı yabancıyı anca bu kadar sevebiliiyor işte.
Saçmalardan seçmeler.Siz evlenmeden önceki işinizi mi yapıyorsunuz?.Farklı bir işe mi başladınız?.yine bütün hayatını bir erkek uğruna feda eden bir hemcinsimizle mi karşı karşıyayız.maşllah tam tersi durum hiççç yaşanmıyor.erkekler kadını alıp, eski hayatına devam ediyor.hanımlar, maesef sizin aşkınız her zaman daha büyük oluyor.erkekler kadınları, kadınların sevdiği kadar sevmiyor.bu gerçeği bile bile hâlâ bu devran dönmeye devam ediyor.sen deseydin bakalım ufacık ilçeye tıkacağım seni, bilgisayardan da kendi kendine birşeylerle uğraş.kabul edecek miydi? Yapmayın şunu artik ya.
Övmeyin övmeyin. Mutlu çiftleri kıskanıyor daAysenümi kullanıcısı sanırım kendisiyle sorun yaşıyor çok iyi bir işim var eşim ve evimle sorunum yok..özgürlüğü kısıtlanacak bir kadında değilim. İki cümle okuyup nasıl bu hale geliyorlar. kendisi yazıp oynuyor nerden bu çıkarımlar yapılıyor anlamış değilim. Hesabı daha dün açtım ama kapatmayı düşünüyorum..
Kesinlikle katılıyorum bir de sade kahveKocanız keyfinize bakın ne yapacaksınız çevreyi benim en büyük keyfim evi temizledikten sonra koltuğa uzanıp Bi film izlemek.sizde bence kendi kendinize mutlu olmaya bakın eşinizle takılın
Öyle değilse öyle değildir.niye delirdin kardeşim bu kadar.bana denen şey bende yoksa ben kaale bile almam.basbaya koca ayağına hayatını satmışsın, burada bana hakaret etmenin derdindesin.evet bile isteye yaptım, pişman değilim deseniz tamam ama yok öyle olduydu, yok böyle olduydu diye bahanelerin arkadasına sığınıp, doğruyu söyleyene sataşınca bütün gerçekler ortaya çıkıyor.daha doğrusu gerçekleri kabullenemiyorsunuz.ne var bunda yani ? Siz kocanızı, onun sizi sevdiğinden daha çok seviyorsunuz demek ki.kendi hayatınıza da yeterince sahip çıkmak istemiyorsunuz. ama sen de biliyorsun tabi gerçekleri.bütün kadınlar biliyor da doğruyu söyleyen böyle delirtiyor insanları.kendinizi abartılı aşk hikayeleriyle kandırmaya çalışacağınıza, hayatın gerçeklerini aklıselim bir şekilde kabullenerek yaşasanız, bir takım komplekslerle bu şekilde parlamasanız daha doğru değil mi ? Yabancı yabancıyı anca bu kadar sevebiliiyor işte.
İnanın yazdıklarınızı artık okumuyorum gereksiz saçma sapan kurgu hayali ne varsa yazıyorsunuz çünkü size üzülüyorum sanırım hiç sevilmemişsiniz değer görmemişsiniz o yüzden dikkat çekmeye çalışıyorsunuz.. boşuna yazmayın çünkü okumuyorum kendinizi de yormamış olursunuzÖyle değilse öyle değildir.niye delirdin kardeşim bu kadar.bana denen şey bende yoksa ben kaale bile almam.basbaya koca ayağına hayatını satmışsın, burada bana hakaret etmenin derdindesin.evet bile isteye yaptım, pişman değilim deseniz tamam ama yok öyle olduydu, yok böyle olduydu diye bahanelerin arkadasına sığınıp, doğruyu söyleyene sataşınca bütün gerçekler ortaya çıkıyor.daha doğrusu gerçekleri kabullenemiyorsunuz.ne var bunda yani ? Siz kocanızı, onun sizi sevdiğinden daha çok seviyorsunuz demek ki.kendi hayatınıza da yeterince sahip çıkmak istemiyorsunuz. ama sen de biliyorsun tabi gerçekleri.bütün kadınlar biliyor da doğruyu söyleyen böyle delirtiyor insanları.kendinizi abartılı aşk hikayeleriyle kandırmaya çalışacağınıza, hayatın gerçeklerini aklıselim bir şekilde kabullenerek yaşasanız, bir takım komplekslerle bu şekilde parlamasanız daha doğru değil mi ? Yabancı yabancıyı anca bu kadar sevebiliiyor işte.
Merhaba komşularımı gördükçe sohbet ediyorum. Kendileride benimle konuşuyorlar. Her seferinde bize de bekleriz diyorum onlarda bana bize de bekleriz diyorlar orda kalıyor ne geliyorlar ne de ben gidiyorum. Klasikleşmiş bir konuşma gerçekleşiyor yani..geçen sene Aşure yaptım komşulara da dağıtayım hem tanışmışta olurum dedim o kadar şanssızım ki koca apartmanda sadece iki kişi evdeydi kapıyı açan iki komşumda çocuktuKomşuya ikram götürmek dışında komşu çocuklarını görünce maşallah ne tatlılarmış deyin veya adını sorun. Annesi de oralardaysa ufak ufak sohbet gelişebilir ama size çocuk düşünmüyor musunuz sorusu da gelebilir. Buna hazırlıklı olun. Bu şekilde asansör muhabbeti geliştireni duymuştum. Komşuların çay saatine davet edilmişti tanıdığım.
Ben sinsi sinsi ilerlerdim sanırımevliliğimin bilmem kaçıncı ayı için mevlüt yapardım. Çağırırdım komşuları. İlla birileriyle etkileşimim olurdu. Tabii şöyle de bir durum var, mevlüde sıcak bakılmıyorsa geri tepebilir.
Sitede oturuyorsam çay saatimi bahçede yapardım. Komşulardan biri varsa ikram ederdim. Muhabbet illa olur. Yanınızda yedek bardak da bulundurursanız kimse hayır demez bence.
Aşure günü yine yaklaşıyor. Bu sefer evde oldukları anda gafil avlayınMerhaba komşularımı gördükçe sohbet ediyorum. Kendileride benimle konuşuyorlar. Her seferinde bize de bekleriz diyorum onlarda bana bize de bekleriz diyorlar orda kalıyor ne geliyorlar ne de ben gidiyorum. Klasikleşmiş bir konuşma gerçekleşiyor yani..geçen sene Aşure yaptım komşulara da dağıtayım hem tanışmışta olurum dedim o kadar şanssızım ki koca apartmanda sadece iki kişi evdeydi kapıyı açan iki komşumda çocuktuanneleri evde yoktu o da öyle bir anım apartmanda yaşıyoruz keşke sitede olsaydım çardağa inip sosyalleşirdim
Yaaa bir git.her eleşirdiğimiz şeyi kıskanıyor muyuz ?sana ne oluyor.Ferhans bugünde kıskanacak bir evli kadın buldun hadi iyisin
Konu sahibi sen takılma o evli kadınları kıskanması ile forumda ünlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?