- 1 Temmuz 2023
- 43
- 26
- 3
- 27
- Konu Sahibi oyleboyleg
-
Eve yakın spor salonu,pilates/ reformer salonu vb varsa üye olun. Ders öncesi ve sonrası bir kahve eşliğinde muhabbete mutlaka kafa dengi birileri çıkar.Merhaba 14 aylık evliyim evlenmeden önce ofise gidiyordum artık evden çalışıyorum ama evim arkadaş çevreme uzakta kalıyor evlilik sebebiyle semt değiştirdim ve burda yakın arkadaşım ya da yakın akrabam yok . Komşularla sosyalleşmeyi denedim fakat kapıda selamlaşmadan ileriye gidemedik çok soğuk davranıyorlar yani anlayacağınız yeni geldiğim semtte sosyalleşemedim ve bu durum canımı sıkıyor sosyalleşmek için ne yapmalıyım sosyalleşmeyi seven biriyim sıcak kanlıyım aslında her ortama kolayca adapte oluyorum ama bu sefer olmadı yardımınıza ihtiyacım var...
Evlendigimden beri kacinci yer degisikligim oldu. Oyle cok girisken biri de sayilmam. Kendi girisimleri ile görüştüğüm komsulairm oldu. Onun haricinde en cok gorustuklerim esimin is arkadaslarinin esleri. Ama ondan da öte, bebemi bebek arabasina koyup fıtı fıtı yuruyoruz , bebe parkta oynuyor, yorulup uyuyunca kafeye geciyorum, bi kahve alıyorum, kitabimi açıyorum, miss. Sosyallesmek icin baskalarina cok ihtiyacimiz yok bence. Esimle her gun yuruyuse cilariz , her gun baska sokaklar dolasiriz kaybolur gideriz. Dedigim gibi surekli yer degistigimiz icin 2 sene kaldigimiz yerde ancak tanıyoruz surelliyeni detaylar buluyoruz. Haftasonu kahvaltiliklari sepete atip denix kenarina cikiyoruz vs vs. Kucuk yerde yasiyoruz ama egleniyoruz yine de. Oncelille kendi kendinize, sonra esinizle sosyallesmeyi ogrenin, gerisi de gelir zamanla zatenMerhaba 14 aylık evliyim evlenmeden önce ofise gidiyordum artık evden çalışıyorum ama evim arkadaş çevreme uzakta kalıyor evlilik sebebiyle semt değiştirdim ve burda yakın arkadaşım ya da yakın akrabam yok . Komşularla sosyalleşmeyi denedim fakat kapıda selamlaşmadan ileriye gidemedik çok soğuk davranıyorlar yani anlayacağınız yeni geldiğim semtte sosyalleşemedim ve bu durum canımı sıkıyor sosyalleşmek için ne yapmalıyım sosyalleşmeyi seven biriyim sıcak kanlıyım aslında her ortama kolayca adapte oluyorum ama bu sefer olmadı yardımınıza ihtiyacım var...
boşver dert etme. Belki de budur en doğrusu olanı. Belki de karşına çıkan yalandan gülümseyen o soğuk davranan insanlar özünde kötüdür. en yakın dostun eşin olsun. Bak keyfine.Merhaba 14 aylık evliyim evlenmeden önce ofise gidiyordum artık evden çalışıyorum ama evim arkadaş çevreme uzakta kalıyor evlilik sebebiyle semt değiştirdim ve burda yakın arkadaşım ya da yakın akrabam yok . Komşularla sosyalleşmeyi denedim fakat kapıda selamlaşmadan ileriye gidemedik çok soğuk davranıyorlar yani anlayacağınız yeni geldiğim semtte sosyalleşemedim ve bu durum canımı sıkıyor sosyalleşmek için ne yapmalıyım sosyalleşmeyi seven biriyim sıcak kanlıyım aslında her ortama kolayca adapte oluyorum ama bu sefer olmadı yardımınıza ihtiyacım var...
‘Gelin gelmek gelin gitmek’ diyen birine ben de soğuk davranırdım şahsenşaka bir yana sadece semt değiştirdiyseniz arkadaşlarınız o kadar da uzakta değil anladığım kadarıyla hala onlarla görüşmeye devam edemiyor mus
Afafagsag sadece derdimi tam anlatmaya çalışmak istedim ama komik olmuş. Tabiki de görüşüyorum ama evim toplu taşımaya biraz uzakta kalıyor dışarda görüşüyoruz nadiren evimde ağırlıyorum benim istediğim şey hafta içi de arada bir kahve içebileceğim yürüyüşe çıkabileceğim bir arkadaşım olsun‘Gelin gelmek gelin gitmek’ diyen birine ben de soğuk davranırdım şahsenşaka bir yana sadece semt değiştirdiyseniz arkadaşlarınız o kadar da uzakta değil anladığım kadarıyla hala onlarla görüşmeye devam edemiyor musunuz?
Çalışıyorum, spor salonu fikri mantıklı ama sporu çok sevmiyorum sadece yürüyüş seviyorumÇalışmıyorsanız işe girin veya spora yazılın. Bunlar olmadı yürüyüşe çıkın, elinize termosu alın kapının önüne çıkın oturun illaki gelen olur. Eşiniz işten geldiğinde el ele yürüyüşe çıkın istediğiniz bir konuda kursa da yazilabilirsiniz baya seçenek var aslında sosyalleşmek için
Her akşam sekizde yürüyüle çıkıyorum. Çocuk parkında mıla da veriyorum ama inanın hayatımın hiç bir noktasında bu kadar zorlanmadım bu sene kursa yazılmayı düşünüyorum belediyenin dil kurslarına başka şekilde olmayacak sanırımÇalışmıyorsanız işe girin veya spora yazılın. Bunlar olmadı yürüyüşe çıkın, elinize termosu alın kapının önüne çıkın oturun illaki gelen olur. Eşiniz işten geldiğinde el ele yürüyüşe çıkın istediğiniz bir konuda kursa da yazilabilirsiniz baya seçenek var aslında sosyalleşmek için
En yakın dostum ilk olarak eşim. Ama eskiden arkadaşlarıma daha yakındım akşam içtiğimiz kahveleri özlüyorum aynı ortamı yakalamak istiyorum. Not eski dostlarımla hala görüşüyoruz sadece evim toplu taşıma ters, haliyle uzağımda eskisi kadar sık görüşmeler olmuyor ama sürekli mesajlaşıyoruz..boşver dert etme. Belki de budur en doğrusu olanı. Belki de karşına çıkan yalandan gülümseyen o soğuk davranan insanlar özünde kötüdür. en yakın dostun eşin olsun. Bak keyfine.
Komşuluk yok artık.o durumu aklınızdan çıkartın.en son komşuluğu 10,12 yaşında görmüştüm ben.hiçbir şey iş gibi olmuyor.çalışmasam kafayı yerim valla.Merhaba 14 aylık evliyim evlenmeden önce ofise gidiyordum artık evden çalışıyorum ama evim arkadaş çevreme uzakta kalıyor evlilik sebebiyle semt değiştirdim ve burda yakın arkadaşım ya da yakın akrabam yok . Komşularla sosyalleşmeyi denedim fakat kapıda selamlaşmadan ileriye gidemedik çok soğuk davranıyorlar yani anlayacağınız yeni geldiğim semtte sosyalleşemedim ve bu durum canımı sıkıyor sosyalleşmek için ne yapmalıyım sosyalleşmeyi seven biriyim sıcak kanlıyım aslında her ortama kolayca adapte oluyorum ama bu sefer olmadı yardımınıza ihtiyacım var...
Kendimi eve kapatmak istemiyorum aslında evde oldukça temizlikle kafayı bozuyorumKocanız keyfinize bakın ne yapacaksınız çevreyi benim en büyük keyfim evi temizledikten sonra koltuğa uzanıp Bi film izlemek.sizde bence kendi kendinize mutlu olmaya bakın eşinizle takılın
Evet haklısınız evlenmeden önce yaşadığım apartman annemlerin 30 yıllık arkadaşlarının olduğu apartmandı komşuluğumuz çok çok güzeldi aile gibiydik sanırım onu arıyorum..Komşuluk yok artık.o durumu aklınızdan çıkartın.en son komşuluğu 10,12 yaşında görmüştüm ben.hiçbir şey iş gibi olmuyor.çalışmasam kafayı yerim valla.
iş bulma imkanı yok mu ?Evet haklısınız evlenmeden önce yaşadığım apartman annemlerin 30 yıllık arkadaşlarının olduğu apartmandı komşuluğumuz çok çok güzeldi aile gibiydik sanırım onu arıyorum..
Zaten eşim en yakın dostum o olmasa kafayı yerim. Bizde sık sık yürüyüş yapıyoruz , yeni yerler keşfediyoruz.. sanırım evlenmeden önce yaşadığım apartmandaki komşuluğu özlüyorum.. komşuluğun bittiğini kabullenmem gerekecek..Evlendigimden beri kacinci yer degisikligim oldu. Oyle cok girisken biri de sayilmam. Kendi girisimleri ile görüştüğüm komsulairm oldu. Onun haricinde en cok gorustuklerim esimin is arkadaslarinin esleri. Ama ondan da öte, bebemi bebek arabasina koyup fıtı fıtı yuruyoruz , bebe parkta oynuyor, yorulup uyuyunca kafeye geciyorum, bi kahve alıyorum, kitabimi açıyorum, miss. Sosyallesmek icin baskalarina cok ihtiyacimiz yok bence. Esimle her gun yuruyuse cilariz , her gun baska sokaklar dolasiriz kaybolur gideriz. Dedigim gibi surekli yer degistigimiz icin 2 sene kaldigimiz yerde ancak tanıyoruz surelliyeni detaylar buluyoruz. Haftasonu kahvaltiliklari sepete atip denix kenarina cikiyoruz vs vs. Kucuk yerde yasiyoruz ama egleniyoruz yine de. Oncelille kendi kendinize, sonra esinizle sosyallesmeyi ogrenin, gerisi de gelir zamanla zaten
Çalışıyorum zaten ama evden çalışıyorumiş bulma imkanı yok mu ?
Evet inanılmaz haklısınız.. bazı insanlar asosyallikten keyif alır bazısı sosyal olmaktan keyif alır.ben sosyalleşmeyi arkadaşlık kurmayı çok seviyorum evimde arkadaşlarımla kahve içmek benim için paha biçilemez bir mutluluk. Merak etmeyin yakın arkadaşlarımda var:) gelen yorumlar yok yakın arkadaşın mı yok,yok kocanla gez gibi yorumlar çok gereksiz zaten kocamla geziyorum ya da yakın arkadaşlarımla belirli aralıklarla görüşüyorum. Benim istediğim yürüyüşe çıktığımda eşlik edecek evime daha yakın arkadaşlarımın olması. geçen sene de kurslara yazılmayı düşünmüştüm ama zamanını kaçırmıştım şimdi gerekirse özel dil kurslarına ya da hobi kurslarına yazılmayı düşünüyorum.:) yorumunuz için teşekkür ederim, içimdeki hisleri ifade etmişsinizKadın sosyalleşmek için fikir istiyor, boşver napıcan sosyalliği gibi bi fikir vermek ne kadar akla yatkın arkadaşlar mesela?Yani herkesin bi yapısı, hayat tarzı, keyif aldığı şeyler var. Bu ara iyice moda oldu burada (gerçek hayatta zaten gırla), evlenmek istiyorum diyo biri, evlenip napıcan? Zayıflamak istiyorum diyo başka biri, boşver balık et iyidir?
Insanları fikri, isteği yanlış gibi ikna etmeye çalışmasak da yardımcı olsak mesela bildiğimiz kadarıyla
Konu sahibi, bulunduğunuz yerde belediyenin, halk eğitimin kursları, etkinlik merkezleri falan var mı? Oralar baya aktif oluyor.
Spor salonuna gitmeyi sevmiyorsanız başka kurslar güzel olabilir, hobi atölyelerinin falan keyifli bi ortamı olabiliyor, deneyin bence.
Komsuculuk olayını ben pek sevmiyorum, çat kapı işine dönme ihtimali yüksek olduğundan özel alanıma müdahale gibi geliyor, siz seviyormuşsunuz ama soğuk yaptılarsa boşverin derim, dışarda sosyalleşmek sınırları korumak adına daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?