• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliyim gelin geldiğim ilçede sosyalleşemiyorum

Aşure günü yine yaklaşıyor. Bu sefer evde oldukları anda gafil avlayın 😄

Hem çocukların oynayabileceği hem de sizin vakit geçirebileceğiniz bir yer var ise komşulara siz teklif etseniz? Onlar için de değişiklik olur. Hoşlarına giderse size yürüyüş için eşlik edebilirler de.

Olmadı kurslardan arkadaş edineceksiniz. Etkileşimin olduğu kursları öneririm. Mesela bilişim biraz sıkıntılı oluyor ama sanat ve yeme içme bayağı hareketli. Dil de fena değil ayrıca.
Pastacılı ya da dil kursu düşünüyorum 😀😅

İnanın yazdıklarınızı artık okumuyorum gereksiz saçma sapan kurgu hayali ne varsa yazıyorsunuz çünkü size üzülüyorum sanırım hiç sevilmemişsiniz değer görmemişsiniz o yüzden dikkat çekmeye çalışıyorsunuz.. boşuna yazmayın çünkü okumuyorum kendinizi de yormamış olursunuz

Merhaba komşularımı gördükçe sohbet ediyorum. Kendileride benimle konuşuyorlar. Her seferinde bize de bekleriz diyorum onlarda bana bize de bekleriz diyorlar orda kalıyor ne geliyorlar ne de ben gidiyorum. Klasikleşmiş bir konuşma gerçekleşiyor yani..geçen sene Aşure yaptım komşulara da dağıtayım hem tanışmışta olurum dedim o kadar şanssızım ki koca apartmanda sadece iki kişi evdeydi kapıyı açan iki komşumda çocuktu 😅😅 anneleri evde yoktu o da öyle bir anım😅 apartmanda yaşıyoruz keşke sitede olsaydım çardağa inip sosyalleşirdim 😅😏
Pılını pırtını toplayıp, bir erkekle yaşamak için hayatını feda etmişsin, sevilmemişsin diyorsun.sen aynısını de bakalım, o seni çok seven eşin kabul.edecek mi 😀 ne gereksi romantikler gördük burada.aman da çok seviliyormuş da değer gorüyormuşmuş da.ertesi günkü konusu kocam üzerime yürüdü, kocam beni dolandırmaya çalıştı, kocam bana hakaret etti.erkekler kimsegi sevmez sevmez.kendi kendinize gelin güvey olup millete de hava atmaya çalışıyorsunuz.bu devirde herkes sadece gerçekten parayı sever.10 yaşında çocuk gibi sevgi pıtırcığı gibi geziyorsunuz.

Yorum yapmayı çok isterdim ama kendisine söz hakkı doğmasın diye yapamıyorum 😅 çok tatlısınız 😅😅
Bence tatlı ve nahif birisiniz, öyle bi enerji alıyorum, aklı başında üyelerin güzel yorumları size yol gösterici olacaktır.
Ferhans ya da Aysenimi (aynı kişi, zamanla tanırsınız:KK53:) yine alakasız bi yerden hayata ve insanlığa olan kinini kustu, çöpü döktü, rahatladı. Konunuza yazmasını engelleyebilirsiniz.

Eee tamam.ne bileyim söylemeden.siz öyle olmasanız bile toplumda büyük bir kısım bu şekilde.ben gerçekleri bilmeden size neden laf atayım ki.öyle değilse öyle değildir yani.genel geçer durumlara göre toplum eleştirisi yaptım dedim.hangi ihtimal toplumda daha yüksekse ilk o akla gelir yani.pkuduğumu niye anlamayayım kardeşim? Benim bu mesajımdan sonra açıklamadın mı bunları? Daha okumamışım ki. Senin kafa gerçekten bozulmuş yalnızlıktan.gerçekten halediyormuşsun bu arada yalnız kalmayı.adam yerine koyup konunu öğrenmeye çalışıyor insanlar dik dik cevaplar.biz de yazmayalım bari.
Eee tamam.ne bileyim söylemeden.siz öyle olmasanız bile toplumda büyük bir kısım bu şekilde.ben gerçekleri bilmeden size neden laf atayım ki.öyle değilse öyle değildir yani.genel geçer durumlara göre toplum eleştirisi yaptım dedim.hangi ihtimal toplumda daha yüksekse ilk o akla gelir yani.pkuduğumu niye anlamayayım kardeşim? Benim bu mesajımdan sonra açıklamadın mı bunları? Daha okumamışım ki. Senin kafa gerçekten bozulmuş yalnızlıktan.gerçekten halediyormuşsun bu arada yalnız kalmayı.adam yerine koyup konunu öğrenmeye çalışıyor insanlar dik dik cevaplar.biz de yazmayalım bari.
Canııım çok üzgünüm ama seni
engelliyorum. Foruma dün üye olduğun için bu özelliği bilmiyordum.. kudur diye anlatıyorum hazır ol.. eşimde bende yüksek lisan mezunu kendini geliştirmiş etrafımızca çok sevilen insanlarız birbirimizi aşıııırı derecede seviyoruz.. her türlü imkanımız var senin minnak beynine gelemez sen fitne fasatlıkla uğraştığın için beyinin çok gelişmemiş anlıyorum ama işte her türlü imkan artık hayal et😅😅 öyle birbirimizi seviyoruz on sene çıktık hiç birbirimizi incitmedik incitmeyiz sende kuduuur. Hiç sevilmemişsin insanların mutluluğu gözüne batıyor çok üzülüyorum sana elinden klavyen alınsa bir hiçsin dışarı çıkıp iki kelime edemeyecek tip burda millete salça oluyorsun azıcık kendini geliştirecek şeyler yap kitap oku mesela kişsel gelişim videoları izle ama yapmayacaksın biliyorum son olarak bebeğiiiiim cahille sohbeti kestim hadi otur ağla hüüüüüüüüüğğğğğğ

Bence tatlı ve nahif birisiniz, öyle bi enerji alıyorum, aklı başında üyelerin güzel yorumları size yol gösterici olacaktır.
Ferhans ya da Aysenimi (aynı kişi, zamanla tanırsınız:KK53:) yine alakasız bi yerden hayata ve insanlığa olan kinini kustu, çöpü döktü, rahatladı. Konunuza yazmasını engelleyebilirsiniz.
Evet engelledim çok iyi oldu..

Canııım çok üzgünüm ama seni
engelliyorum. Foruma dün üye olduğun için bu özelliği bilmiyordum.. kudur diye anlatıyorum hazır ol.. eşimde bende yüksek lisan mezunu kendini geliştirmiş etrafımızca çok sevilen insanlarız birbirimizi aşıııırı derecede seviyoruz.. her türlü imkanımız var senin minnak beynine gelemez sen fitne fasatlıkla uğraştığın için beyinin çok gelişmemiş anlıyorum ama işte her türlü imkan artık hayal et😅😅 öyle birbirimizi seviyoruz on sene çıktık hiç birbirimizi incitmedik incitmeyiz sende kuduuur. Hiç sevilmemişsin insanların mutluluğu gözüne batıyor çok üzülüyorum sana elinden klavyen alınsa bir hiçsin dışarı çıkıp iki kelime edemeyecek tip burda millete salça oluyorsun azıcık kendini geliştirecek şeyler yap kitap oku mesela kişsel gelişim videoları izle ama yapmayacaksın biliyorum son olarak bebeğiiiiim cahille sohbeti kestim hadi otur ağla hüüüüüüüüüğğğğğğ
Bence sen de fazla abartma, polemik yuzunden ceza alip banlanabilirsin :KK53:

Kotu haber ben o aa olmaz erkek yapmaz dediği kesimdeyim esim 1 günde tüm hayatını bırakıp eşyalarını bile alamadan yanıma tasindi ayni seyi firsatim olsa 1 dk dusunmeden yapardim konu bu degil demekki neymiş olmaz dedikleri oluyormuş insan bilmedi şeyi konuşup durmamaliymis

Bu arada komsuculuk bana göre değil tam tersi sık sık görüşmeye başlayan bir grup varsa ben ortamdan kaçıyorum sırf aynı binada diye kimse ile görüşmedim gorusemem zamanla iletişim artar ortam gelişirse ne ala ama zorlamam zorlayana da daha da mesafe koyarım
Eski komşuluk örneğini de biliyorum yeniler bin kat iyi ya, aile ayağına kırt türlü entrika dönüyor
Bence her ilişkide mesafe olmalı.. komşu dediysekte çat diye zile basmamalı tabiki sınırları ihlal edecek insanlarla da görüşmeyi asla istemem 😅 kız kafam karıştı iyice çorba oldu 😅

Bence sen de fazla abartma, polemik yuzunden ceza alip banlanabilirsin :KK53:
Sabahtan beri yazdığı şeylere o kadar sinir oldum ki şimdi susar dedim daha yazmaz dedim hala yazıyor neyseki engelleme özelliği varmış ama çok rahatladım yaaa inş bana ceza vermezler ama verirselerde rahatladım.. ayrıca ona ceza versinler neler neler yazdı🤷‍♀️😅

Bu arada Sizde çok tatlış birisiniz. Enerjiniz çok güzel. 🧡🧡

Sabahtan beri yazdığı şeylere o kadar sinir oldum ki şimdi susar dedim daha yazmaz dedim hala yazıyor neyseki engelleme özelliği varmış ama çok rahatladım yaaa inş bana ceza vermezler ama verirselerde rahatladım.. ayrıca ona ceza versinler neler neler yazdı🤷‍♀️😅
Ben şikayet ettim onu zaten, yönetim hakediyosa verir cezasını, banlanır muhtemelen ama sen de boşver artık :KK53: Seni şikayet eden olursa sen de polemiğe girdiğin için ceza alırsın 🥲
Bu arada, arada kaynamasın, dans kurslarını değerlendir derim mutlaka, spor salonlarında var kadınlara özel, bi sürü kadın, birilerini bulursun :KK53:

Ben şikayet ettim onu zaten, yönetim hakediyosa verir cezasını, banlanır muhtemelen ama sen de boşver artık :KK53: Seni şikayet eden olursa sen de polemiğe girdiğin için ceza alırsın 🥲
Bu arada, arada kaynamasın, dans kurslarını değerlendir derim mutlaka, spor salonlarında var kadınlara özel, bi sürü kadın, birilerini bulursun :KK53:
O değilde bu forumu inşallah çözerim 😅😅

Bu arada komsuculuk bana göre değil tam tersi sık sık görüşmeye başlayan bir grup varsa ben ortamdan kaçıyorum sırf aynı binada diye kimse ile görüşmedim gorusemem zamanla iletişim artar ortam gelişirse ne ala ama zorlamam zorlayana da daha da mesafe koyarım
Eski komşuluk örneğini de biliyorum yeniler bin kat iyi ya, aile ayağına kırt türlü entrika dönüyor
Ben de sevmiyorum ya 🥲 Evim benim için tamamen bi özel alan, çat kapı gelinmesini, selam selam'dan öte bi samimiyeti sevmiyorum aynı apartman içinde. Ailemin apartmanında komşularımız çok iyi insanlar, 19-20 senedir tanıyoruz, arada bayramda gidilir gelinir, bazen kahveye çağırır annem veya gider, bunlara okey ama o çat kapı samimiyeti falan hiç sevmem. Kendim de evlenip taşındığım apartmanda selam vermekten öteye gitmemesi için çok dikkat ettim, karşı komşu samimi olmaya çalıştı ama önünü kestim, hiç istemedim, belki benimki yanlıştır, bilemiyorum ama aşırı sosyal biri olsam da bu konuda böyleyim 🥲

Ben de sevmiyorum ya 🥲 Evim benim için tamamen bi özel alan, çat kapı gelinmesini, selam selam'dan öte bi samimiyeti sevmiyorum aynı apartman içinde. Ailemin apartmanında komşularımız çok iyi insanlar, 19-20 senedir tanıyoruz, arada bayramda gidilir gelinir, bazen kahveye çağırır annem veya gider, bunlara okey ama o çat kapı samimiyeti falan hiç sevmem. Kendim de evlenip taşındığım apartmanda selam vermekten öteye gitmemesi için çok dikkat ettim, karşı komşu samimi olmaya çalıştı ama önünü kestim, hiç istemedim, belki benimki yanlıştır, bilemiyorum ama aşırı sosyal biri olsam da bu konuda böyleyim 🥲
Çat kapıya bende çok karşıyım o sınır ihlali oluyor ama insanların birbirini tanıması hoşuma gidiyor

En yakın dostum ilk olarak eşim. Ama eskiden arkadaşlarıma daha yakındım akşam içtiğimiz kahveleri özlüyorum aynı ortamı yakalamak istiyorum. Not eski dostlarımla hala görüşüyoruz sadece evim toplu taşıma ters, haliyle uzağımda eskisi kadar sık görüşmeler olmuyor ama sürekli mesajlaşıyoruz..
evet zaten eski dostluklar bambaşka.. şimdi yeni tanımak istediğimiz insanlar bir tuhaf.. belki de biraz zamana yaymanız gerekiyor. Bu durumun aksine, her zaman selam verin. Mutlaka sizinle aynı auroya sahip olan dostluklar sizi bulacaktır..

Eşle problem olmaması yapılan hareketi eleştirmemi engellemez ki.neden ülkemizde hiç tersi olmuyor diyorum.illa ana konuya yüzdeyüz bağlı olmak gerekmiyor ki.konu konuyu açabiliyor.ben de bunun üzerinden toplum eleştirisi yapıyorum.genelliyorum evet.tası tarağı topla gel deyince gelmiyor demek ki erkekler. gelen var mı?. Demek ki yetmiyor o çok değerli eşlerinin hayatlarında olması.başka açıklaması var mı? Kadın gelmezse ilişki bitiyor ya da uzaktan uzağa olduğu kadar devam ediyor.
Şundan eleştiremezsin kadın bundan yakınmamış. Konu bu değil çünkü
Banlanacak şekilde konuyu çeviriyorsun her defasında

Back