Yeni evliyim ev işlerine aşılamadım fikir verir misiniz

Evet ama yine ben kötü oldum . İnan bi toz bile almamışlar . Neymiş annenle sen bana sormadan bişeylerin yerini değiştiriyorsunuz dedim diye sokaklarda bağırdı çağırdı bana anasına ispiyonladı . Annesi herşeye müdahil evimde şu şurda dursun bu burda dursun şunu kaldır şunu al . Evinden halı getirmiş ben mutfak halımı beğenmiyordum bana sormadan onu sermişler ben sinirlenince bana hasta muamelesi yapılıyor ama

Veriyorum hem de hepsini

Çünkü kaynanam sürekli laf çarptı ben de utandım . Yani siz beni ne kadar tanıyorsunuz da düşünce yapımı tahlil ediyorsunuz

İcinzden ayni fikirde olmasaniz utanmazdiniz. Calişiyor da olsaniz içinizde ev kadini var ve bu belli oluyor işte.

Ben calişmiyorum ev işini sizin kadar mesele etmedim 8 bucuk yildir evliligmizde. Yardimci almaktan da utanmam ki eşim tüm ev işini bana kitlemeye kalksa calismyan biri olarak yine de alirdim yardimci.
Kaldi ki siz calisiyorsunuz ve tek gun izniniz var. Tek gunluk iznim olsa eşim ev işini bölüşse bile yine de yardimci alirdim birlikte daha cok vakit gecirebilmek icin.

Son düzenleme:
Eşiniz ne yaşıyor o zaman her şeye ortak olursun derken? İkinizde çalışıyorsunuz ikiniz de maaşınızı eve harcıyorsunuz ama ev işi sadece siz de yok artık. Arkadaşlarının eşini örnek vermesi sizi ilgilendirmez ayrıca. O ev ikinizinse ikiniz de ev işi yapacaksınız. Ama bu erkekler kendilerini hep bir halt sanıyorlar sanki onlar efendimiz kadınlar da köleleri

Kaynanam geldi herşeyims karıştı iki haftadır neymiş hergün yeni yemek olacakmış
Yahu esnaf lokantası mi isletiyorsunuz ki her gün yeni bir cesit çıksın.
E bir gün önceden kalan çöpe mi gidecek ?
2 çalışan insan sonuçta..
Senin KV'en aranıyor,fazla aranmasin.
Çok aranirsa bulur muhtemelen.

Calisip, tum gelirini kocanin eline sayiyorsan kendini akilli sanma. Bir nevi kolesin, ev hanimi diye kucumsediklerin haftada 3 yardimci aliyor, cepte para kayniyor. Calisiyorum sartlar esit, yardim edeceksin de... Pasa pasa yardim edecek, sen cik madem ev islerini sen yap de. Taviz verme

Valla eşim izin verse ben gelirdim temizliğe 4 saatte mutfak dolaplarına kadar dip köşe temizlerdim hatta 2 saat te de size mis gibi yemekler yapardım çalışmayı özledim ya

Sen bu anlattığında ciddi misin ? Okumuş etmiş atanmış kişilerin kendilerini bu kadar ezdirmelerini okudukça hem üzülüyorum hem midem bulanıyor. Boşuna okumuşsun sen. bir laf bile edemeyeceksen cevap veremeyeceksen sen niye okudun ? Ayy Allahım böyle evlat verme
Bi diyor insallah alışırım
Bence de alışırsın. Bu konu boşuna açılmış.

Haftada bir yardımcı gelebilirse derdiniz kalmaz. Biz güvenilir birini bulursak bizim de haftada bir yardımcı gelecek evimize.
Biz iş bölümü yapıyoruz. Yemek bende. Çamaşır yıka kurut, balkon, pazar alışverişi yapma yerleştirme eşimde. Robot supurmeyi hallediyor, evde dekoratif obje yok. Robottan sonra buhar makinesine tutuyorum. Banyo, tuvalet eşimde. Şuan böyle idare ediyoruz ama biz ev işi sevmiyoruz. Bence çalışan kişiler yardımcıya para ayirmamalilar güvenilir birini bulsam hiçbir şey yapmam keyfime bakarım

Eşiniz ne iş yapıyor? Siz nöbet usulü mü çalışıyorsunuz? Buna göre cevap değişir.
Nöbet usulü çalışan kişinin iş yapmaya daha çok zamanı olur,hep gündüzlü çalışan kişiye göre tabii. Mesela karşı komşum hemşire, bazen bütün gün evdedir. O zamanlarda gayet iş yapılabilir. Eşiniz sizden erken geldiği günler yemeği yapabilir veya evi süpürüp silebilir. Beraber yapmazsanız iş bitmez evde.

Amaaannn bir robot süpürge bir çamaşır kurutma makinesi görür isini. Para kazanıyorsun bir abla ile anlaş çok zor değil. Ben öğretmenim ctesi pazar tatil ctesi kendim yapıp pazar boş geçirebiliyorum ama bir tek pazar çalışmayıp yetişmez bence çok üzme canını hepimiz öyleydik ilk evlendigimizde

Haftada bir yardımcı alın. Siz de boylelikle sadece yemek yapmiş olursunuz.

Hayır 8-17 hergün çalışıyorum bazen iki hafta da bir denk gelirse 16-08 çakışıp bir gün of yapıyorum

Hayır 8-17 hergün çalışıyorum bazen iki hafta da bir denk gelirse 16-08 çakışıp bir gün of yapıyorum
Anladım,peki eşiniz de hep sizin gibi mi çalışıyor? Hiç bir işe el sürmüyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…