Dyson yok kurutma makinesi yok robot yok düdüklü tencerem yok maalesef eksiklerim çok bu nedenle de çok vaktim gidiyor
[/QU
Dyson yok kurutma makinesi yok robot yok düdüklü tencerem yok maalesef eksiklerim çok bu nedenle de çok vaktim gidiyor
Açıkçası bunları çeyiz diye alıp koymak cidden çok gereksiz boşverin zamanla alırsınız. Bizde düğünden önce delirip ev kredisine girdiğimiz için masası olan sandalyesi olmayan 0 aydinlatmali halisiz evimizde yaşamıştık 6 ay falan misafir almadan eve
Zamanla sizi en çok yoran işleri bulacaksiniz, sonra bunda sizi en çok ne rahatlatır ona bakacaksiniz. Biz öyle yaptık; benj çeyiz setimle olan süpürgeyi yalnızca haftada 2 açmak bile yoruyordu mesela aşırı haftanın her günü tutamıyorum dyson aldım baya bir harcamadan kısıp o dönem. Esim eski süpürgeyi bir kere calistirmamistir ancak dikey supurgeyi akşam yemekten sonra bile mutfağa tutar. Robot süpürge ise evi sürekli nizamda tutsun diye aldım çünkü robot vezifgi için el ayak altına attığımız şeyleri de her sabah kaldırıp evden çıkıyoruz. Kurutma Ankara ayazında camasirlar günlerce kurumadigi için misaifr odasında almıştik evliliğin 1. Yılı bitmişti.
Kulaklık takip sevdiğim diziyi dinlerken is gaomaj beni çok hızlandırıyor iş yaptığım günlerde yemek yapmamak / dışardan söylemek rahatlatıyor. Eve birini almıyorum ben meslea yardıma kadına ayıracagim bütçeyi tamamen beni kolaylaştıracak elektroniğe ayırdım.