yeni evliyim eşimin ailesine alışmakta zorlanıyorum

Yardım etmek kötü bişey değil insanlar bırakın da sizden bir bardak su istesin. Sizin dışınızda 2 gelin daha varmış. Siz aile apartmanında oturmayı kabullenmişsiniz ozaman ayrı evde oturacaktınız geç olmadan ayrılın ordan yada nasıl uygun görüyosanız öyle yapın fakat diğer gelinleri etrafında pervaneyken senin kalın kalın çizgiler çekmen onların farklı düşünmelerine neden oluyor. Seni daha büyük problemler bekliyor hazır olmalısın buna.

Zaten aile apartmaninda oturmamis diger iki gelin oturuyomus o kismi atlamissiniz. Yardim etmek degil resmen hizmet ettirmek istiyor kayin aile

Zaten aile apartmaninda oturmamis diger iki gelin oturuyomus o kismi atlamissiniz. Yardim etmek degil resmen hizmet ettirmek istiyor kayin aile
Atlamış olabilirim evet teşekür ederim, ben farklı bir aile de büyüdüm aile kavramı çok farklı bizim ,hızmet ettirmek işgence etmek çok farklı ama birinden bir bardak su istemek gelinine nazı geçmesi farklı bir şey. Büyükleri ayağımıza getirecek halimiz yok , ne yapmak lazım yani? misal veriyorum su istedi kalkıp kendiniz mi alın diyelim? Böyle saygısız bir aile ortamında ben büyütülmedim. Saygıda kusur etmem tam tersine değerim biliniyorsa elimden geleni yaparım yapıyorumda o yüzden de dillerinden düşmiyorum mesela kayınvalidemin ve kayınpederimin. Hiç uzağa gitmicem daha geçen gün eltimden kaynpedrim bişey istedi mutfağa daha yakın olduğu için kendisi kıyameti koparttı hasta yatağında birine bağırdı. Böyle olaylar çok mide bulandırıcı ve son derece saygısızca bir durum. Bunların hepsi sadece birer örnekler herkesin yaşantısı da farklı. Değer görürsen değer verirsin hepsi bu

O kendi ailesinden bahsetmis bir bardak su istemediler diye kayinvalidem su istesin vermem dememis ki. Zaten istekleri daha buyuk yemek yapmayip surekli gelinlerine yaptirmak gibi misafiri bile konu sahibinin evinde agirlamaya calisiyor kendi gittigi gibi kendi evine cagirmasi lazim. Bence konuyu tekrar bastan okuyun konu sahibine hak verirsiniz diye dusunuyorum. Hak vermezsenizde sizin dusunceniz saygi duyarim.

Tabi ki aşırıya kaçarsa insan biyerde dur der o ayrı bir konu ,hak veriyorum elbette bende bir kadınım sonuçta anlıyorum.. başta nasıl başlarsa öyle gider ilişkiler çok mıç mıç olmamaya özen göstermek lazım sonra suyu çıkıyor işte..

siz konuyu baştan tekrar okuyun hanımefendi ben insanlar benden bir bardak su isteyemez diye bir şey demedim ailemi örnek verdim. aile apartmanında da oturmuyorum oraya gittiğimde servislerini yaparım bana geldiklerinde de aynı şekilde hizmette kusur etmem benim derdim daha farklı siz tam anlayamamışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…