Kocasında is varParaları nasıl aldınız ya helal olsun
Benim evimde olmaz ki annemler kendi evlerinde sizi ağırladılar neden benim evimde olsun diyeceksiniz.Gördüğüm kadarı ile düğün günü de söylenecek her şeyi söylemişsiniz.Bunu yapan her zaman dik durur.BOşverin yapmak istemediğiniz hiç bir şeyi yapmayın takılmayında.Sizde istedikleri ne olabilir bilmiyorum bir bahane ile yapmayın.çizgimi koruyorum ama onların hiçbir şey tınlamayacak yapıda insanlar olduğunu düşünüyorum artık
Anne biz daha 3 aylık evliyiz.Bu sene bizi es geçin iftar için desin eşiniz.evet iyi ki o binada oturmuyoruz çok istediler oturmamızı teklifte ettiler 3 kez en son 2 ay önce kayınvalidem buraya gelin oturun dedi eşim bir daha sakın böyle bir şey duymıycam anne dedi ben de hayır biz Burada yaşamak istemiyoruz dedim o gün bugündür daha lafı açılmadı ya oraya gittiğimde tabi servislerini yaparım ama geçen o kadar şaşırdım ki kayınpederim kızım çamaşır makinesinde çamaşır var onları as bakiyim dedi tabi bir şey diyemedim gittim astım
Haydaaaa, bunun da önüne geçmek lazım, birdahaki sefere temizlik yaptıracak gibi duruyorlar. Cümlelerini hazırla şimdiden, görünce şoka girme. Ya da topu eşine at, 'ali gel şunları asalım da çabuk bitsin' de. Oğullarını işe koşunca bir adım geri çekiliyorlar. Hatta temizlik falan derlerse 'ben kendi evimi zor toparlıyorum, siz temizlik yapacaksanız biz bi çarşıya falan gidelim. işiniz bitene kadar ayak altında olmayalım' de çık evden.evet iyi ki o binada oturmuyoruz çok istediler oturmamızı teklifte ettiler 3 kez en son 2 ay önce kayınvalidem buraya gelin oturun dedi eşim bir daha sakın böyle bir şey duymıycam anne dedi ben de hayır biz Burada yaşamak istemiyoruz dedim o gün bugündür daha lafı açılmadı ya oraya gittiğimde tabi servislerini yaparım ama geçen o kadar şaşırdım ki kayınpederim kızım çamaşır makinesinde çamaşır var onları as bakiyim dedi tabi bir şey diyemedim gittim astım
harikasınız dediklerinizi not aldım çok işime yarayacak gibi... birdahaki sefere ne yaptırmak isterler bilmiyorum ama onlardan her şey bekliyorum artık en sonunda cinnet geçiricem gibi duruyorHaydaaaa, bunun da önüne geçmek lazım, birdahaki sefere temizlik yaptıracak gibi duruyorlar. Cümlelerini hazırla şimdiden, görünce şoka girme. Ya da topu eşine at, 'ali gel şunları asalım da çabuk bitsin' de. Oğullarını işe koşunca bir adım geri çekiliyorlar. Hatta temizlik falan derlerse 'ben kendi evimi zor toparlıyorum, siz temizlik yapacaksanız biz bi çarşıya falan gidelim. işiniz bitene kadar ayak altında olmayalım' de çık evden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?