benide en çok üzen konu bu sevgiliyken çok istekli hatta azgın olupta evlenince onu böyle durduran şeyin ne olduğunu bilmek istiyorum bundan 3ay öncede böyle sorunlar yaşadık hep konuştum sesimi bile yükseltmedim bi sorun varsa beraber aşabileceğimizi söyledim bi süre düzeldi ama yine aynı sorun var şimdi
cnm seninle aynı sorunu yaşıyorum çıkarken herşey çok iyi güzeldi benimde evlendikten bir yıl sonra seyrekleşmeye başladı ve 3 yıldır falan ayda 1 oluyor ben 3 yıldır dra götürmeye çalıştım iyilikle konuştum kah dayanamadım ters konuştum ama öyle yada böyle gitmedi hep bahaneler buldu canım istemiyor dedi hala daha dr a götürme niyetindeyim... konuşmayı denedğinde ne diyor merak ettim..yaşadığımız normal bir şey değil..ve tek taraflı aşamayız ben tek başıma gittim psikoloğa anlattım eşinizin de gelmesi gerekir sorun onda dedi.
benim de aklıma şey geldi acaba evlenmeden önce birlikte olduysanız o birliktelikle alakalı birşeylerden (ten uyumsuzluğu filan) soğudu da mı uzak duruyor?
canim o gecici durumdur..erkekler hayatlarinda bir sikinti oldugu zaman yatakta bisey yapamiyorlar..bence esine neden birlikte olmuyoruz diye sorma hayatinda yolunda gitmeyen birseylermi var de..benim duydugum okudugum hatta bazanda yasadigim bu yönde.-cinsel tercih falan onlari bende düsündüm :) Allah korusun..erkekler bizler kadar gclü degiller hatta cok zayiflar..onlara destek olmadan bisey yapamazlar bence..benim görüsüm bu..esin seni seviyordur ve cinsel bir sorun yoktur eminim.onun ya isinde ya ailesinde yada baska bir sorun vardir.onu ögren..
birde sunu merak etdim bunu pskoloklar soruyor evlilik icin gitdiginde esiniz sizi dudaginizdan uzun uzun opuyormu? opuyorsa sizi seviyor demekmis :asigim: dudaklarini kaciriyorsa opmekden kaciniyorsa sevmiyormus (kadin icinde erkek icinde gecerliymis) yani bu opusmek cok ince hasas noktananiknanik:roflol: