- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.494
- 548
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
-
Canım mutlulugunsifresi diye bi site var ordan bakabilirsinNasıl dua edeyim..
Ne zikri cekeyim..
Ben net olacağım onlardan bir geri sonu alirsam zaten..
Ama şaşırtıcı olan şu ki üzgün değilim.
Pismanda değilim.
Canım mutlulugunsifresi diye bi site var ordan bakabilirsin
Canim hayirlisi olsun vallahi senin hasta halinde bile bin dolmuşa gel diyen kaynanadan adam olmaz. Eşin seni seviyo her türlü belli ediyor ama ailesiyle çalıştığı için ve yaşı da ufak olduğu için karşı gelemiyor. Annesi yüzünden tüm bu olanlar. Görümce ayrı bi fiyasko ona diyecek hiçbirşey bulamıyorum. Arama sorma bak geliceklermi. Sen yokken bile yiyip icemiyorlar seni arayıp çağırıyorlar. Belki yokluğunda anlarlar bazı seyleri. Ne güzel babanda sahip cikiyo sana. Sabret biraz arama sorma dua et bol bol. Olmayacaksada olmasın gençsin okuyorsun. Allah hakkında en hayırlı olanı nasip etsin ama üzüldüm böyle olmasınaSen ne dusunuyon
Canim hayirlisi olsun vallahi senin hasta halinde bile bin dolmuşa gel diyen kaynanadan adam olmaz. Eşin seni seviyo her türlü belli ediyor ama ailesiyle çalıştığı için ve yaşı da ufak olduğu için karşı gelemiyor. Annesi yüzünden tüm bu olanlar. Görümce ayrı bi fiyasko ona diyecek hiçbirşey bulamıyorum. Arama sorma bak geliceklermi. Sen yokken bile yiyip icemiyorlar seni arayıp çağırıyorlar. Belki yokluğunda anlarlar bazı seyleri. Ne güzel babanda sahip cikiyo sana. Sabret biraz arama sorma dua et bol bol. Olmayacaksada olmasın gençsin okuyorsun. Allah hakkında en hayırlı olanı nasip etsin ama üzüldüm böyle olmasınaiyi olmuştunuz bi ara ne güzel. Allahtan korkmuyormu bu kaynanan çok çirkef bir insan
Seni sevmiyor. Ailesine hizmetçisin o kadar. Sana çok kötü davranıyor ve sen farkında değilsin.
Ya benim ve ailemin istediklerini yaparsın ya da baba evine gönderirim diyerek tehdit ediyor.
Topla git valizini. Yeme blöfünü.
Bununla yıllarını heba etme kardeş.
Çoğu yorumunu şimdi okudum. Kocanın karakterini daha da iyi anladım.Son yazdığımı okudun mu..
Suan babamin evindeyim.
Çoğu yorumunu şimdi okudum. Kocanın karakterini daha da iyi anladım.
Senin düşmanın kv de değil, kocannnn!!! Nasıl sabrettin bu kadar anlamadım. Öküzün teki, birey olamamış ana kuzusu.
Yarın öbür gün seni almaya gelse gitcek misin peki?
Çoğu yorumunu şimdi okudum. Kocanın karakterini daha da iyi anladım.
Senin düşmanın kv de değil, kocannnn!!! Nasıl sabrettin bu kadar anlamadım. Öküzün teki, birey olamamış ana kuzusu.
Yarın öbür gün seni almaya gelse gitcek misin peki?
Kv den baskın eşinse pasif. Yani eşin baskın bir karakter de olsa kv den elinde çevirmezdi.Ben kaynanam olduğunu düşünüyordum.
Esim kaynanami görmediğimiz zamanlarda hep iyi oldu.
Tavır yaptı şey yaptı ama. Bilmiyorum..
Kv den baskın eşinse pasif. Yani eşin baskın bir karakter de olsa kv den elinde çevirmezdi.
Canım eşin daha çok genç. Anası olmasa çok iyi anlaşıyorsunuz sende biliyorsun. Ama o kaynanan kayinbaban görümcen çok kötüler artik ben bilmiyorum. Bunlara değermiEvet esiminde bu açıdan değişmesi gerekiyor...
Ama değişmez değil mi.
Biseylerde duzelmez.
Değmez..Canım eşin daha çok genç. Anası olmasa çok iyi anlaşıyorsunuz sende biliyorsun. Ama o kaynanan kayinbaban görümcen çok kötüler artik ben bilmiyorum. Bunlara değermi
Al babanı git eşyalarını topla canım ozaman. Demekki yapacak birsey yokDeğmez..
Al babanı git eşyalarını topla canım ozaman. Demekki yapacak birsey yokçok uzuldum senin adına canim. Demekki hayırlısı buymus bu kaynanaların yatıcak yeri yok hadi senden korkmuyor Allahtandami korkmuyor anlamadım gitti
Okuyup kendi ayaklarının üstünde duracaksın canim. Böyle cahil olmayacaksın. Güzel bir insanla tanışıp evleneceksin. Yaşın çok küçük daha neler neler yapabilirsin kocan sevsede sahip çıksada bu görümceyle kaynanayla olmaz. Allah kimsenin başına vermesin böyle yaratiklariOnlar korkmaz...
Esimde beni sevmiyor zaten.
Seven insan sahip çıkardı.
Daha ne yapıcam ki.
Eşi için çok küçük demişsiniz de bence 26 yaş küçük bir yaş değil mantıklı düşünülmesi beklenen bir yaş. 6 yaş var aralarında çok daha olgun olmalı ve sahiplenmeli. Seviyor gibi de göremedim ben açıkçası seven adam ezmez de ezdirmez de. Tüm suçu kv ve görümceye atmak hata olur bence. Çünkü onlara bu haddi veren yine eşi diye düşünüyorum.Malesef bizim kültürümüzün kanayan yarasi bu kayinvalide görünce zulmü. Kayınvalide ler kendi demiş ya zaten ben 10 tane görünce nin arasına düştüm kimseye tek ses çıkarmadım saygısızlık etmedin diye. Kendi kocası onu savunmamış zamanında kendisi çektiği için şimdi de o çektiği şeyleri yapmayı oğlunun üzerinden gelinine eziyet etmeyi köle gibi kullanmayı kendilerinde hak görüyorlar. Geçmişte yaşadiklaru şeylerin intikamını gelinlerinden alıyorlar aslında kendi evlatlarının yuvasını yıktiginin ve bunun vebalinin ağır olacağımı düşünemiyorler. Senin eşin çok genç ve muhtemelen annesi onu kendine bağlı yetistirdiginden ve de bu zihniyetteki kayincalideler bir taraftan annelik haklarını oğullarına koz olarak kullanıp diger taraftan es gelip geçici ailen daha önemli seni biz yetiştirdik ne çilelerle ayrıca bak aileni saymayan seni de saymaz gibi vesveselerle oğullarına psikolojik baskı kurup kendi yanlarina cekip hep gelinlerine karşı dolduruyorlar. Oğulları da ne düşünüyor annem benim iyiliğimi mutluluğumu ister o ne diyorsa doğruyu mutlaka der gibi zannettiği için ve anne hakkı baskısı nedeniyle eşin e gereken değeri vermiyor yuvasını yıkmaktan çekinmiyor. Eşin aslında seni seviyor ama onun kafasını dolduran çok. Allah inşallah akıl fikir verir de tez zamanda uyanır ve anlar inşalla h. Sen bence beni sevmiyor diye düşünme. Biraz zaman lazım. Sen dik dur tavrını bozma sabret herşey bir anda bakarsın ki değişmiş. Karar vermek için acele etme Allah a bırak ve dua et sürekli
Canim son durumu okudun muEşi için çok küçük demişsiniz de bence 26 yaş küçük bir yaş değil mantıklı düşünülmesi beklenen bir yaş. 6 yaş var aralarında çok daha olgun olmalı ve sahiplenmeli. Seviyor gibi de göremedim ben açıkçası seven adam ezmez de ezdirmez de. Tüm suçu kv ve görümceye atmak hata olur bence. Çünkü onlara bu haddi veren yine eşi diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?