- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.846
- 248
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
-
OFFF ben okurken sıkıldım köle misin sen yahu ne diye katlanıyosun ne seni sevmesi sevmiyo işi gücü eziyet başka bişey değil ailesi seni istemediği halde ne diye gnderiyo sırf eziyet yani bişey değil
sen hatayı başta yapmışsın ağız vererek cnm yani gitme ne varmış hergün oraya gitmede yani senin evin ayrı değil mi kapın ayrı değil mi her gün orda olduktan sonra ne anlamı var evliliğin senin ailen ne diyo durumaAilesi gitmesem kavga eder.
Gidince de böyle yapıyorlar.
Okurken gözlerime ağrı girdi.. Keşke mesajını bir daha okuyup, yazım hatalarını düzeltip gönderseydin.
Konuya gelince;
Bu 26 yaşındaki genç daha adam olamamış. Annesine bu kadar düşkünse aynı evde yaşasın. Sen de kendi ailenin evine git. Ömür geçmez böyle.
sen hatayı başta yapmışsın ağız vererek cnm yani gitme ne varmış hergün oraya gitmede yani senin evin ayrı değil mi kapın ayrı değil mi her gün orda olduktan sonra ne anlamı var evliliğin senin ailen ne diyo duruma
Zincirde vuruyor mu sana? Icim darlandi yani. Bosan hayatini yasa ya. Yazdigini bi oku. Tahammul edilecek bir hayat mi bir bak. Olmek istedim diyorsun. Bosanmak olmekten zor mu anlamiyorum.
bosanmayi iste simdi ve gerceklestir. Dunyanin sonu degil. Yalnizda degilsin. Kocana lutfeb sen gidersen mahfolurum izlenimi vermekten vazgev. Yoksa iligini somurecek.Gerçekten istedim
senin ailende şaşırmış evlatlarının ezilmesine nasıl razı oluyllar yaOnların orfune gore öyle.
Başta yemek bilmiyosun diye dediler.
Simdi de bizde böyle diyorlar.
senin ailende şaşırmış evlatlarının ezilmesine nasıl razı oluyllar ya
bosanmayi iste simdi ve gerceklestir. Dunyanin sonu degil. Yalnizda degilsin. Kocana lutfeb sen gidersen mahfolurum izlenimi vermekten vazgev. Yoksa iligini somurecek.
kotu davranilan insan sizsiniz ama bosanma kararini bile kocaniza birakiyorsunuz. Cok buyuk bir iradesizlik maalesef bu.Biraz daha böyle denemek istiyorum.
Hala düzelen bir şeyler olmazsa
Eşime söyleyeceğim
Ben ailemin yanına gidiyorum. Sen kesin kararını ver..
Boşanmak mı istiyosun yoksa devam etmek mi diye.
Şimdilik kayinvalideme karşı nasıl bir yol izleyeceğim.
kotu davranilan insan sizsiniz ama bosanma kararini bile kocaniza birakiyorsunuz. Cok buyuk bir iradesizlik maalesef bu.
İzleyeceginiz bir yol yok. Kayinvalideniz ne derse yapin. Yapmazsaniz ya dayak yersiniz yakinda yada yine baba evine yollanirsiniz. Olan her durumda gururunuza olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?