bence. yurtdıışı aşkıEminim sırf parasi cok diye evlendin bu adamla..O da zaten okuzun biriymis.Ben eminim bu adamin yasafigi yerde yabanci bi sevgilisi falan vardi..Ailesi de turk gelin istedi ve sizin basinizi yakti..Bosanacaksin yapacak bisey yok..Arkadaşların da dedigi gibi maddî manevi tazminat iste bari..
Bosan cnm hayatini böyle okuze baglama hayat cok degerli kıymetini bilerek kullanEvet hata benim kimseyi suclayamam iateyerek geldim dedi istiyodur bende istiyorum dedim hatta virusten dolayi dugun seneye kalsin dedim kabul etmedi ben 1 sene bekledim nikahimida yaptim dedi nasil istemekmis bu dugunden sonra istemiyorum seni boyle dedi cikti halbuki kotu niyetle yaklasacak biri degilim yok yemek yapmamisim inat etmisim bahaneler hazir
yerinde olsam bunlarla uğraşmak yerine çok saglam bir avukat bulup donuna kadar almak için uğraşirimYok almaz para cok yakin aile dostumuz bide duasiyla cok rahatladim hoca bile sasirdi soyleyince tuylerim diken diken oldu dedi
Siz bence çok temiz kalpli ve saf bir insansınız. Mutlaka dava açın. Sırf takılar için bile açsanız kazanırsınız çünkü takılar gelinindir. Takı töreni resim vs ne varsa dosyaya ekleyin, maddi manevi tazminat davası açın çünkü sizin saflığınızı çok kötü kullanmışlar.Evet hep alip goturduler takma firsatim bile olmadi bi kac saat sadece
Ne ıs yapio bu adam hangi ülke çok merak ettimCok uzuldum oylede olabilir bilmiyorum emin olamiyorum gece kadar calisiyo sonra gelip yatip sabahtan tekrar gidiyo isine pazar gunu bile calisiyo varsa oyle bisey eger inkar ediyo ama rabbim mutlu etmesin ben olmadim onu cok istememe ragmen yaklasmaya korktum oda olmasin surunsun
Ona iftira atacaklar göreceksiniz. Namusuyla ilgili iftiraya uğrayacak hemde. Anlaşamadık boşandık demezler. Hazır olsunDediğinize hemfikirim kimse kendini ezdirmemeli tonla da arkasından konuşulacak belli başlık parası mevzusundan yola çıkarsak yetiştiği yer de belli ama dediğiniz iftiranın bedeli de belli.
Kendini savunmak bu şekil de iftira atmak değil hakkını aramak konuşmak susmamaktır.
Bence hiç uğraşma ,direk boşan o yurtdışında inatlaşırsan boşamaz filan onun için farketmez hayatını yaşar olan sana olur. Hiç uzatmadan yok namusum bilmem ne demeden boşa. Boşanıncada itiraz süreleri filan geçince yani artık hiç bir bağlantın kalmayıncaya kadar ,burası önemli yani(soran olursa boşanınca anlatırım de geç) tut kendini 1 yıl filan galiba o süre hiç bilmiyorum. Ehh madem akrabanmış intikamını çatır çatır al. Hem erkekten hem kadından hoşlanıyormuş,orada erkek arkadaşı varmış, telefonunda mesajlarını samimi fotolarını yakaladım,kabul edersen devam eder Dedi. Etmedim bitti de. Herkese bütün akrabalara,eşe dosta öyle anlat. Sana daha nasıl zarar verebilirki ,Anlasınlar namusla nasıl oynanıyor. Olmuyorsa sevmiyorsa dalga geçmeselermiş. Şunuda söyleyim allahın varmış kurtulmuşsun bir daha böyle ortak yemeli içmeli aynı evde yaşamalı bir evliliği kabul etme, en baştan.
Muska mı?! Yok artık yaaEvet resmi nikahi kisin olmustuk onun icin gelmislerdi ondan sonra nolduysa oldu zaten oncesinde nisan yaptik o zaman cok mutluydu bilmiyorum bi sey var bu iste cozemedim muska yapilmista olabilir diyorum evlendikten sonra bambaska biri oldu once boyle degildi ayrintili tanismak icin konusmuyodu cok yogun isi var ama nisanli iliskisi yoktu aramizda cok sade sınırlı bi sekilde konusuyoduk
Böyle vicdansız biriyle asla evli kalmayın.Lutfen yardim edin benmi hataliyim kocam mi?
3 hafta evli kaldik esim yurt disinda yasiyor gitmesi gerekti bende vize islemlerini bitirip gidecektim randevum vardi onuda iptal ettirmis.
Yakin zamanda dugun yaptik 9 ay nisanli kaldik ama birbirimizi tanima firsatimiz pek olmadi uzaktan akraba oluyoruz istediler kabul ettim bir kizi vardi ve ailesiyle birlikte yadayacaktik sadece ust katta ayri dairemiz olacakti yeme icme beraber yani neyse ben her sartta kabul ettim istedim oda istedi sozde ama nisanliyken beni tanimak icin konusmadi gunaydin napiyon seklinde konusurdu mesajda arada goruntulu konusurduk nisan nikah bunlari yapmak icin bir haftaligina iki kere geldiler gittiler ailesiyle neyse dugun yapicaz agustos ayinda orada kendi islerinde calistigi icin dukkani kapatip gelemedi ben gelmesini istedim ugrastim malesef dugune 3 4 gun kala geldi dugun oncesi para sııktılari oldu benim gelinligi satin aldirmam falan boyle kucuk seylerin lafini yaptilar sozde ben para harcatiyorum gibisine ama eksradan hic bisey istemedim ceyizlik ic camasirina kadar kendim aldim baslik parasi verme durumu vardi onu bile verdirmedim ben satilik degilim dedim durumlarida cok fazlasiyla iyi yani bekar kiz alipta bi duvagin gelinligin lafini yapmalarini ayip buldum.dugun oncesi geldiklerinde boyle parasal konuda elime verilen harcligi bile napti parayi diye hesap sorulmasi cok agrima gitti bunu sadece nisanlima soyledim oda ailesiyle bir oldu beni sucladi derken dugunu yaptik guc bela dugunde sadece kina gecesi yapildi sonra gelinlik giydim cekim yaptirdik evlerine gittim ailesiyle ayni evde kalacaktik bi oda bizimdi evlendigimiz gun bana karsi soguktu bilmiyorum sebebi neydi para sorunlari yuzundenmi yoksa benimi istemedi dokunmak bile istemedi bana dokunmadida zaten tabi dokunmadan alistirma olmadanda ben cok zorlandim o gece ertesi gun balayina gittik denize yine oyle bana dokunmadan iliski yasamak istedi ve her gece 3 hafta boyunca sirti donuk yatti iste balayindayken kolunda kil var agda yapsana dedi bende sari belli olmuyo o kadar agda yaparsam fazlalasir siyahlasir istemiyorum dedim onun icin iddalasti benimle 5 gun kaldik geldik annesigil biz geldigimiz gun tekrar donus yapti yurt disina biz kaldik ablasi ailesiyle birlikte yasiyo bulundugumuz sehirde yasiyo onlarinda yurt disina donmesine vardi surekli ablasina birakip islerim var diye kaciyodu benden 3 haftanin sonunda gitti yurt disina ve ben seni istemiyorum yemek yapmadin yok inat ettin diye bahanelerle bitti dedi halbuki yemek yapacak firsat bile yoktu surekli disardan yiyen insanlar benide goturunce evde yapamadim alisveris yapalim demeyede cekindim yeni gelinim diye, inat yaptiysamda beni istemiyo diye bi kac kusup konusmadigim oldu.lutfen bi fikir verin isin icinden cikamadim benden ne istedi bu adam bilmiyorum namusumla oynandigini dusunuyorum.
İnanmış, bakalım yaşadığı hayat nasıl, herkes şanslı doğmuyor, yurtdışı sevdası, daha rahat bir hayat. Belkide çok mutlu olacağına inanmış. Hatalı diyede bu yapılmaz. Hakkında neler konuşulacak şimdi Herkes kaldıramaz içine atarsa, çok kötü şeyler yaşar. Umarım tahmin ettiğim gibi olmaz. Ama tahmin ettiğim gibi olacak.Yuh ya. Sizin kadinlarin namusuna laf atanlardan acaba ne farkiniz varonlar pis diye hersey mübah olmuyor. Kaldiki konu sahibi de hatali, bastan tanimadigi adamla evlenmeye razi gelerek.
Hala takı diyorsun ya pes!Evet hep alip goturduler takma firsatim bile olmadi bi kac saat sadece
kızcağıızın para icin evlendigini hic sanmıyorum belli ki ailelerin anlasması ile olmus bir evlilik buEminim sırf parasi cok diye evlendin bu adamla..O da zaten okuzun biriymis.Ben eminim bu adamin yasafigi yerde yabanci bi sevgilisi falan vardi..Ailesi de turk gelin istedi ve sizin basinizi yakti..Bosanacaksin yapacak bisey yok..Arkadaşların da dedigi gibi maddî manevi tazminat iste bari..